Podrobnosti
Podrobnosti
Мнение от novak » 22 Юли 2005 13:34
niakoi moje li da mi kaje nesto poveche za corolla 1.4 16v efi '93g. 

novak
ivossss
jamie
Re: Podrobnosti
Мнение от JoroBoy » 22 Юли 2005 16:39
Kaji kvo te intersuva?........predpolagam e kato moita!Eto ti malko info za obshta koltura:novak написа:niakoi moje li da mi kaje nesto poveche za corolla 1.4 16v efi '93g.
http://www.automarket.bg/articles/12082002.htm
Toyota Corolla E10 4E-FE 1.4XLi 90Ps 16v Born 28.09.1993 in Japan
JoroBoy
novak
novak
Мнение от JoroBoy » 22 Юли 2005 16:52
Za nishto...men ako pitash HatchBachk e nai-iakia model na taa Toyota(ne che az imam takava)....prosto izglejda nai agresivna i sportna forma....suhtevremenno vutreshnoto prostranstvo e dosta komfortno!Inache dobur izbor si napravil,ako si vzemesh taa Coroll-ka nema da sujeliavash!Uspehnovak написа:JoroBoy thanks za statiata

JoroBoy
ivossss
Мнение от JoroBoy » 22 Юли 2005 18:14
Sha mi dadesh edno krugche,kato ia vzemesh poneje si predstaviam kak sha vurvi tva 1.6 4e-fe....moita mi se struva samolet za onva napravo neznam!ivossss написа:JoroBoy много добра колица е твоята. Надявам се моята следващата да е такава само че с 1.6 мотор![]()

JoroBoy
ivossss
Мнение от El Camino » 22 Юли 2005 18:55
Joro ne mi kazwai, che taq kartinka ot BG free server seki pyt kato pishesh mnenie shte se zarejda polowin chas i sha razrejda mneniqtaJoroBoy написа:Sha mi dadesh edno krugche,kato ia vzemesh poneje si predstaviam kak sha vurvi tva 1.6 4e-fe....moita mi se struva samolet za onva napravo neznam!ivossss написа:JoroBoy много добра колица е твоята. Надявам се моята следващата да е такава само че с 1.6 мотор![]()

W imeto na kwo go prawite twa be momcheta?

El Camino
El Camino
Мнение от JoroBoy » 22 Юли 2005 19:28
Spoko be chovek slojih i za malko biggrin.gif .....puk i tia beshe samo 43kb predpolagam neta ne ti chak tolko baven biggrin.gifEl Camino написа:Joro ne mi kazwai, che taq kartinka ot BG free server seki pyt kato pishesh mnenie shte se zarejda polowin chas i sha razrejda mneniqtaJoroBoy написа:Sha mi dadesh edno krugche,kato ia vzemesh poneje si predstaviam kak sha vurvi tva 1.6 4e-fe....moita mi se struva samolet za onva napravo neznam!ivossss написа:JoroBoy много добра колица е твоята. Надявам се моята следващата да е такава само че с 1.6 мотор![]()
![]()
W imeto na kwo go prawite twa be momcheta?
Sia sha sloja edno gif-che dano ne te tormozi mnogo:)
JoroBoy
ivossss
Обратно към “Общи технически въпроси”
Иди на
- Всичко за TOYOTA
- ↳ Общи теми
- ↳ Клубни срещи
- ↳ Toyota Мания
- Технически въпроси
- ↳ Общи технически въпроси
- ↳ Двигатели
- ↳ Газови уредби
- ↳ Електрическа система, навигация, музика
- ↳ Хибридно задвижване - Hybrid Synergy Drive (HSD)
- ↳ Трансмисия
- ↳ Спирачна система
- ↳ Окачване
- ↳ Интериор/екстериор
- Електрически автомобили
- ↳ Общи разсъждения
- ↳ Електрически автомобили Тойота
- ↳ Зарядни станции
- LEXUS
- ↳ Общи теми
- ↳ Технически въпроси
- Отдел Subaru