Стикери за София
- speedermarto
-
Прав си...speedermarto написа:Друго си е такъв красив дрифт с 1bhp biggrin.gif
Култувото е да видиш москвич или жигула с впрегнати коне отпред biggrin.gif
Аз и с 93 коня не мога да го направя даже и на сняг...
Ама другата неделя ще се пробвам... ако съм си оправил ръчната до тогава де че задните нещо само едната блокира и то само ако е в настроение и ако и се помоля...
сложи и някакви по стари гуми да не ги мислиш:)
Последно промяна от kalin на 18 Юни 2008 12:54, променено общо 1 път.
http://www.youtube.com/watch?v=D1R-jKKp3NA
Corolla - 2C
Mazda 6 - MZR-CD (RF Turbo) Estate
Mazda 6 - MZR-CD (RF Turbo) Hatchback
Corolla - 2C

-
С по стари гуми като влеза в остър завой със спирачка и завия по рязко и задницата решава че останалата част от колата кара много бавно и тръгва да я изпреварва biggrin.gif
Не е много приятно ако е тясна уличката. Само въртиш волана като ненормален и си викаш "Дано не се удари в бордюра, дано не се удари в бордюра, дано не се удари в бордюра... Супер, тоя път ми се размина... Трябва да сменя гумите" biggrin.gif
Не е много приятно ако е тясна уличката. Само въртиш волана като ненормален и си викаш "Дано не се удари в бордюра, дано не се удари в бордюра, дано не се удари в бордюра... Супер, тоя път ми се размина... Трябва да сменя гумите" biggrin.gif
хехе...прав си...имах предвид за въртенето по паркинга, иначе си карай с хубавите:)
Corolla - 2C
Corolla - 2C

-
Неможе хем те сърби хем те боли laugh.gif laugh.gif laugh.gifDodoIwanow написа:Е аз нямам толкова много гуми бе... имам си само един чифт. Имам всъщност и едни други дето мога да ги сложа отзад ама с тях пък ще стане много стабилна, щото те са на 2 години, имат си грайфер и са 225-ци. С тях пък нищо не мога да направя. Абе то нито така нито иначе...
Здравей Бате Кики, слагай галошките (старите гуми) и хайде в неделя на кръгчета по паркинга laugh.gifKiki написа:Здравейте юнаци и юначки! Заформила се е една страхотна традиция! Ще ги ударим всички в земята. Ама това и много готино! Изкарали сте страхотна неделя с този картинг. С нетърпение чакам да дойде неделята да се видим отново! Има и още стикери,ако някой иска. Ама и Тошката с нова визия-евала!
Corolla - 2C
Corolla - 2C

- juri_galev
И мен ме имаи в предвид защото единия стикер даде фира.Kiki написа:Здравейте юнаци и юначки! Заформила се е една страхотна традиция! Ще ги ударим всички в земята. Ама това и много готино! Изкарали сте страхотна неделя с този картинг. С нетърпение чакам да дойде неделята да се видим отново! Има и още стикери,ако някой иска. Ама и Тошката с нова визия-евала!
-
Е как няма да даде фира като само разхождаш мацките по герман.juri_galev написа:И мен ме имаи в предвид защото единия стикер даде фира.Kiki написа:Здравейте юнаци и юначки! Заформила се е една страхотна традиция! Ще ги ударим всички в земята. Ама това и много готино! Изкарали сте страхотна неделя с този картинг. С нетърпение чакам да дойде неделята да се видим отново! Има и още стикери,ако някой иска. Ама и Тошката с нова визия-евала!
Хахаха... мислеше че няма никой да те разконспирира ли? Няма начин... иявестен си и папараците те следят

- Kiki
- Автомобил: РАВ 4 ХА 30
- Благодарил/а: 4 пъти
- Получена благодарност: 14 пъти
Додо, ама Юри не е от Герман!?DodoIwanow написа:Е как няма да даде фира като само разхождаш мацките по герман.juri_galev написа:И мен ме имаи в предвид защото единия стикер даде фира.Kiki написа:Здравейте юнаци и юначки! Заформила се е една страхотна традиция! Ще ги ударим всички в земята. Ама това и много готино! Изкарали сте страхотна неделя с този картинг. С нетърпение чакам да дойде неделята да се видим отново! Има и още стикери,ако някой иска. Ама и Тошката с нова визия-евала!
Хахаха... мислеше че няма никой да те разконспирира ли? Няма начин... иявестен си и папараците те следят