пирон

Дискусии, коментари, идеи, предложения, срещи, история, интересни факти
Аватар
Vesko
ЗАВИНАГИ С НАС.....
Обратна връзка:

Мнение от Vesko » 28 Фев 2008 19:50

Na men sa mi vadili obshto 6 pirona ot dvete desni gumi :) Nai-strannoto e che minah prez shtaiga na magistralata krai plovdiv, a usetih che ima problem chak v chirpan :)

Аватар
style

Мнение от style » 11 Юни 2008 20:44

аз наскоро извадих още един, този път беше по-дебел laugh.gif
направо да не може човек да кара на спокойствие :whistle:
Today. Tomorrow. Toyota.

Аватар
LEXUS
Благодарил/а: 12 пъти
Получена  благодарност: 12 пъти

Мнение от LEXUS » 11 Юни 2008 20:49

kalin написа:отивай на гумаджия без да се притесняваш...днес докато плащам сметка, някой "доброжелател" ръгна задна дясна гума отстрани...намерих я на капла:(...
Успех
С колелото ли си бил? :laughing6: biggrin.gif
TOYOTA/LEXUS--made in JAPAN

Аватар
rudolf
Обратна връзка:

Мнение от rudolf » 11 Юни 2008 20:54

не по теммата:

когато не сте препречили гараж или кола- и намерите колата си с спукана гума- замислете се:
носите ли голяма сума,,,излизате ли от некъде където се предполага че можете да носите нещо ценно,,,,в такъв случай,подобре подминете колата и вземете такси,или се обадете на приятел,,,

DodoIwanow

Мнение от DodoIwanow » 11 Юни 2008 22:24

desSs написа:
Toyota_DX написа:колко гущера ви струва ( гумаджия )
4 лв.
Уау... Десс, какви са тия народни цени бе? На мене последния път ми взеха 3лв за демонтаж, 1 за сваляне от джантата, 5 за лепенката, 1 за слагане на джантата, 2 за балансиране и още 3 са с монтаж....
Тоест 15лв....
Аз май и да идвам чак при твоя гумаджия пак ще ми е по евтино :)

Аватар
desSs

Мнение от desSs » 11 Юни 2008 23:22

DodoIwanow написа:
desSs написа:
4 лв.
Уау... Десс, какви са тия народни цени бе? На мене последния път ми взеха 3лв за демонтаж, 1 за сваляне от джантата, 5 за лепенката, 1 за слагане на джантата, 2 за балансиране и още 3 са с монтаж....
Тоест 15лв....
нищо не са сваляли и балансирали, момчето набучи в дупката някъв каучук ли е кво е не знам, и тва беше rolleyes.gif

Аватар
Vesko
ЗАВИНАГИ С НАС.....
Обратна връзка:

Мнение от Vesko » 12 Юни 2008 01:07

Аз веднаж минах през една дъска на магистралата до пловдив и след това извадиха 6 пирона от двете ми десни гуми biggrin.gif

Аватар
newmiro

Мнение от newmiro » 12 Юни 2008 21:39

DodoIwanow написа:
desSs написа:
4 лв.
Тоест 15лв....
нещо са те метнали unsure.gif или просто взимат скъпо. ама тия неща с по 1 и 2 лева са ми мно странни. wacko.gif wacko.gif
stay up and keep shining!!

slowtraveler каза: Срещу мен на около 150м имаше спрели фарове - един мерцедес с модните по него време (пък май и сега) борци, които на въпроса ми дали имат лопата отговориха, че имат само пистолети и бухалки tongue.gif

Аватар
newmiro

Мнение от newmiro » 12 Юни 2008 21:40

Vesko написа:Аз веднаж минах през една дъска на магистралата до пловдив и след това извадиха 6 пирона от двете ми десни гуми biggrin.gif
и как кара с тях wacko.gif

slowtraveler каза: Срещу мен на около 150м имаше спрели фарове - един мерцедес с модните по него време (пък май и сега) борци, които на въпроса ми дали имат лопата отговориха, че имат само пистолети и бухалки tongue.gif

DodoIwanow

Мнение от DodoIwanow » 12 Юни 2008 23:20

newmiro написа:
DodoIwanow написа:
desSs написа: 4 лв.
Тоест 15лв....
нещо са те метнали unsure.gif или просто взимат скъпо. ама тия неща с по 1 и 2 лева са ми мно странни. wacko.gif wacko.gif
Ми и на мене ми стана много странно като ми каза 15лв и аз за тва го питах защо толкова и тоя почна да ми ги смята. Тва стана на симеоновско под петролската бензиностанция. Отидох, оставих колата и отидох на бензиностанцията да пия не що с един приятел и като се върнах... честито. Ама вече едни приятели бачкат в една гумаджииница и сменят масла та оттогава нямам тия проблеми biggrin.gif

Аватар
newmiro

Мнение от newmiro » 12 Юни 2008 23:36

аха. еми аз не съм от софия. пък и е хубаво и ти да си сложиш в профила от кой град си. wink.gif

Аватар
Vesko
ЗАВИНАГИ С НАС.....
Обратна връзка:

Мнение от Vesko » 13 Юни 2008 08:31

newmiro написа:
Vesko написа:Аз веднаж минах през една дъска на магистралата до пловдив и след това извадиха 6 пирона от двете ми десни гуми biggrin.gif
и как кара с тях wacko.gif
V interes na istinata chak na okolovrastnoto na Chirpan spadnaha. Do kolkoto sum chuval predimstvo na bezkamernite gumi e che v dvijenie trudno spadat.

Публикувай отговор