здравеите значи въпросът ми може да е малко ламерски ама аз питам преди да направя нещто за което не съм сигорен та значи имаме си един YARIS 1.0 vvti на които трябва да му се смени моторното масло,до тук нищто сложно сменял съм моторно масло няколко пъти така че ми е ясна процедурата,но само на обикновени автомобили(без бордови компютри и.т.н) та въпроса ми е следният нещто по специално преди и след смяната има ли(специално за този автомобили) Питам щтото знам че някои бордови компютри кат дигнат грешка и после трябва да се рестартират, а попринцип аз мисля след като източа маслото да припаля за 30 секунди да изхвърли квото може, така че ми се ще да съм запознат предварително.
мерси.
Смяна маслото на Yaris 1.0 vvti
Тва с паленето на мотора без масло съм го правил секи път когато сменям масло но повтарям че е било на по стари модели коли,но сега след като видях твоя отговор се спеках малко,иначе ако не паля то тогава проблем с комп-а нема да имам,все пак какво имаше в предид да не паля без маслопитам просто информативно,щтото признавам си от близо 10 години не съм се занимавал с автомобили,а технологията доста се измени.
-
- Почетен Администратор
- Получена благодарност: 1 път
-
- Почетен Администратор
-
- Почетен Администратор