Редовна среща в София... е почти в София
-
Кики, сори ама се прибирам току що от Ловеч. Дядо ми ми намери работа, а той един пенсионер дето само филосовства и цял ден айде само това направи, онова направи и ми уплътни деня до 17:30. Не можеме ли да се видиме някъде друг път с тебе за стикерите? И пиши какво стана на срещата и разбрахте ли се да стане традиция и колко хора се събрахте? И пак сори много. Много ми се идваше да ви видя какви сте образи.
-
- Kiki
- Автомобил: РАВ 4 ХА 30
- Благодарил/а: 4 пъти
- Получена благодарност: 14 пъти
Додо , срещата премина добре!Някой споделиха,че толкова голяма масовка на среща на клуба не е имало до сега,въпреки,че бяхме само 10 коли и 14 д уши.Имаше биричка, кафенце и много лаф -разбира се.Да не забравя,имаше и изпълнение-въртене на 360градуса , ала Делчилов.Обмени се доста опит в тунинга и т.н.Веж снимките в темата "Стикери за София,които качи ЮриDodoIwanow написа:Кики, сори ама се прибирам току що от Ловеч. Дядо ми ми намери работа, а той един пенсионер дето само филосовства и цял ден айде само това направи, онова направи и ми уплътни деня до 17:30. Не можеме ли да се видиме някъде друг път с тебе за стикерите? И пиши какво стана на срещата и разбрахте ли се да стане традиция и колко хора се събрахте? И пак сори много. Много ми се идваше да ви видя какви сте образи.