ТМ Ауто търси контакт

Дискусии, коментари, идеи, предложения, срещи, история, интересни факти
Аватар
Blago_4A-GE
Обратна връзка:

ТМ Ауто търси контакт

Мнение от Blago_4A-GE » 06 Юни 2008 12:26

Тм Ауто ЕООД търси контакт с модераторите на форума.
Помня че преди доста време време хората от форума се опитваха да се свържат с ТМ ауто за съвместна работа.
От около година и малко работя за тм ауто, като търговец и разговарях с управителя, той е навит за среща.
Carpe Diem

BrAmKo-4A-GE_AE92

Изображение

Аватар
juri_galev

Мнение от juri_galev » 06 Юни 2008 12:55

:thumbsup: Браво би било добре да има съвместна работа с Тм ауто.

Аватар
rudolf
Обратна връзка:

..

Мнение от rudolf » 06 Юни 2008 13:40

привет,новината е чудесна :thumbsup:

П.С. бих искал да ви запитам като човек който има информация ,поради каква причина ТМ-Ауто не е вписан в дилърката листата на тойота,какви в отговорностите и ценообразуването на резервните части,на оторизиран дилър и някой който е оторизиран,но не е включен в сайта им??
за да няма инсинуаций-задавам въпроса си към вас?
като договорни отношения-вие с тойота ли сте свързани,,или в отделни отношения с гръцкия клон,като под дилър??
вие носите ли отговорсност за действията и услугите си пред фирмата тойота,или само вписаните им в сайта-подлежат?

http://www.toyota.co.jp/worldwide/toyota/europe.html
Последно промяна от rudolf на 06 Юни 2008 13:45, променено общо 1 път.

Аватар
b0by

Мнение от b0by » 06 Юни 2008 13:42

Звучи интересно , само не ми е ясно каква ще е съвместната работа!Така или иначе се обаждаш за части или каквото и да било , казваш рама вадят ти съответната част , казват ти цена припадаш и почваш да търсиш алтернатива!

Аватар
Blago_4A-GE
Обратна връзка:

re

Мнение от Blago_4A-GE » 06 Юни 2008 13:57

b0by написа:Звучи интересно , само не ми е ясно каква ще е съвместната работа!Така или иначе се обаждаш за части или каквото и да било , казваш рама вадят ти съответната част , казват ти цена припадаш и почваш да търсиш алтернатива!
можем да работим заедно сигурен съм, било като спонсорство на срещите или по-добро обслужване и тнт.....
но това трябва да се коментира с управителя.(за което аз се боря)
Carpe Diem

BrAmKo-4A-GE_AE92

Изображение

Аватар
rudolf
Обратна връзка:

Re: re

Мнение от rudolf » 06 Юни 2008 14:01

Blago_4A-GE написа:
b0by написа:Звучи интересно , само не ми е ясно каква ще е съвместната работа!Така или иначе се обаждаш за части или каквото и да било , казваш рама вадят ти съответната част , казват ти цена припадаш и почваш да търсиш алтернатива!
можем да работим заедно сигурен съм, било като спонсорство на срещите или по-добро обслужване и тнт.....
новината е супер,,благодарим сърдечно за съдействието

п.с. би ли ми дал информация по предишните ми въпроси?всъщност аз познавам тойота,но незнам нищо за тм-ауто...би била ползотворна за всички фенове,,за да разбули всякакво съмнения,които много хора таят.

Аватар
Blago_4A-GE
Обратна връзка:

Мнение от Blago_4A-GE » 06 Юни 2008 14:23

rudolf написа:
Blago_4A-GE написа:

п.с. би ли ми дал информация по предишните ми въпроси?всъщност аз познавам тойота,но незнам нищо за тм-ауто...би била ползотворна за всички фенове,,за да разбули всякакво съмнения,които много хора таят.
ТМ Ауто ЕООД е официален дилър на Тойота за София, над нас е Тойота Балкани (те внасят ТОЙОТА в България). Общо взето и двете фирми са на един собственик : inchcape
Carpe Diem

BrAmKo-4A-GE_AE92

Изображение

Аватар
desSs

Мнение от desSs » 06 Юни 2008 14:45

Blago_4A-GE написа:...спонсорство на срещите...
тва пък защо rolleyes.gif после ще си загубим обективността и ще ни е гузно да кажем лоша дума за вас, било като обслужване или нещо друго smile.gif
п.п. всъщност да ви благодаря за грешката и отопляемите огледалца на ярисите, дето не ни се полагат biggrin.gif

Аватар
Troshko

Мнение от Troshko » 06 Юни 2008 14:49

desSs написа:
тва пък защо rolleyes.gif после ще си загубим обективността и ще ни е гузно да кажем лоша дума за вас, било като обслужване или нещо друго smile.gif
п.п. всъщност да ви благодаря за грешката и отопляемите огледалца на ярисите, дето не ни се полагат biggrin.gif
Нека бе какво против имаш да се провеждат срещите в Шератон или Хилтън wink.gif

П.С поне паркинг им се намира !!!

Аватар
punkara

Мнение от punkara » 06 Юни 2008 15:04

predi 2-3 godini se sreshtah tam s edna devojka, mislya che Daniela se kazvashe, tochno po tazi tema, no tya mi iznese lekziya, kak na chlenove na cluba nemozhelo da davat namalenie, shot inache ne bilo chestno za tezi koito ne bili chlenove na kluba, (kato che li tuka ne puskame horata svobodno), i pr. Moite dovodi zatova, che ima grupa hora v tozi forum, koito redovno i chesto poruchvat kupishta chasti bilo to za vuztanovyavane na svoite klasicheski toyotai, ili za proekti, izobshto ne byaha chuti i razbrani.
Az zhiveya v Italia, i tuk v moeto mestno predstavitelstvo na Toyota, vinagi mi davat specialni zeni, tochno zashot 9 godni kupuvam ot tyah kakvi li ne chasti. Prosto zvunkam, kazvam nomera, i poruchvam, dori i kaparo ne mi iskat horata. No yavno tova e nevuzmoshno v BG, znam li?
wacko.gif

PS: zabravih, i tya mi kaza che skoro shteli da si puskat sobstven web site, sus sobstven club, dazhe namekna neshto za "legalnostta" na fakta che sme izpolzvali logoto na toyota v nashiyat forum!!! mad.gif
Ot togava, ne sum kupil i edin filtur za maslo dori ot tyah! dry.gif

Аватар
juri_galev

Мнение от juri_galev » 06 Юни 2008 15:17

punkara написа:predi 2-3 godini se sreshtah tam s edna devojka, mislya che Daniela se kazvashe, tochno po tazi tema, no tya mi iznese lekziya, kak na chlenove na cluba nemozhelo da davat namalenie, shot inache ne bilo chestno za tezi koito ne bili chlenove na kluba, (kato che li tuka ne puskame horata svobodno), i pr. Moite dovodi zatova, che ima grupa hora v tozi forum, koito redovno i chesto poruchvat kupishta chasti bilo to za vuztanovyavane na svoite klasicheski toyotai, ili za proekti, izobshto ne byaha chuti i razbrani.
Az zhiveya v Italia, i tuk v moeto mestno predstavitelstvo na Toyota, vinagi mi davat specialni zeni, tochno zashot 9 godni kupuvam ot tyah kakvi li ne chasti. Prosto zvunkam, kazvam nomera, i poruchvam, dori i kaparo ne mi iskat horata. No yavno tova e nevuzmoshno v BG, znam li?
wacko.gif

PS: zabravih, i tya mi kaza che skoro shteli da si puskat sobstven web site, sus sobstven club, dazhe namekna neshto za "legalnostta" na fakta che sme izpolzvali logoto na toyota v nashiyat forum!!! mad.gif
Ot togava, ne sum kupil i edin filtur za maslo dori ot tyah! dry.gif
Това е истината и реалноста в Бг.То по нейната логика всички авто-форуми който използват името на нечия марка е незаконно.Моето семейство за тези 9 години от както караме само Тойота единствена отстъка е че си купихме 4 тойота и ни направиха 4% отстъпка от цената.

Аватар
b0by

Мнение от b0by » 06 Юни 2008 15:50

belchilov написа:
desSs написа:
Нека бе какво против имаш да се провеждат срещите в Шератон или Хилтън wink.gif

П.С поне паркинг им се намира !!!
Мислиш ли че ще стане , всичко звучи супер готино ,даже ми е розово като го чета!Аз честно да си призная , каквото и да се сключи , първо немога да си позволя да си карам колата в тойота за каквото и да било , второ да си купя частите от тойота!Който има тази възможност го прави в момента и ще продалжи за напред , независимо от това дали ще са спонсори , ще договарят условия за каквито и да било услуги! Колегата спомена за голямата отстъпка от 4% която са му направили! Аз лично за себеси не виждам смисъла от цялата кауза която е поел Blago_4A-GE!!! Както ти сам каза бориш се за това с управителя Ви!!!

Аватар
Georgimitrovich

Мнение от Georgimitrovich » 06 Юни 2008 15:52

Mi az si mislq 4e taq madama daniela do nqkude e prava da murmori za legalnost zatoto uj se vodim klub (pone navsqkude taka pi6e) no az li4no neznam koi e precedatelq na tozi klub i kum koi da se oburna da si platq 4lenskata vnoska. Za da ima6 legalen klub naistina trqbva da go registrira6 i da polu4i6 razre6enie ot toyota da polzva6 zapazenata im marka, taka pone mi obqsni edna advokatka kogato q razpitvah kak se pravqt tiq raboti.
Za men nie sme si FAN Club na TOYOTA, a ne Club Toyota taka 4e da se opravqt. 6te se radvam ako uspeete da uredite sre6ta s tqh za da potrugnat ne6tata s TM. Do sega ne sum imal problemi s tqh, v Plovdivskiq ofis mi se vijdat dosta liubezni.

Uspeh i kasmet :thumbsup: :thumbsup: smile.gif
1992 Celica 2,0 GTI cabriolet
1982 Camri GLi (sold)
1997 RAV4
2000 Lexus GS300

Аватар
rudolf
Обратна връзка:

Мнение от rudolf » 06 Юни 2008 16:10

Blago_4A-GE написа:
rudolf написа:
Blago_4A-GE написа: можем да работим заедно сигурен съм, било като спонсорство на срещите или по-добро обслужване и тнт.....

ТМ Ауто ЕООД е официален дилър на Тойота за София, над нас е Тойота Балкани (те внасят ТОЙОТА в България). Общо взето и двете фирми са на един собственик : inchcape
благо имаш ли в такъв случей информация защо Тойота Балкани (те внасят ТОЙОТА в България)...я няма в страницата на тойота,,,и ако инаш инфо,и с какъв статут е Тойота Балкани и така,,,,кога ще има в бг вносител за който тойота да знае и да носи отговорност като лицензирано представителство,,а не местен дилър?? защо тм-ауто се рекламира като официален,изключителен и прочие??

Аватар
rudolf
Обратна връзка:

Мнение от rudolf » 06 Юни 2008 16:39

ТМ Ауто ЕООД е официален дилър на Тойота за София

blago-не разбирам какво значи понятието-официялен дилър за софия??....кой представлява в софия??-официален на тойота балкани,,или на тойота??...щото на сайта на балкани-никъде не пише че за официялни на нещо,,,а е много съмнително,,офицялния тм-ауто, да е дилър на неофицилания за тойота--балкани???

мисля че ако е така-рекламата че сте официлани ,изключителни или каквито и да е дилъри с по особен статут--е подвеждаща....може би затова много хора очакват от вас ,европейско обслужване,,адекватни цени на резервни част,,и прочие--и в последствие са разочаровани,,,

Публикувай отговор