Стикери за София
- Kiki
- Автомобил: РАВ 4 ХА 30
- Благодарил/а: 4 пъти
- Получена благодарност: 14 пъти
[quote="Kiki"]Стикерете вече пристигнаха! Беше голям зор.Хайде сега да се събираме.Много мислих,къде ще е най-удобно!Трябва да има паркинг спокойно да се спре без притеснения. Пък и трябва да има заведения, който иска да пийнем по една биричка,или кафе. Предлагам Ви да се видим в НЕДЕЛЯ 01.06.2008г на паркинга пред гара" Захарна фабрика" Точно пред самата жп гара има голям паркинг,на който винаги има много места за спиране! Мястото не е в покрайнините на София и смятам,че е подходящо за всички.Срещата ще е 16.00часа.Значи: НЕДЕЛЯ 01.06 2008г-16.00 часа на паркинга на гара"Захарна фабрика.По Тойотите ще се познаем
- Kiki
Юри,Ще се видим в Неделя.А ще пием ли по биричка? biggrin.gifjuri_galev написа:За мен е без значение къде.В 16:00 ще съм тамKiki написа:Стикерете вече пристигнаха! Беше голям зор.Хайде сега да се събираме.Много мислих,къде ще е най-удобно!Трябва да има паркинг спокойно да се спре без притеснения. Пък и трябва да има заведения, който иска да пийнем по една биричка,или кафе. Предлагам Ви да се видим в НЕДЕЛЯ 01.062008 на паркинга пред гара" Захарна фабрика" Точно пред самата жп гара има голям паркинг,на който винаги има много места за спиране! Мястото не е в покрайнините на София и смятам,че е подходящо за всички.Срещата ще е 16.00часа.Значи: НЕДЕЛЯ 01.06 2008г-16.00 часа на паркинга на гара"Захарна фабрика.По Тойотите ще се познаем!
- juri_galev
- toyoda_nippon
- Благодарил/а: 3 пъти
-
- Получена благодарност: 1 път
аз съм на линияKiki написа:Ще направим и друга среща. Няма да те оставим без стикери!Xeku написа:Мястото наистина е удобно, но в неделя съм на работа до 19:00 и едва ли ще ви намеря там!

@Xeku - мога да взема и твойте стикери и после да минеш през Магнито на дондуков 17 (там работя) за кратко лафче и да ти дам стикерите

- Kiki
Абсолютно си прав.Toyota_DX написа:Приемам за Неделя , тогава съм почивка , та както каза колегата kiki " По Тойотите ще се познаеме " а аз бих добавил че после ще се познаваме по стикерите

Последно промяна от Kiki на 29 Май 2008 21:32, променено общо 1 път.
- Kiki
Пред сградата на самата гара "Захарна фабрика.Посоката е бул. "Сливница "към "Люлин. Пресичаш бул"Константин Величков" На светофара преди моста под който са жп линийте за Перник завиваш на дясно и след това по първата в ляво и си на гарата "Захарна фабрика.lpcrooks написа:Аз не знам къде е тоз паркинг, ама ще го намеря... laugh.gif
- Xeku
- Получена благодарност: 1 път
Става!mitoko написа:аз съм на линияKiki написа:Ще направим и друга среща. Няма да те оставим без стикери!Xeku написа:Мястото наистина е удобно, но в неделя съм на работа до 19:00 и едва ли ще ви намеря там!![]()
@Xeku - мога да взема и твойте стикери и после да минеш през Магнито на дондуков 17 (там работя) за кратко лафче и да ти дам стикерите