Стикери за София

Дискусии, коментари, идеи, предложения, срещи, история, интересни факти
Публикувай отговор

Стикери за София

1 черен
7
17%
2 черни
14
34%
1 бял
7
17%
2 бели
5
12%
1 сив
1
2%
2 сиви
7
17%

Общо гласове: 41

Аватар
juri_galev

Мнение от juri_galev » 12 Юни 2008 23:32

belchilov написа:
juri_galev написа:
belchilov написа:
Скромността краси човека :whistle:
Тогава ще дойда с опела имам лепенка на тунинг форума.И леко раждясалата ми дясна вежда ще разкраси авто-парка ще заслепя всичките ви Тойоти и ще си тръгна победоносна защото цвета му е бял а бялото е на мода :whistle:

Kойто кара БЯЛО много му се е до ....................... laugh.gif laugh.gif ПИЛО :thumbsup:
ЕЕЕ Тош само това ти е в главата знаех си и те разбирам всеки млад мъж като мен и теб му се иска да има нещо да подпре.А инче ДОПИЛОМИ СЕ Е

Аватар
juri_galev

Мнение от juri_galev » 12 Юни 2008 23:35

DodoIwanow написа:
juri_galev написа:Тогава ще дойда с опела имам лепенка на тунинг форума.И леко раждясалата ми дясна вежда ще разкраси авто-парка ще заслепя всичките ви Тойоти и ще си тръгна победоносна защото цвета му е бял а бялото е на мода :whistle:
А неее, не можеш да ме засенчиш мене... Ела и ще ти докажа. Ще си ги премерим и ще видиш biggrin.gif
Мен за тази кола не ми дреме ако искаш да се мериме тръгваме нужна ми е само първа за да съм те завъртял в изходна позиция от там ще завъртя и ще карам назад до 402-я метър.След уникалната ми победа назад ще се кача на бордюра с предните си две 19 цолови гуми и ще направя запомняш бърнаут. biggrin.gif

Аватар
speedermarto

Мнение от speedermarto » 13 Юни 2008 01:53

mitoko написа:
speedermarto написа:Тази седмица, демек в недяла на 15-ти ще има среща? А стикери ще има ли, че за предишната не можах да се класирам sad.gif , а пък и съм нов искам да се join-на ин да парти blush.gif
ти само ела, па ше видим... :whistle:
Дай един телефон да ти звънна, че не знам дали ще намеря мястото на срещата :thumbsup:

DodoIwanow

Мнение от DodoIwanow » 13 Юни 2008 22:55

juri_galev написа:
DodoIwanow написа:
juri_galev написа:Тогава ще дойда с опела имам лепенка на тунинг форума.И леко раждясалата ми дясна вежда ще разкраси авто-парка ще заслепя всичките ви Тойоти и ще си тръгна победоносна защото цвета му е бял а бялото е на мода :whistle:
А неее, не можеш да ме засенчиш мене... Ела и ще ти докажа. Ще си ги премерим и ще видиш biggrin.gif
Мен за тази кола не ми дреме ако искаш да се мериме тръгваме нужна ми е само първа за да съм те завъртял в изходна позиция от там ще завъртя и ще карам назад до 402-я метър.След уникалната ми победа назад ще се кача на бордюра с предните си две 19 цолови гуми и ще направя запомняш бърнаут. biggrin.gif
Аааа неее...
Не ме разбра май. Ще си мерим външния вид. На кой е по лош и неугледен biggrin.gif
На това ще те бия tongue.gif

Аватар
Kiki
Автомобил: РАВ 4 ХА 30
Благодарил/а: 4 пъти
Получена  благодарност: 14 пъти

Мнение от Kiki » 14 Юни 2008 21:15

Zdraveite ot mnoooogo daleche! Na 21 06 She se vidim

Аватар
Troshko

Мнение от Troshko » 15 Юни 2008 11:57

Kiki написа:Zdraveite ot mnoooogo daleche! Na 21 06 She se vidim
ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ Бате КИКИ 4ак от Палма де Майорка се обади баси стабилката, като си дойдеш да разказваш как е у дале4на Испания
:thumbsup: :thumbsup: Пак аз ще ти помогна за ФАРА laugh.gif laugh.gif laugh.gif

Мога да те замествам като Главната ''СТАРЕЙШИНА'' на ТОЙОТА клуба на днешната среща laugh.gif laugh.gif laugh.gif

Аватар
Troshko

Мнение от Troshko » 15 Юни 2008 12:00

Някои ако има КОНУСИ нека вземе 10-20 броя ина4е няма да идвам laugh.gif laugh.gif laugh.gif

Да спретнем един кръг от шампионата по майсторско шофиране rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif

И всеки който не си даде колата за ТЕСТ ДРАЙВ ще бъде глобен една бири4ка wacko.gif wacko.gif wacko.gif

Аватар
juri_galev

Мнение от juri_galev » 15 Юни 2008 12:57

belchilov написа:Някои ако има КОНУСИ нека вземе 10-20 броя ина4е няма да идвам laugh.gif laugh.gif laugh.gif

Да спретнем един кръг от шампионата по майсторско шофиране rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif

И всеки който не си даде колата за ТЕСТ ДРАЙВ ще бъде глобен една бири4ка wacko.gif wacko.gif wacko.gif
Обмислям да закача за Рава Ярето и да доида с двете

Аватар
Troshko

Мнение от Troshko » 15 Юни 2008 13:13

juri_galev написа:
belchilov написа:Някои ако има КОНУСИ нека вземе 10-20 броя ина4е няма да идвам laugh.gif laugh.gif laugh.gif

Вместо да ги макне6 и двете потърси конуси или напълни багажника с шишета от мин.вода laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif

Аватар
juri_galev

Мнение от juri_galev » 15 Юни 2008 13:23

belchilov написа:
juri_galev написа:

Вместо да ги макне6 и двете потърси конуси или напълни багажника с шишета от мин.вода laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Kaжи сериозно ако ти трябват конуси да взимам.Ама аз по добре пеша да ги взимам по бърз ще съм

Аватар
juri_galev

Мнение от juri_galev » 15 Юни 2008 20:47

Днеска беше чудо свежарки бяхме стана интересно.Чичо Манчо къде си с всеки изминал ден ми става все по мъчно за теб.Не желаеш да посещаваш срещите на клуба.С Тош имаме една изненада за теб нека качат снимките от днешната среща :thumbsup: cool.gif

Аватар
Xeku
Получена  благодарност: 1 път

Мнение от Xeku » 15 Юни 2008 21:12

За малко да дойда и аз, ама... sad.gif Давайте снимките! :blob:

Аватар
juri_galev

Мнение от juri_galev » 15 Юни 2008 21:25

Xeku написа:За малко да дойда и аз, ама... sad.gif Давайте снимките! :blob:
Ходихме на картинг Тош върте ае-то имам видео после се качи в джипа резна една бърза ръчна ама не ни предопреди wink.gif забавно беше

DodoIwanow

Мнение от DodoIwanow » 15 Юни 2008 21:40

Абе, Юри, аз съм тоя с Пасеото. Абе днеска цял ден се чудя откъде те познавам???
Приличаш ми много на един дето рита в драгалевци... ама съм много сигурен, че на него май не му викаха така...

Аватар
Toyota_DX

Мнение от Toyota_DX » 15 Юни 2008 22:12

да днес беше мн добро , ходихме на картинг , миришеше на изгоряла гума абе честно казано беше мн маняшко другия път повече :thumbsup:
TOYOTA COROLLA EE80 1.3 12v

Публикувай отговор