Редовна celica среща гр. Пловдив
narode ne me podcenqvaite.........vajnoto e kolko ti hlopa daskata i kolko moje6 ...da otka4i6 na tqsno....imam v predvid-dvijenieto ti v trafika...oks...
mislq 4e i s 200hp....togava nqma da ti var6at osobena arabota ok....
ta sq za paseo -to mislq 4e ne e mnogo golqm oponent...hihihi..no 6te bade provereno..tova qvlenie...
mislq 4e i s 200hp....togava nqma da ti var6at osobena arabota ok....
ta sq za paseo -to mislq 4e ne e mnogo golqm oponent...hihihi..no 6te bade provereno..tova qvlenie...
celica s peika....ama si e moq
-
- Обратна връзка:
vinagi mi e zzbavno kak hora s niakvi smeshni koli po 100 konia se misliat za golemi sastezateli i kolko bili ludi shofiori i t.n.
"ama ako ima trafik ... i ako svetne cherveno tochno sled tebe .. i ako e valialo sniag i slanceto gree po ne znam si kakav naklon ... ako se naredeiat zvezdite i planetite v pravilna konfiguracia, i ferarri enzo shte bia"
to i baba mi ako beshe mujka ....
"ama ako ima trafik ... i ako svetne cherveno tochno sled tebe .. i ako e valialo sniag i slanceto gree po ne znam si kakav naklon ... ako se naredeiat zvezdite i planetite v pravilna konfiguracia, i ferarri enzo shte bia"
to i baba mi ako beshe mujka ....
4efte powered tercel (201 whp @ 14psi)
- Georgimitrovich
6tastiet oogrqva vseki ...po malko ili mnogo .hahaha barsi i qrostni 1 mom4eta...ferrari 6to e to te i koli li praveli......bazikam .se prosto ne sa markata koqto mi e dopadala.....to4no s mnogogodi66noto im visokomerie....na proizvoditeli na sportni avtomobili ,dobre 4e sa pininfarina da im gi zglobqvat...
celica s peika....ama si e moq