..
Ti Ivcho ne si li w BG? Az si wzeh moeto kluchodyrjatelche, koeto go izbrah izmejdu 3 drugi ot pyrwiq magazin i si mi haresa. Za 1.50lv.ivossss написа:Брех никой ли не знае от къде мога да си взема едо ключодържателче и една шапка. Ми май да никой не знае. На времето особено когато и баща ми работеше там имаше много неща а сега дори и да работиш там пак трудно се намират
.
Shapki ima na Toyota na wsqkade deto prodawat shapki po pod 5 leva. Ako potyrsish shte namerish i po specialni kato TRD i F1 Team, teq bqha po 10 leva. Be ti siguren li si, che si tyrsil, az ot Germaniq da ti kazwam w BG kade da si kupish kluchodyrjatelche?
v Germania mu otvaria bavno samo BG saitove, inache drugite sa si pushka.
po vaprosa s originalni Toyota djundjurii, v neta gi ima kolkoto stesh, problema e che ne znam kak ot BG moje da si gi kupuvash, stoto nali triabva kreditna karta, pak i shipping koi znae kolko izliza. btw kat stana na vapros, v BG ima li kreditni karti?
po vaprosa s originalni Toyota djundjurii, v neta gi ima kolkoto stesh, problema e che ne znam kak ot BG moje da si gi kupuvash, stoto nali triabva kreditna karta, pak i shipping koi znae kolko izliza. btw kat stana na vapros, v BG ima li kreditni karti?
->
- Japanese_fever
- Автомобил: 2014 Toyota Zelas
- Получена благодарност: 1 път
Abe, ako imate kreditni ili debitni karti moje da pazaruvate vsi4ko iz Internet s nomera na kartata! Hubavo e da se polzva kreditna karta, 4e ako stane nqkoq infekciq i nqkoj haker ti kradne nomera posle bankata moje da ti vurne parite, a s debitnata karta si zaminalXeku написа:Оригинални сувенири, фланелки, шапки и т.н. има на една витрина в ТМ Ауто. Цените обаче са бая високи,ключодържатели-25-35 лева, шапки -63-68, фланелки-50-60лв.
Темата е главно Тойота във Ф1, можеш да си купиш шапка и облекла като на пилотите, най-добре иди да разгледаш, има и каталог с цените.

Ina4e pazaruvajte samo ot officialni i provereni sajtove, a ne ot k'voto dojde!

2014 Toyota Zelas, 2.5L VVT-i (2AR-FE), 6-speed
България ще се оправи тогава, когато всички, които са свалили катализаторите си - ги сложат обратно!
България ще се оправи тогава, когато всички, които са свалили катализаторите си - ги сложат обратно!
- Corolla_E9
Ili napylni wednyj rezerwoara i go izdumkai s kef, wmesto da izbirash kyde da zaredish nai - ewtinougabuga написа:chestno kazano kade shte si gi vrete tia materiali? ne iskam da obijdam nikoi no za 100 kinta vzemi si opravi neshto po kolata otkolkoto da si vzemash drankulki.

100 leva za kluchodyrjateli

- Xeku
- Получена благодарност: 1 път
http://www.toyota-f1-shop.com/cgi-bin/t ... mplate/121 Натискаш MORE, после разгледай всички линкове на тази страница, повечето от нещата ги видях и в София, даже и цените са сходни, като сложиш 16% немско ДДС.Corolla_E9 написа:а някой може ли да даде една снимка на тези от витрината на ТМ Ауто (защото сум от СТЗ и да не се разкарвам до София..) или поне да потърси моделите в гоогле.ком и да даде да ги видя, защото за един истински фен 50-100лв не са нищо реално погледнато...