Стикери за София
- Extravaganza
- juri_galev
В тези 5 лева каква допълнителна услуга влиза освен нощувка и храна.Анимация компютър с интернет двд телевизор аудио-узвочение асансьор.Бизнес център с предлагане на билети за културно опзнавателни дейности.Също така фризиьорство rent-a-car спортно развлекателни дейности аеробика, каланетика , авто-сервизни услуги biggrin.gif

Нощувка и храна звучи добреjuri_galev написа:В тези 5 лева каква допълнителна услуга влиза освен нощувка и храна.Анимация компютър с интернет двд телевизор аудио-узвочение асансьор.Бизнес център с предлагане на билети за културно опзнавателни дейности.Също така фризиьорство rent-a-car спортно развлекателни дейности аеробика, каланетика , авто-сервизни услуги biggrin.gif![]()

- Extravaganza
Разбира се, че лично и у нас, куверта включва:belchilov написа:Extravaganza написа:а дайте сега по 5 лева за сеира laugh.gif laugh.gif laugh.gif
хляб и зрелища му дай народа laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Лично ли се дават парите на теб ЛИЛ( насаме ) , във вас ли ги привикваш ,какво включва куверта ???? Или се пускат в касичката парите ???
![]()
Специална спа процедура - масаж, турска баня, изтъркване на гърба, парна баня, втриване на специални масла от моя верен служител Гацо Дебелата палка.
Заповядай, на теб няма да ти взема пари! В лятна ПРИмоция съм!
laugh.gif laugh.gif laugh.gif
BMW and Toyota driver :P
А ЛИЛ само не разбрах с на Гацо дебелта палка ли ще ти пускам парите в касичкатаExtravaganza написа:Разбира се, че лично и у нас, куверта включва:belchilov написа:Extravaganza написа:а дайте сега по 5 лева за сеира laugh.gif laugh.gif laugh.gif
хляб и зрелища му дай народа laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Лично ли се дават парите на теб ЛИЛ( насаме ) , във вас ли ги привикваш ,какво включва куверта ???? Или се пускат в касичката парите ???
![]()
Специална спа процедура - масаж, турска баня, изтъркване на гърба, парна баня, втриване на специални масла от моя верен служител Гацо Дебелата палка.
laugh.gif laugh.gif laugh.gif

- Extravaganza
- juri_galev
Екстраваганца ти предлагаш много разнообразни услуги да ти кажа повечето ни 4 и 5 звездни хотели го нямат това в хотелския им продукт особенно ме заинтригова екстрата на Гацо Палката направо всява страх с прякора сиbelchilov написа:А ЛИЛ само не разбрах с на Гацо дебелта палка ли ще ти пускам парите в касичкатаExtravaganza написа:Разбира се, че лично и у нас, куверта включва:belchilov написа:
![]()
laugh.gif laugh.gif laugh.gif![]()
![]()
Още съм малък и не разбирам Чичо Митко ,но кака ще ме отрака и тогава ще си говоримrudolf написа:бе ти мъж ли си,,,не знаеш ли какво е страст,какво е любов ,какво е обич,belchilov написа:Знаеш че си те обичкам не с лошо !!!Extravaganza написа:после ще ти кажа
...знае какво е обичканезваучи като авантюра в голямото междучасие на основно училище