Добре, това майтап ли беше? Или Арабите го ликвидираха? Или някой не го дпъпна, за да се подготви за бъдещето, да доразработи идеята, така че един ден да диктува играта, както ОПЕК, Буш, Уго Чавес и ПУТин? някой да е чувал нещо за този човек?

а си спомням,,,беше уж в вода,,,аз също не повярвах,но имах приятел,който беше технически грамотен и казваше че е следял от близо разработката,,,и било истина,,,но после нещо станало с чичката и никой който бил в течение не искал да говори...в стил теория на конспирацията-проекта бил засегнал не когото трябва и трябвалод а изчезне,,,а тов анещо било изобретявано на 3 пъти преди чичката...Fido Dido написа:В началото на 90те, не си спомням по кой канал беше, се появи един притеснен чичко, който капна от един капкомер нещо синьо в едно шише, после натика вътре маркуча от бензиновата помпа на една Лада и запали! После асистента му направи няколко обиколки с нея, за да покаже, че работи. После каза, че това е най-евтиното и екологично гориво, създавано някога и в това е бъдещето.
Добре, това майтап ли беше? Или Арабите го ликвидираха? Или някой не го дпъпна, за да се подготви за бъдещето, да доразработи идеята, така че един ден да диктува играта, както ОПЕК, Буш, Уго Чавес и ПУТин? някой да е чувал нещо за този човек?
ше черпишugabuga написа:а някой помни ли Барбароните??? търся да си намери филмчета с тях или комикси ама не намирам нищо!
Ако трябва 1000 пъти ще го повторя - ГАЗ!!! В джоба ми винаги има разни хартийки - като видя кошче - тогава ги изхвърлям. В къщи имам 3 плика за отпадъци...Обожавам Стинг, защото дава милиони за горите в Амазонка...А и музиката му е страхотна, извинете заBass_Man написа:Нашите журналисти просто не стават за нищо , цитат : " Освен че замърсява околната среда ............."
Ето малко по - полезно инфо за цени например :
http://www.engadget.com/2008/06/13/gene ... -powered-f
uel-cell-vehicle/
Е по-чист от дизела!!!!Bass_Man написа:Не ве пич там е трябвало да пише " освен , че НЕ замърсява околната среда ................"
Потребители разглеждащи този форум: Bing [Bot] и 4 госта