Стикери за София

Дискусии, коментари, идеи, предложения, срещи, история, интересни факти
Публикувай отговор

Стикери за София

1 черен
7
17%
2 черни
14
34%
1 бял
7
17%
2 бели
5
12%
1 сив
1
2%
2 сиви
7
17%

Общо гласове: 41

Аватар
Kiki
Автомобил: РАВ 4 ХА 30
Благодарил/а: 4 пъти
Получена  благодарност: 14 пъти

Мнение от Kiki » 18 Юни 2008 23:43

Xeku написа:Kiki, имаш лично съобщение с нова поръчка за стикери, имай ме предвид за неделя! Поздрави!
Хеки, нямаш никакви проблеми!

Аватар
Kiki

Мнение от Kiki » 18 Юни 2008 23:47

kalin написа:
Kiki написа:Здравейте юнаци и юначки! Заформила се е една страхотна традиция! Ще ги ударим всички в земята. Ама това и много готино! Изкарали сте страхотна неделя с този картинг. С нетърпение чакам да дойде неделята да се видим отново! Има и още стикери,ако някой иска. Ама и Тошката с нова визия-евала!
Здравей Бате Кики, слагай галошките (старите гуми) и хайде в неделя на кръгчета по паркинга laugh.gif
За съжаление, нямам галошки, ама ще ге го караме с новите! biggrin.gif

Аватар
juri_galev

Мнение от juri_galev » 19 Юни 2008 00:01

Kiki написа:
DodoIwanow написа:
juri_galev написа: И мен ме имаи в предвид защото единия стикер даде фира.
Е как няма да даде фира като само разхождаш мацките по герман.
Хахаха... мислеше че няма никой да те разконспирира ли? Няма начин... иявестен си и папараците те следят wink.gif
Додо, ама Юри не е от Герман!?
Може да се е препознал :thumbsup: Сега в момента по цял ден вися в къщи не се появявам много навън cool.gif .Ама в скоро ще почвам да избухвам така че може навсякъде да ме забележиш laugh.gif Само кешовица да има бензин в джипа и ще има газ към морето дай дай с равето дай дай там край вълните да стегам жените и тн ...... отклоних се малко мечти

Аватар
lpcrooks

Мнение от lpcrooks » 19 Юни 2008 09:56

juri_galev написа:Може да се е препознал :thumbsup: Сега в момента по цял ден вися в къщи не се появявам много навън cool.gif .Ама в скоро ще почвам да избухвам така че може навсякъде да ме забележиш laugh.gif Само кешовица да има бензин в джипа и ще има газ към морето дай дай с равето дай дай там край вълните да стегам жените и тн ...... отклоних се малко мечти
Кога и къде ще ходиш на море? rolleyes.gif

Аватар
juri_galev

Мнение от juri_galev » 19 Юни 2008 11:04

lpcrooks написа:
juri_galev написа:Може да се е препознал :thumbsup: Сега в момента по цял ден вися в къщи не се появявам много навън cool.gif .Ама в скоро ще почвам да избухвам така че може навсякъде да ме забележиш laugh.gif Само кешовица да има бензин в джипа и ще има газ към морето дай дай с равето дай дай там край вълните да стегам жените и тн ...... отклоних се малко мечти
Кога и къде ще ходиш на море? rolleyes.gif
На 26 заминавам за Влас за 4-5 дена

mitoko
Получена  благодарност: 1 път

Мнение от mitoko » 19 Юни 2008 11:34

Kiki написа:
kalin написа:
Kiki написа:Здравейте юнаци и юначки! Заформила се е една страхотна традиция! Ще ги ударим всички в земята. Ама това и много готино! Изкарали сте страхотна неделя с този картинг. С нетърпение чакам да дойде неделята да се видим отново! Има и още стикери,ако някой иска. Ама и Тошката с нова визия-евала!
Здравей Бате Кики, слагай галошките (старите гуми) и хайде в неделя на кръгчета по паркинга laugh.gif
виж тук http://toyotabg.eu/viewtopic.php?t=5412

mitoko
Получена  благодарност: 1 път

Мнение от mitoko » 19 Юни 2008 11:41

колеги дайте едно телефонче като свърша работа в Неделя в 18:00 да разбера къде сте happy.gif
Последно промяна от mitoko на 19 Юни 2008 15:53, променено общо 1 път.

Аватар
Kiki

Мнение от Kiki » 19 Юни 2008 13:47

mitoko написа:
Kiki написа:
kalin написа:
виж тук http://toyotabg.eu/viewtopic.php?t=5412
Да,ама мойте са 16 цолови!

DodoIwanow

Мнение от DodoIwanow » 19 Юни 2008 17:36

juri_galev написа:
Kiki написа:
DodoIwanow написа:
Е как няма да даде фира като само разхождаш мацките по герман.
Хахаха... мислеше че няма никой да те разконспирира ли? Няма начин... иявестен си и папараците те следят wink.gif
Додо, ама Юри не е от Герман!?
Може да се е препознал :thumbsup: Сега в момента по цял ден вися в къщи не се появявам много навън cool.gif .Ама в скоро ще почвам да избухвам така че може навсякъде да ме забележиш laugh.gif Само кешовица да има бензин в джипа и ще има газ към морето дай дай с равето дай дай там край вълните да стегам жените и тн ...... отклоних се малко мечти
Ехеее... сега ще ми кажеш че съм се припознал...
Аз 5 минути гледам в огледалото ти ли си или не си ти... преброих всички дупки докато гледам и сега бил съм се припознал... Верно че от тия 5 минути 4:50 гледах съпътничката ти ама поне 10сек и тебе те видях

Аватар
juri_galev

Мнение от juri_galev » 19 Юни 2008 18:47

DodoIwanow написа:
juri_galev написа:
Kiki написа:Додо, ама Юри не е от Герман!?
Ехеее... сега ще ми кажеш че съм се припознал...
Аз 5 минути гледам в огледалото ти ли си или не си ти... преброих всички дупки докато гледам и сега бил съм се припознал... Верно че от тия 5 минути 4:50 гледах съпътничката ти ама поне 10сек и тебе те видях
Мале Мале къде пак съм бил и нямам спомен ужасно е така да мъча паметта си.Цял ден умувам и не мога да се сетя.Пък да не съм ходил на курва laugh.gif вече незнам и аз :thumbsup:

Аватар
Kiki

Мнение от Kiki » 19 Юни 2008 21:05

Утре е Събота, а след това идва Неделя! Ще има ли" Захарната", или не? Пак в 16ч.-разбира се.

Аватар
lpcrooks

Мнение от lpcrooks » 19 Юни 2008 21:38

Kiki написа:Утре е Събота, а след това идва Неделя! Ще има ли" Захарната", или не? Пак в 16ч.-разбира се.
Не искам да те разочаровам, но утре е Петък tongue.gif

Аватар
Kiki

Мнение от Kiki » 19 Юни 2008 22:02

lpcrooks написа:
Kiki написа:Утре е Събота, а след това идва Неделя! Ще има ли" Захарната", или не? Пак в 16ч.-разбира се.
: :thumbsup:,но все пак:Ще има ли?

Аватар
juri_galev

Мнение от juri_galev » 19 Юни 2008 22:11

Вече сериозно си се събираме Неделя аз имам леко излизане в провинцията но се надявам да смогна да се прибера за срещата ако ли не ще закъснея малко

Аватар
speedermarto

Мнение от speedermarto » 19 Юни 2008 22:15

Kiki написа:
lpcrooks написа:
: :thumbsup:,но все пак:Ще има ли?
Aз лично ще гледам да дойта стига да смогна с другите неща wink.gif
Прикачени файлове
img045.jpg
img045.jpg (265.06 KiB) Преглеждано 2422 пъти

Публикувай отговор