При опита ми с други японски коли - стрелката стои на средата като повредена.
Така че идея си нямам за причината! Разчитам на вас!
А надолу от "средата" не пада ли стрелката?Aleksandar написа:Напоследък стрелката за температурата редовно се вдига над средата, ...
нищо не разбрах къде ти е средата,и кога какво показва,,,но след като имаш перка и течност и не си сменял течността за въздушна тапа,---остава термостат...,нали съобразяваш че месеца е топъл?Aleksandar написа:Благодаря за бързите отговори!Антифриза е дори над максимума, но той си е така от август. Не е мръднал. Не съм пипал нищо по системата. А стрелката не е падала под средата.
На скоро след като я прегрях 3-пъти,открих че датчика за вентилаторите не бачка.Обяче симптомите преди това( а не им обърнах внимание)бяха че трябва да доливам в радиатора,а нивото в расширителния съд не падаше.за мен логиката е че е вдигала температура до която започва де се изхвърля пара в разширителния съд и при охлаждането не се поема достатъчно количество течност от него.като цяло,до преди 2 месеца за 2 години,нито стрелката мръдна от нормалното си положение нито съм доливал и капка вода/антифриз.надяам се и за в бъдеще да е така.Georgimitrovich написа:az poneje sum tup uporit i lubopiten, kakvo da mu e na termostata da otvarq na polovina li??? 6toto i az imam podoben problem no pri men prosto se polu4ava kato mi padne mnogo nivoto na vodata v radiatora ina4e v kompensira6tiq sud izob6to ne go bara. Pitam da znam dali da hodq po maistori da go svalqt termostata i da go proverqvat.![]()
Blagodarq predvaritelno na tozi koito blagovoli da obqsni na neukite kato men
Потребители разглеждащи този форум: Ahrefs [Bot], Google [Bot] и 9 госта