Май ще напускам форума :)

Дискусии, коментари, идеи, предложения, срещи, история, интересни факти
Публикувай отговор
jamie

Мнение от jamie » 19 Юни 2008 22:19

slowtraveler написа:Мдаа разбирачите станаха двама - да сравнявам приус (багажник 400л) с Мазда 6 (европейска багажник 519, а за US ...), разлика в дължината 35см....
Ами еднакви са.... кво да говорим..
Ах, забравих че ти караше от .... багажника :whistle: Нормалните хора сядаме на шофьорските седалки, зад нас сядат пътници ...

ПП: Абе ЗАДНИК, я иди си плати ПОРЕДНАТА 4-цифрена сметка за 2 прости железа и ела да ми пееш колко ми дреме за осрани като тебе че не им посещавам форума (не че не ме контактват и от един подобен форум за поръчки) laugh.gif laugh.gif laugh.gif

jamie

Мнение от jamie » 19 Юни 2008 22:21

kalin написа:ееее, колеги каква я мислехме, а какво стана? unsure.gif
Не я мислим. Дошли две пръдлета да ни занимават с глупости.
Утре няма да са тука - минало заминало.

diver

Мнение от diver » 19 Юни 2008 22:24

борис написа:...Ако беше взел Lexus който беше един от вариантите пак ли щяхте да подскачате. Пък недай боже да беше казал че Lexus e по-бърз от Камри laugh.gif
ех ако беше....
Изображение
maggkrabar написа:останах без пукната пара....
Bad Dog написа:Курвите имат висок разход на градско.

Аватар
LEXUS
Благодарил/а: 12 пъти
Получена  благодарност: 12 пъти

Мнение от LEXUS » 19 Юни 2008 22:27

slowtraveler написа:Мдаа разбирачите станаха двама - да сравнявам приус (багажник 400л) с Мазда 6 (европейска багажник 519, а за US ...), разлика в дължината 35см....
Ами еднакви са.... кво да говорим..
Да,не се разбра ,че багажника и дължината са от първостепенно значение за теб при положение,че Камри е по-голямо по всички параметри от Мазда 6.Интересно ги кълчиш фактите.Няма значение, Мазда 6 е страхотна кола,щом ти харесва,взимай я и й се радвай и карай с удоволствие. Но трябва да ти е ясно,че Приус е с класи по-стойностната кола.
TOYOTA/LEXUS--made in JAPAN

jamie

Мнение от jamie » 19 Юни 2008 22:31

Lexus, стига че заради тебе тия се пенявят и на мене допълнително.
Аз не съм заслепен в Тойота - ама и лузърщини като избор на кола по цвят не са ми по вкуса.
Да се оправят - ако бяха видяли червена Лада - сега нея щяха да опяват тука :whistle:

Аватар
jim_beam
Автомобил: Honda HR-V RU
Благодарил/а: 11 пъти
Получена  благодарност: 6 пъти
Обратна връзка:

Мнение от jim_beam » 20 Юни 2008 17:50

@slowtraveler

честито за избора!искам да споделя някои наблюдения от моята бивша мазда 6,купих я нова август 2006 и я покарах 4 месеца и 4000км.за двигателя няма да говоря,защото моята беше 2.0 дизел.всички възможни екстри са вътре,много е стабилна но има един съществен недостатък поради което я разкарах-много лошо обезшумено купе.над 120-130km/h става много шумно от вятъра и гумите(стандартните bridgestone).и още нещо много негативно-колата започва да ръждясва още след 1-2 години,много лошо почти никакво антикорозионно покритие.трябва да вземеш мерки още като я вземеш да се консервира цялата,мисля че може да ти го направят гаранционно.
ти може би говориш за новия модел на мазда 6,възможно е да са взели мерки.
и още нещо,цялата дискусия тук с тия сравнения е доста безсмислена.защо,защото зависи какво търсиш.маздата не е нито комфортна(окачването е много твърдо,на лош път ще ти отидат бъбреците) нито бегачка.много и е малък класа за да е комфортна,и е много евтина,доста неща са далеч от нивото на benz&co.акорда е много по-добър компромис от тия 2 неща,но той е в друга група,макар и в същия клас с маздата.акорда има качеството на лексус а по-добър бензинов мотор от хонда няма.
пожелавам ти дълги безавaрийни км с новата!
Honda HR-V DTEC 2021
Made In Japan

Изображение

Аватар
Kiki
Автомобил: РАВ 4 ХА 30
Благодарил/а: 4 пъти
Получена  благодарност: 14 пъти

Мнение от Kiki » 20 Юни 2008 18:46

jim_beam написа:@slowtraveler

честито за избора!искам да споделя някои наблюдения от моята бивша мазда 6,купих я нова август 2006 и я покарах 4 месеца и 4000км.за двигателя няма да говоря,защото моята беше 2.0 дизел.всички възможни екстри са вътре,много е стабилна но има един съществен недостатък поради което я разкарах-много лошо обезшумено купе.над 120-130km/h става много шумно от вятъра и гумите(стандартните bridgestone).и още нещо много негативно-колата започва да ръждясва още след 1-2 години,много лошо почти никакво антикорозионно покритие.трябва да вземеш мерки още като я вземеш да се консервира цялата,мисля че може да ти го направят гаранционно.
ти може би говориш за новия модел на мазда 6,възможно е да са взели мерки.
и още нещо,цялата дискусия тук с тия сравнения е доста безсмислена.защо,защото зависи какво търсиш.маздата не е нито комфортна(окачването е много твърдо,на лош път ще ти отидат бъбреците) нито бегачка.много и е малък класа за да е комфортна,и е много евтина,доста неща са далеч от нивото на benz&co.акорда е много по-добър компромис от тия 2 неща,но той е в друга група,макар и в същия клас с маздата.акорда има качеството на лексус а по-добър бензинов мотор от хонда няма.
пожелавам ти дълги безавaрийни км с новата!
unsure.gif unsure.gif unsure.gif unsure.gif wacko.gif wacko.gif Ееее,че готина каруца!

jingo

Мнение от jingo » 20 Юни 2008 21:03

КолЕЕги ,за пореден път се убеждавам,че споровете се полезно нещо ...,за което благодаря ! Но има едно но !? Известни са ми само два начина да покажеш,невиждайки и незнаейки човека какво мислиш ! 1. Никакъв отговор....това е по лошо от :censored: 2.Среща наяве,което е по трудоеко и изясняване на нещата ! 3.Благодаря на джейми ,Лексус и Джим Биим за проявеното търпение и учтивост ! Ша сЪ повторя,но спорете по често,че посля цяла нощ мисля ! laugh.gif Кусури много,е един е без,но не сме го виждали,за да проверим ! rolleyes.gif

Публикувай отговор