Иво, щото си ми градски ти обещавам като си идвам догодина да ти донеса ключодържател...само моля те махни тази снимка която ти е подпис...голяма е и ми бърка в гъза...пък и нали вече продаде колата...
Иво - какво точно търсиш? Ф1 фланелка или шапка...или ТРД нещо...питай конкретни въпроси...на Кольо Ганчево на "мъжкия" пазар има разни работи на тойота - лепенки, ключодържатели, може би шапки и фланелки...ходи там (май беше събота или неделя)
Хеки - тея цени там са безбожни...
..
Дискусии, коментари, идеи, предложения, срещи, история, интересни факти
PAKETA_1
ivossss
- Xeku
- Получена благодарност: 1 път
Мнение от Xeku » 27 Юли 2005 19:27
Напълно съм съгласен с теб, никога не бих дал толкова пари за т. нар. оригинални сувенири. На всичкото отгоре, като се позагледах в тези стоки и какво да видя, фланелките са турски, ключодържателите китайски, слънчевите очила-също. Вярно, че не са ментета, а са изработени по лиценз на Тойота и наистина се водят оригинални, ама като знам, че производството на една фланелка в Турция излиза 0.5 евро...да продължавам ли?PAKETA_1 написа: Хеки - тея цени там са безбожни...

Xeku
ALTEZZA
- PAKETA_1
- Благодарил/а: 1 път
- Получена благодарност: 4 пъти
Мнение от PAKETA_1 » 28 Юли 2005 10:39
Помня я бе Алтезов...намигаш ама кво искаш да кажеш???Много пари даде за нея...още тогава ти казах!!!ALTEZZA написа:Mitashki, taz shapka za F1 det si ia vzeh pomnish li ia?![]()
Обаче се получи супер яко- две страници и 18 поста за да си намери момчето ключодържател biggrin.gif biggrin.gif само да каже някой , че не сме най-услужливия форум на света... laugh.gif

PAKETA_1
- juri_galev
Мнение от juri_galev » 06 Авг 2005 02:16
в Тм има всички видове шапки блузки и други само че ако ходиш натам само после не ем псувай че си бил път а са ти се видяли че са много скъпи
juri_galev
Иди на
- Всичко за TOYOTA
- ↳ Общи теми
- ↳ Клубни срещи
- ↳ Toyota Мания
- Технически въпроси
- ↳ Общи технически въпроси
- ↳ Двигатели
- ↳ Газови уредби
- ↳ Електрическа система, навигация, музика
- ↳ Хибридно задвижване - Hybrid Synergy Drive (HSD)
- ↳ Трансмисия
- ↳ Спирачна система
- ↳ Окачване
- ↳ Интериор/екстериор
- Електрически автомобили
- ↳ Общи разсъждения
- ↳ Електрически автомобили Тойота
- ↳ Зарядни станции
- LEXUS
- ↳ Общи теми
- ↳ Технически въпроси
- Отдел Subaru