Ода за голфа хахахах

Дискусии, коментари, идеи, предложения, срещи, история, интересни факти
Аватар
lacho

Ода за голфа хахахах

Мнение от lacho » 10 Юни 2008 19:20

Правоъгълна кутийка
без багажник - с колела,
със моторче доста шумно
набедено за кола.

Майка му е костенурка,
возиш се във него свит,
то в Европа е ненужно,
но у нас е супер хит.

Захабена немска бричка
и с дизайн на всъдеход,
то купува се страхотно
от дебил и идиот.

Имидж страшен има, братко,
внасяме го и до днес,
и поне сме мазохисти
мажеме се здраво с грес.

Ремонтираме, но знаем,
туй е здравата кола,
и пред никого не ще признаем
как е гадничко това.

Хванеш ли обаче Голфа
ще се друсаш здраво, знай,
от цени и от павета
пломбите ще ти изпадат май

нищо лично към голфчетата :whistle: rolleyes.gif
CELICA 2.0 GTi 156hp.

spinus

Мнение от spinus » 10 Юни 2008 22:19

Браво бе пич!!! Изкефих се напълно!!! Много яко! И точно !
Toyta Corolla 2.0 D4D

Uncle Dido
Почетен Администратор
Получена  благодарност: 1 път

Мнение от Uncle Dido » 11 Юни 2008 09:36

:prayer: :prayer: :prayer:

Аватар
rudolf
Обратна връзка:

...

Мнение от rudolf » 11 Юни 2008 10:08

аз симпатизирам на голфовете,,,3,(1,2),,има редица уникални неща с които са известни....

1.редица неграмотни младежи след всички експерименти-не успяват да ги умъртвят..
2.не са предирчиви към оригинални части,както и ползвателите на тойота-може само да завиждат за цената на консумативите..и едногабаритнит части
3. не виждам нищо по-некомфортно или неудобно -от моделите на всяка една марка ,от това време и в техния клас..
4.доказано издражливи са при българските условия..
5.,,,,ако обикновения българина беше практичен и серевнованието му с европееца-не беше---самата кола, а перото в бюджета за самата кола,,,,тогава мисля че колата си струва.
6. невиждам преимуществата на далече по-нови модели-нискобюджетни автомобили

Аватар
toyoda_nippon
Благодарил/а: 3 пъти

Мнение от toyoda_nippon » 11 Юни 2008 12:49

Мисля си, че rudolf е прав...

Uncle Dido
Почетен Администратор

Мнение от Uncle Dido » 11 Юни 2008 13:00

Ама верно майка му е костенурка :whistle:
Прикачени файлове
219852.jpg
219852.jpg (31.02 KiB) Преглеждано 4066 пъти

Аватар
Georgimitrovich

Мнение от Georgimitrovich » 11 Юни 2008 14:46

Лъчо само да те питам, а като ти свърши бензина в селиката кво караш? laugh.gif laugh.gif
Преди да си купиш селиката каква кола смяташе да си вземеш? Не беше ли GOLF rolleyes.gif :whistle: cool.gif

laugh.gif laugh.gif tongue.gif

:thumbsup:

P.S.: Поне си признаи пред всички че мечтата ти е голфче wink.gif tongue.gif biggrin.gif laugh.gif biggrin.gif
1992 Celica 2,0 GTI cabriolet
1982 Camri GLi (sold)
1997 RAV4
2000 Lexus GS300

nissana

Мнение от nissana » 11 Юни 2008 16:40

Аз карам голф,на жената купих чисто нова тойота.Продължавам да си го карам,и ако не скоча на някои джип,ще си го карам вечно.А стихотворението ми хареса,ще си го препиша.

Аватар
rudolf
Обратна връзка:

Мнение от rudolf » 11 Юни 2008 16:57

бюджета на всяко многочленно семейство би бил застрашен,ако поне един автомобил в семейството не е стар фолксваген или опел,,,обикновенно това е колата която седи навън,кара се на газ,без каско ,не се подържа редовно, върши цялата работа , цологодишно в движение и е колата с която ходим да търсим оригинали части за новата laugh.gif ,,-а другата се изкарва при по специални случай,когато има пред кой да споделим колко сме доволни от нея biggrin.gif

Аватар
juri_galev

Мнение от juri_galev » 11 Юни 2008 17:15

rudolf написа:бюджета на всяко многочленно семейство би бил застрашен,ако поне един автомобил в семейството не е стар фолксваген или опел,,,обикновенно това е колата която седи навън,кара се на газ,без каско ,не се подържа редовно, върши цялата работа , цологодишно в движение и е колата с която ходим да търсим оригинали части за новата laugh.gif ,,-а другата се изкарва при по специални случай,когато има пред кой да споделим колко сме доволни от нея biggrin.gif
Незнам защо ама си мн прав аз може да си имам джипа ама без любимия ми Опел които минава през всички дупки канавки.Какво ли не съм карал в него 12-13 квадрата плочки пясък, керемиди, ЖЕНИ мн често возя като няма бензин рава.Кефят се на опела повече от джипа.

Аватар
rudolf
Обратна връзка:

Мнение от rudolf » 11 Юни 2008 18:00

juri_galev написа:
rudolf написа:бюджета на всяко многочленно семейство би бил застрашен,ако поне един автомобил в семейството не е стар фолксваген или опел,,,обикновенно това е колата която седи навън,кара се на газ,без каско ,не се подържа редовно, върши цялата работа , цологодишно в движение и е колата с която ходим да търсим оригинали части за новата laugh.gif ,,-а другата се изкарва при по специални случай,когато има пред кой да споделим колко сме доволни от нея biggrin.gif
Незнам защо ама си мн прав аз може да си имам джипа ама без любимия ми Опел които минава през всички дупки канавки.Какво ли не съм карал в него 12-13 квадрата плочки пясък, керемиди, ЖЕНИ мн често возя като няма бензин рава.Кефят се на опела повече от джипа.
ми аз си върша работа целогодишно с едно подобие на кола -пасат 90та,,,за който 10 лева за тампони ми се свидят,,,маслото ме мързи да сменя и прочие,,,,и набивам хиляди в еидн ръждив мираж ,дето няма скоро-потегляне..

Аватар
Troshko

Мнение от Troshko » 11 Юни 2008 18:06

rudolf написа:
juri_galev написа:
ми аз си върша работа целогодишно с едно подобие на кола -пасат 90та,,,за който 10 лева за тампони ми се свидят,,,маслото ме мързи да сменя и прочие,,,,и набивам хиляди в еидн ръждив мираж ,дето няма скоро-потегляне..

Aз го виждам ръждилника до два месеца в кондиция wink.gif

Аватар
juri_galev

Мнение от juri_galev » 11 Юни 2008 18:10

belchilov написа:
rudolf написа:
juri_galev написа: Незнам защо ама си мн прав аз може да си имам джипа ама без любимия ми Опел които минава през всички дупки канавки.Какво ли не съм карал в него 12-13 квадрата плочки пясък, керемиди, ЖЕНИ мн често возя като няма бензин рава.Кефят се на опела повече от джипа.

Aз го виждам ръждилника до два месеца в кондиция wink.gif
Не гупи кураж идва следващ тираж.Рудолф

Аватар
lacho

Мнение от lacho » 11 Юни 2008 19:37

аз не виждам къде някои е споменал че мрази голф или нещо такова ако имаше ода за тойота нея щях да пусна просто го пуснах да се посмеем не че имам нещо против голфовете
Прикачени файлове
tuning golf.jpg
tuning golf.jpg (245.78 KiB) Преглеждано 4008 пъти
CELICA 2.0 GTi 156hp.

Аватар
Bass_Man
Благодарил/а: 2 пъти

Мнение от Bass_Man » 12 Юни 2008 14:01

Stihotvorenieto e mnogo qko . A inache ot golfa po-golqm bokluk ne se seshtam da ima biggrin.gif .

Публикувай отговор