ПАЗЕТЕ СИ КАТАЛИЗАТОРИТЕ!!!
-
- Почетен Администратор
- Получена благодарност: 1 път
ПАЗЕТЕ СИ КАТАЛИЗАТОРИТЕ!!!
Днес за пореден път дойде бус с откраднат катализатор! Човека го оставил вечерта здрав и читав пред блока, а на сутринта - рев и пушилка! Гадовете го свалили с верижна тръборезка и дим да ги няма! Имайте предвид, че килограм от керамиката вътре в катализатора струва към 140лв! Голям процент от покритието е злато, а заради кризата в Щатите златото поскъпна много! Внимавайте! 

- LordDigital
- СупраДжия
Re: ПАЗЕТЕ СИ КАТАЛИЗАТОРИТЕ!!!
Ква па е таз криза във Щатите?Fido Dido написа:Днес за пореден път дойде бус с откраднат катализатор! Човека го оставил вечерта здрав и читав пред блока, а на сутринта - рев и пушилка! Гадовете го свалили с верижна тръборезка и дим да ги няма! Имайте предвид, че килограм от керамиката вътре в катализатора струва към 140лв! Голям процент от покритието е злато, а заради кризата в Щатите златото поскъпна много! Внимавайте!

- LEXUS
- Благодарил/а: 12 пъти
- Получена благодарност: 12 пъти
Re: ПАЗЕТЕ СИ КАТАЛИЗАТОРИТЕ!!!
Всички говорят за нея,обаче още никой не я е видял,това е нещо като светлото бъдеще при комунизма. laugh.gifLordDigital написа:Ква па е таз криза във Щатите?Fido Dido написа:Днес за пореден път дойде бус с откраднат катализатор! Човека го оставил вечерта здрав и читав пред блока, а на сутринта - рев и пушилка! Гадовете го свалили с верижна тръборезка и дим да ги няма! Имайте предвид, че килограм от керамиката вътре в катализатора струва към 140лв! Голям процент от покритието е злато, а заради кризата в Щатите златото поскъпна много! Внимавайте!
TOYOTA/LEXUS--made in JAPAN
според мен е свален защото е трябвал за такъв бус, не заради 100-те лева в него при предаване...просто нов струва в пъти повече:)
Последно промяна от kalin на 06 Юни 2008 10:20, променено общо 1 път.
http://www.youtube.com/watch?v=D1R-jKKp3NA
Corolla - 2C
Mazda 6 - MZR-CD (RF Turbo) Estate
Mazda 6 - MZR-CD (RF Turbo) Hatchback
Corolla - 2C

Mazda 6 - MZR-CD (RF Turbo) Estate
Mazda 6 - MZR-CD (RF Turbo) Hatchback
ne e zlato, ami e platina.
za vaprosnata kriza ne sam savsem na iasno, no znam che imat porblem s kolichestvoto na platina, ta zdravo misliat varho drugi alternativi.
inache tova da se kradiat katalizatori go ima i tuk
. redovno se poiaviava po niakoi truck ili SUV s otriazan takav. na koli do sega ne sam go vijdal, iavno im e neudobno da se zavirat pod tiah.
za vaprosnata kriza ne sam savsem na iasno, no znam che imat porblem s kolichestvoto na platina, ta zdravo misliat varho drugi alternativi.
inache tova da se kradiat katalizatori go ima i tuk

-
- Почетен Администратор
Ще рече ипотечна криза. Спада на долара, галона 4$, лоши ипотеки, наливане на колосални суми, за да спасят Беар Стърн...Айде стига, че стана ОФФ! Много ме съмнява, че някой ще свали катализатор на 300 000км., за да го сложи на своа автомобил, по-добре да си сложи два картофа в изходната тръба на гърнето и готово! Но ако открадне 3-4 катализатора на вечер - домо аригато - 500лв. гуш!
-
- Почетен Администратор