Селика 7 горивен филтър
Селика 7 горивен филтър
Здр. преди два дни си купих такава кола и днес ходих да е прегледат и да сменят масло и филтри.... Като дойде време за смяна на горивния филтър и проблем! Къде е той и как се сменя? Майсторчето каза че най вероятно трябва да се свали резервоара!? Не ми изглеждаше мн сигурен и се отказах от тази процедура.... Някой знае ли нещо по въпроса и къде в софия могат да ми го сменят(ТМ незнам кога ще се вредя). И последен въпрос - ако е такава слажна процедурата, на всяка смяна на масло ли се сменя горивния филтър.
Последно промяна от liyan на 18 Юни 2008 23:09, променено общо 1 път.
отговор за горивен филтър
Здравей , преди около 2 месеца си взех селика 7.
Относно горивния филтър се намира като махнеш седалката която е на щипки ,ще видиш един капак с около 8 болта които се отвиват и там е филтъра.Аз го смених новия ми стуваше 50 лева.
Относно горивния филтър се намира като махнеш седалката която е на щипки ,ще видиш един капак с около 8 болта които се отвиват и там е филтъра.Аз го смених новия ми стуваше 50 лева.
Re: отговор за горивен филтър
vaskovvp написа:Здравей , преди около 2 месеца си взех селика 7.
Благодаря много, аз също си го взех филтъра но в сервиза гледаха под седалката но онзи не намери начин от там да го смени. Под лявата или дясната седалка трябва да е това?