Авенсис + каравана

Дискусии, коментари, идеи, предложения, срещи, история, интересни факти
roumen68
Обратна връзка:

Мнение от roumen68 » 04 Юни 2008 16:27

Eто малко снимки, както бях обещал:

Изображение
Поглед отгоре. Вижда се външното тяло на климатика, люка на банята, отводите на газовото отопление, на аспиратора и на хладилника когато се включи да работи на газ.

Изображение
Голямото помещение - масата потъва надолу, двата срещуположни дивана се сливат и се получава спалня достатъчна за 3-ма.

Изображение Изображение Изображение
Климатика, осветлението в предното помещение, кухнята.

Изображение
Кухнята и малкото помещение отзад, с легло за 1 човек или 2 кресла с маса, отделяемо с плъзгаща и заключваща се врата.

Кухнята, мивката с топла/студена вода, печката с 3 котлона, осветлението в задното помещение.

Изображение
Хладилника, който има минусова камера, работи на 12V, на 220V и на газ.

Отоплителната печка на газ, въздоховодите за горещ въздух из цялата каравана, включително и в банята, вратата към банята и гардероба.

Изображение
Задното помещение с легло за 1 човек

Задното помещение със затворена и отворена врата, тоалетната.

Изображение
Банята - на тавана се виждат 2-те лунички и контакт за 220V.

Мивката с топла/студена вода, един от шкафовете, отварящият се люк.

Изображение
Предният багажник за велосипеди; капака на предният багажник, където се намират резервоара за вода с водната помпа и газовите бутилки.
Toyota Avensis D4-D, 2.0, 116 hps, SOL, комби. Произведена в UK на 14.12.2003. Добрич-Варна с разход 3.6л/100км!

Аватар
Kiki
Автомобил: РАВ 4 ХА 30
Благодарил/а: 4 пъти
Получена  благодарност: 14 пъти

Мнение от Kiki » 04 Юни 2008 16:42

Руумене, това е цял тристаен апартамент и то луксозен . Да си жив и здрав да и се радваш!

roumen68
Обратна връзка:

Мнение от roumen68 » 04 Юни 2008 20:26

Kiki написа:Руумене, това е цял тристаен апартамент и то луксозен . Да си жив и здрав да и се радваш!
Благодаря ти за хубавите пожелания! :thumbsup:

Забравих да добавя, че съм сложил 2 акумулатора x 75 амперчаса всеки и зарядно, което дава доста добра автономност на караваната. Само климатика и бойлера не могат да се ползват когато не е подадено захранване 220V.

През уикенда направих сефтето на караваната на къмпинг Рай, до Камчия. Дойдоха ми и гости и се получи хубава почивка.

Изображение
Изображение
Изображение
Toyota Avensis D4-D, 2.0, 116 hps, SOL, комби. Произведена в UK на 14.12.2003. Добрич-Варна с разход 3.6л/100км!

Аватар
Xeku
Получена  благодарност: 1 път

Мнение от Xeku » 04 Юни 2008 20:39

Готина къщичка! :thumbsup:
Когато не ти трябва, паркирай я на Златните и я давай под наем. Кеф ти на плажа, кеф ти в гората всички екстри за туриста...

Аватар
Kiki
Автомобил: РАВ 4 ХА 30
Благодарил/а: 4 пъти
Получена  благодарност: 14 пъти

Мнение от Kiki » 04 Юни 2008 21:00

Едно време, преди мнооооого тодини 1985,86,87г и аз ходех на к-г "Рай" с приятели на палатка. Беше много забавно и хубаво. Къмпинга беще доста уреден. Сега, като гледам снимките май е доста западнал!

roumen68
Обратна връзка:

Мнение от roumen68 » 04 Юни 2008 21:37

Да, мизерно е. И скъпо. Отвратително мизерно бунгало струва 35 лв/ден. Тежък мирис на мухъл, всичко старо, разнебитено, износено. За каравани е 15 лв/ден, като за тези пари може да се ползва баня и тоалетна в едно такова мизерно бунгало, както и да си пуснеш кабел с ток. Малко по-добрите бунгала са на 2 етажа, по 55 лв/ден.
Но полянката на която бях беше хубава, плажа също е наблизо.

Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение

Аватар
kristian

Мнение от kristian » 04 Юни 2008 21:44

jamie написа:.....................
http://www.youtube.com/watch?v=QsPnwi0nb2Q
Е тоя ме разби laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Румене,почвам да събирам манги и да си купя такава къщичка на колела!!!Много готина работа :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
А къмпинг"Рай" и изобщо Камчия бяха,е-е-е-е-еххх :whistle: sad.gif
http://www.vbox7.com/play:124bedab
TOYOTA PICNIC 3S-FE
"TOYOTA" 807

roumen68
Обратна връзка:

Мнение от roumen68 » 05 Юни 2008 18:09

Kiki написа:Едно време, преди мнооооого тодини 1985,86,87г и аз ходех на к-г "Рай" с приятели на палатка. Беше много забавно и хубаво....
Kiki, било е хубаво, защото сигурно си бил на 17-19 години (като мен по него време), било е пълно със скучаещи полякини и чехкини, без особени задръжки за някои неща, което си беше в реда на нещата в тях времена. biggrin.gif :thumbsup:
kristian написа: Румене,почвам да събирам манги и да си купя такава къщичка на колела!!!Много готина работа :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
А къмпинг"Рай" и изобщо Камчия бяха,е-е-е-е-еххх :whistle: sad.gif
Добра идея, Kristian! :thumbsup:
По автокъщите във Варна, след Метро в посока аерогарата се виждат тук-там каравани... но все пак препоръчвам да си харесаш в нета някоя в Германия или Холандия, да знаеш всички детайли за нея предварително, да я спазариш, да отидеш с парата и да си я докараш. Отиване и връщане до там - с всички разходи за гориво, хотел на отиване, пътни такси, пазаруване на храни и това-онова излиза около или малко над 1000 лв. Но според мен си струва, ако искаш да си вземеш нещо хубаво. Успех! :thumbsup:

Публикувай отговор