пощите крадат
пощите крадат
минали месец не ми пристигнаха свещи от много читав ус-продавач,,,с 100% федбек,,,и 200тина продажби,,,но беше без застраховка и тракинг.
купих си шпер и днес получих писмо от пощите:
чувала с който е патувала вашата пратка е пристигнал с точното тегло,но при отварнянето му е констатирано следното:вашата пратка бе намерена в чувала с рязани лепенки и липсващо съдържание.
при нас е изготвен акт за нередности****,с който уведомяваме американската администрация за състоянието на пратката и с експедиция номер**** ч връщаме за разследване...
прилагаме копие от акта номер*****
имам проблеми с една халипава германка за джантите,,,и приятеля дет ми прави плащанията ,е в кензис и не можез да се говори с него,,,
купих си шпер и днес получих писмо от пощите:
чувала с който е патувала вашата пратка е пристигнал с точното тегло,но при отварнянето му е констатирано следното:вашата пратка бе намерена в чувала с рязани лепенки и липсващо съдържание.
при нас е изготвен акт за нередности****,с който уведомяваме американската администрация за състоянието на пратката и с експедиция номер**** ч връщаме за разследване...
прилагаме копие от акта номер*****
имам проблеми с една халипава германка за джантите,,,и приятеля дет ми прави плащанията ,е в кензис и не можез да се говори с него,,,
..
баси скапаняците,,, не стига че само гледат кой да изкрънкат за 50-100 лева,,,ами и : чувала пристигна точно,,,ма кат го отворихме-не беше,,,ще го пратим на американците да разследват кой е ровил от пристигането до отварянето в бг
и сега тоя шпер,,ще си го сложат на мерцедесите
това ако не са ония 20-25 годишни уреждачи дет се мотат кат пренос превоз ей на,,кой ще открадне ползван шпер за тойота на 25 години,,,баси удара
това ако не са ония 20-25 годишни уреждачи дет се мотат кат пренос превоз ей на,,кой ще открадне ползван шпер за тойота на 25 години,,,баси удара
Re: ..
е добро утро, че пощите гепят....последно приятел олекна с 2 оптики всяка за по 4 цифрена сума от истинските пари.....rudolf написа:баси скапаняците,,, не стига че само гледат кой да изкрънкат за 50-100 лева,,,ами и : чувала пристигна точно,,,ма кат го отворихме-не беше,,,ще го пратим на американците да разследват кой е ровил от пристигането до отварянето в бг

maggkrabar написа:останах без пукната пара....
Bad Dog написа:Курвите имат висок разход на градско.
Че не му ли възстановяват парите?!diver написа:е добро утро, че пощите гепят....последно приятел олекна с 2 оптики всяка за по 4 цифрена сума от истинските пари.....rudolf написа:баси скапаняците,,, не стига че само гледат кой да изкрънкат за 50-100 лева,,,ами и : чувала пристигна точно,,,ма кат го отворихме-не беше,,,ще го пратим на американците да разследват кой е ровил от пристигането до отварянето в бг
имаше ли застраховки??,,,ко стана после?diver написа:е добро утро, че пощите гепят....последно приятел олекна с 2 оптики всяка за по 4 цифрена сума от истинските пари.....rudolf написа:баси скапаняците,,, не стига че само гледат кой да изкрънкат за 50-100 лева,,,ами и : чувала пристигна точно,,,ма кат го отворихме-не беше,,,ще го пратим на американците да разследват кой е ровил от пристигането до отварянето в бг
аз продължавам да се изумявам за какво му е на пощенски служител стар шпер от зенки...
не разбира се, инак на таз сума нали се сещаш че има и мито и ддс....чудя се още как някой не е застанал на изхода на милите ни пощи с бата номер 10.....rudolf написа:имаше ли застраховки??,,,ко стана после?

ми тогава честито...ся остава да ти платят и нервите и загубеното време и сичко ще е ОК....rudolf написа:мойта пък е на 100% застрахована,,щото продавача се барна педантdiver написа:не разбира се, инак на таз сума нали се сещаш че има и мито и ддс....чудя се още как някой не е застанал на изхода на милите ни пощи с бата номер 10.....rudolf написа:имаше ли застраховки??,,,ко стана после?

за пръв път ми се случва,,,сега незнам продавача ли взима застраховката?? кога я взима?? има ли срокове за разследвания в който няма да му я платят??diver написа:ми тогава честито...ся остава да ти платят и нервите и загубеното време и сичко ще е ОК....rudolf написа:мойта пък е на 100% застрахована,,щото продавача се барна педантdiver написа:
не разбира се, инак на таз сума нали се сещаш че има и мито и ддс....чудя се още как някой не е застанал на изхода на милите ни пощи с бата номер 10.....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
според мен застраховката я взема тоз дет е дал парите....инак ако съм продавача, не бих се разсърдил, да ми я платят веднъж а после и от застрахователя да си прибера кинтите дъбъл.....rudolf написа:...за пръв път ми се случва,,,сега незнам продавача ли взима застраховката?? кога я взима?? има ли срокове за разследвания в който няма да му я платят??

начи викаш д аму заведа диспут че не съм получил стоката,,,и да се правя че незнам нищо повече по въпроса,,,diver написа:според мен застраховката я взема тоз дет е дал парите....инак ако съм продавача, не бих се разсърдил, да ми я платят веднъж а после и от застрахователя да си прибера кинтите дъбъл.....rudolf написа:...за пръв път ми се случва,,,сега незнам продавача ли взима застраховката?? кога я взима?? има ли срокове за разследвания в който няма да му я платят??
е може и да го почерпиш...в този ред на мисли, другия път кат тръгнеш да пазаруваш, направо свирни да мина ти взема парите, че да не чакаш....после ще включим с няколко бири....rudolf написа:начи викаш д аму заведа диспут че не съм получил стоката,,,и да се правя че незнам нищо повече по въпроса,,,diver написа:според мен застраховката я взема тоз дет е дал парите....инак ако съм продавача, не бих се разсърдил, да ми я платят веднъж а после и от застрахователя да си прибера кинтите дъбъл.....rudolf написа:...за пръв път ми се случва,,,сега незнам продавача ли взима застраховката?? кога я взима?? има ли срокове за разследвания в който няма да му я платят??

ае понапъни се леко в друга насока че ми е малко вътрешноdiver написа:е може и да го почерпиш...в този ред на мисли, другия път кат тръгнеш да пазаруваш, направо свирни да мина ти взема парите, че да не чакаш....после ще включим с няколко бири....rudolf написа:начи викаш д аму заведа диспут че не съм получил стоката,,,и да се правя че незнам нищо повече по въпроса,,,diver написа:
според мен застраховката я взема тоз дет е дал парите....инак ако съм продавача, не бих се разсърдил, да ми я платят веднъж а после и от застрахователя да си прибера кинтите дъбъл.....

това с оптиката свърши работа за малко,ма после имаше обратен ефект

Ако си смъкна ЛСД-то от мятата ще се усмихнеш ли?! :(rudolf написа:...
ае понапъни се леко в друга насока че ми е малко вътрешно
това с оптиката свърши работа за малко,ма после имаше обратен ефект