Какво мнение имате за Toyota Auris?
иМАМ ТАКЪВ ВЪПРОС : кОГА ЩЕ Е ВЪЗМОЖНО/РАЗРЕШЕНО КА СЛОЖА КУТИЙКА НА АУРИСА ? ПРЕДИ ИЗТИЧАНЕ НА ГАРАНЦИЯТА МАЙ НЯМА ДА Е ДОБРЕ ?Me4oKyX написа:Има и за Авенсиса, има и за ВерсотоНо за да сложа бокс, трябва да минеш поне 25000хил.км, че до толкова някъде падат ограниченията
А Авенсиса тепърва ще се развървява и ще оправи горенето. Иначе Версо съм правил 136к.с. става 166к.с. и направо откача laugh.gif А разхода пада доста прилично на Версото, но точно колко трябва да питам, че не съм го карал много
- Me4oKyX
- Получена благодарност: 1 път
- Обратна връзка:
Има за Авенсис 2.0 116к.с., цените са пак същите - 400 и 600лв.
За гаранционните коли - няма никакъв проблем, защото боксе се слага и сваля за ~5 минутки
Т.е. като трябва да ходиш за масла или нещо друго, просто го махаш, караш им колата без него, след това пак го слагаш за още 5 минути и колата излита laugh.gif
Но колата трябва да е поне на 25 000км минати, че дотогава падат ограниченията и ще трябва доста да си играеш ако имаш бокс
За пробване, за съжаление само в Пловдив, защото от другите градове няма желаещи да се занимаят с това
За гаранционните коли - няма никакъв проблем, защото боксе се слага и сваля за ~5 минутки

За пробване, за съжаление само в Пловдив, защото от другите градове няма желаещи да се занимаят с това

Имам FAP и постоянно ли ще ми святка лампата?Me4oKyX написа:Има за него, но ще е по-добре да няма FAP филтър колата. Ако има, ще трябва да се примириш, че ще мрънка, че не изпълнява еко нормите, които са и зададени в компютъра, но други проблеми няма. Преди 5-6 дни направих на един приятел 307 2.0HDi 90к.с., но не съм го виждал и чувал от тогава, че бях извън града, както казах. Щом не е обадил, значи трябва да е доволен biggrin.gif И за твоето пежо има 2 варианта като бокс и две цени.

С приятел говорих и той ми предлага да пратим компа в Австрия за флашване и ми гарантира, че няма да ми святка нищо.
Все пак дай цени

- Me4oKyX
- Получена благодарност: 1 път
- Обратна връзка:
Има заводски ограничения на колите. За разработване, а дали ги има наистина - 100%, нищо че са уж заводско разработени
Пак казвам - нямам бокс за бензини. Иначе всички боксове са от 400 до 600лв цените, като ще направим и отстъпка за форумджий, ама няма да споменавам точно, че кой види тука и само ми мрънкат .... Точни цени на ЛС, надявам се да разбирате какво имам предвид

Пак казвам - нямам бокс за бензини. Иначе всички боксове са от 400 до 600лв цените, като ще направим и отстъпка за форумджий, ама няма да споменавам точно, че кой види тука и само ми мрънкат .... Точни цени на ЛС, надявам се да разбирате какво имам предвид