Стикери за София
-
Голямо БЛАГОДАРСКО на Кiki това е истински Колега
лично се ангажира и ми прати три стикера по пощата ще опитам и аз да дойда на срещата в неделя само дето Kiki няма да го има да платя стикерите
но нали и други срещи ще има

TOYOTA Avensis 2.2 D4D T25
TOYOTA Avensis 2.2 D4D T27
TOYOTA Yaris 1.4 D4D
TOYOTA Yaris 1.4 D4D
- juri_galev
Няма проблеми аз и Тош ще ти вземеме парите (3 лв) .Тош ти вземи 1 левче аз ще взема два.От мене разредитела, от парите за стикера един патрон Блек РамREX_TAXI написа:Голямо БЛАГОДАРСКО на Кiki това е истински Колега![]()
![]()
лично се ангажира и ми прати три стикера по пощата ще опитам и аз да дойда на срещата в неделя само дето Kiki няма да го има да платя стикерите
![]()

Голямо пиршество ще си спретнем даже се съмнявам ,4е 6те можем да изпием вси4ко laugh.gif laugh.gif laugh.gif Трябва да викнем някой на помощ laugh.gif laugh.gif laugh.gifjuri_galev написа:Няма проблеми аз и Тош ще ти вземеме парите (3 лв) .Тош ти вземи 1 левче аз ще взема два.От мене разредитела, от парите за стикера един патрон Блек РамREX_TAXI написа:Голямо БЛАГОДАРСКО на Кiki това е истински Колега![]()
![]()
![]()
![]()
- juri_galev

- Прикачени файлове
-
- Изображение084.jpg (111.53 KiB) Преглеждано 2396 пъти
-
- Изображение082.jpg (127.58 KiB) Преглеждано 2396 пъти
TOYOTA Avensis 2.2 D4D T25
TOYOTA Yaris 1.4 D4D
TOYOTA Yaris 1.4 D4D
-
Скромността краси човекаDodoIwanow написа:Е ще ги поогледаме...
На коя как и стоят стикерите...
Не знам заюо ама според мене на мойта най много и отиват...
Ама нализнаете какво казват хората:
То на хубава кола... всичко и отива!
Не ме разбирайте погрешно... не се фукам... то това хората са го казали...biggrin.gif

-
- juri_galev
Тогава ще дойда с опела имам лепенка на тунинг форума.И леко раждясалата ми дясна вежда ще разкраси авто-парка ще заслепя всичките ви Тойоти и ще си тръгна победоносна защото цвета му е бял а бялото е на модаbelchilov написа:Скромността краси човекаDodoIwanow написа:Е ще ги поогледаме...
Не ме разбирайте погрешно... не се фукам... то това хората са го казали...biggrin.gif

juri_galev написа:Тогава ще дойда с опела имам лепенка на тунинг форума.И леко раждясалата ми дясна вежда ще разкраси авто-парка ще заслепя всичките ви Тойоти и ще си тръгна победоносна защото цвета му е бял а бялото е на модаbelchilov написа:Скромността краси човекаDodoIwanow написа:Е ще ги поогледаме...
Kойто кара БЯЛО много му се е до ....................... laugh.gif laugh.gif ПИЛО

-
А неее, не можеш да ме засенчиш мене... Ела и ще ти докажа. Ще си ги премерим и ще видиш biggrin.gifjuri_galev написа:Тогава ще дойда с опела имам лепенка на тунинг форума.И леко раждясалата ми дясна вежда ще разкраси авто-парка ще заслепя всичките ви Тойоти и ще си тръгна победоносна защото цвета му е бял а бялото е на мода