Да! Като вървиш по бул.Сливница,първо минаваш покрай техникума "Попов"-Техн. по слаби токове.А авто техникума" Хенри Форд" си е много близо до гара "Захарна фабрика-200метра.Toyota_DX написа:колеги , до Заарна фабрика минаваше ли се покрай някакъв техникум да се орйентирамМерси
Стикери за София
- juri_galev
- juri_galev
- toyoda_nippon
- Благодарил/а: 3 пъти
-
- Kiki
- Автомобил: РАВ 4 ХА 30
- Благодарил/а: 4 пъти
- Получена благодарност: 14 пъти
Спокойно Додо!Ще си ги получиш! От сега не мога да ти обещая,защото има много време до другата Неделя,но към четвъртък се надявам да се уточним.А до тогава сигурно и други колеги ще се обадят.DodoIwanow написа:Хора, не можах да дойда....![]()
Айде другата неделя пак, че трябва и аз да си получа стикерите
-
-
Ехеее, щом е имало и въртене... ма то си е било като на състезание бе biggrin.gif
Ама аз пропуснах мокрото, щото тя мойта само на мокро мога да я въртя като хората. Като исзъхне може хубаво само на тоя специалния асвалт като на Българя или на Малинов или тука по пистите на дружба. По тия паргинзи с грапавия асвалт нищо не става а само си оставям гумите по него...
Ама аз пропуснах мокрото, щото тя мойта само на мокро мога да я въртя като хората. Като исзъхне може хубаво само на тоя специалния асвалт като на Българя или на Малинов или тука по пистите на дружба. По тия паргинзи с грапавия асвалт нищо не става а само си оставям гумите по него...
- Среща на кафе "Лиан"! biggrin.gif
- Къде е това?
- До червената железария! biggrin.gif biggrin.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif
- Къде е това?

- До червената железария! biggrin.gif biggrin.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif
stay up and keep shining!!
slowtraveler каза: Срещу мен на около 150м имаше спрели фарове - един мерцедес с модните по него време (пък май и сега) борци, които на въпроса ми дали имат лопата отговориха, че имат само пистолети и бухалки
slowtraveler каза: Срещу мен на около 150м имаше спрели фарове - един мерцедес с модните по него време (пък май и сега) борци, които на въпроса ми дали имат лопата отговориха, че имат само пистолети и бухалки

айде, айде.. га яди кюфтетата не руа biggrin.gif biggrin.gifrudolf написа:Юри:ко си напрайл бе човек,,,, да вземеш да го смениш тоя фотоапарат,,,на всички снимки съм излязал кат тулуп![]()
ква марка е,да не се излъжа???-хич не струва

stay up and keep shining!!

- juri_galev
Супер си излезнал.Беше скрил пасата щях до него да те снимам.rudolf написа:Юри:ко си напрайл бе човек,,,, да вземеш да го смениш тоя фотоапарат,,,на всички снимки съм излязал кат тулуп![]()
ква марка е,да не се излъжа???-хич не струва