Стикери за София
-
Баси какво шоу съм изпуснал днес laugh.gif laugh.gif laugh.gif Другия път и аз ще дойдаDodoIwanow написа:Е другия път повече ама да отидеме на някой голям паркинг дето всички ще можеме да се въртиме...
Не само кадърните ми и ние некадърните да си се повъртиме...
Че на тоя паркинг първо половината щях да ви изпогазя, изпоблъскам и тнт и после евентуално да се забия в рейса biggrin.gif

П.С ако има кой да ме доведе

- speedermarto
- juri_galev
И аз те загледах и си ми много познат там ритам да biggrin.gif Навсякъде ме разкриват накрая ще се окаже че имам и някой роднина във форума и две три деца laugh.gifDodoIwanow написа:Абе, Юри, аз съм тоя с Пасеото. Абе днеска цял ден се чудя откъде те познавам???
Приличаш ми много на един дето рита в драгалевци... ама съм много сигурен, че на него май не му викаха така...
Последно промяна от juri_galev на 16 Юни 2008 02:28, променено общо 1 път.
- juri_galev
Ела с мотора с Тош проявяваме интерес да го покарамеrudolf написа:кат ми стане колата--е мина да се изфукам biggrin.gifjuri_galev написа:Днеска беше чудо свежарки бяхме стана интересно.Чичо Манчо къде си с всеки изминал ден ми става все по мъчно за теб.Не желаеш да посещаваш срещите на клуба.С Тош имаме една изненада за теб нека качат снимките от днешната среща![]()

-
- Почетен Администратор
- Получена благодарност: 1 път
От мен малко, но от сърце! 

Последно промяна от Uncle Dido на 04 Сеп 2008 08:43, променено общо 1 път.
-
- Почетен Администратор
-
- Почетен Администратор
- juri_galev
Тош не съм вярвал че Лил ще те затвори 2-е обиколки.Дори не вярвах, че ще се качи на най-високото стапало за награждаването.belchilov написа:ЕЕЕе и победителя на последната снимка

juri_galev написа:Тош не съм вярвал че Лил ще те затвори 2-е обиколки.Дори не вярвах, че ще се качи на най-високото стапало за награждаването.belchilov написа:ЕЕЕе и победителя на последната снимка.Единственият човек който имаше реални шансове да я бие беше Чичо Манчо но само с мотора. (представям си го за секунда как е легнал в завоя с мотора, а старт финалната права го изправя на задна гума, а в бокса спира на предна)
Той бойкотира събирането и най-вероятно другия път да дойде с БТР

- juri_galev
belchilov написа:juri_galev написа:Тош не съм вярвал че Лил ще те затвори 2-е обиколки.Дори не вярвах, че ще се качи на най-високото стапало за награждаването.belchilov написа:ЕЕЕе и победителя на последната снимка.Единственият човек който имаше реални шансове да я бие беше Чичо Манчо но само с мотора. (представям си го за секунда как е легнал в завоя с мотора, а старт финалната права го изправя на задна гума, а в бокса спира на предна)
Той бойкотира събирането и най-вероятно другия път да дойде с БТР![]()