ПРАВИЛА ЗА БЕЗОПАСНО ШОФИРАНЕ

Дискусии, коментари, идеи, предложения, срещи, история, интересни факти
DodoIwanow

Мнение от DodoIwanow » 28 Май 2008 21:50

Nedkow написа:
DodoIwanow написа:Aaaa, Недков, не си прав. Последния път се блъснах с 80 на мост челно в мантинелата... сещаш ли се... завъртях се напреко и челно в мантинелата. 2 мин преди това си сложих колана. Това беше единственото, което ме задържа в колата. А моста беше на магистрала Хемус, дето скачат с бънджита wink.gif
А за задните колана... ми то в Пасеото няма как да седне човек отзад, така че не ме притеснява :thumbsup:
Е щом вярваш в това, а какво стана с балоните, ако е било челен удар?
Хаха, аз коли след 95-96 не карам... Блъснах се с една астра 94, ама още първия път като направих един мерцедес от седан на хечбек не се отвориха балоните... Сега пак не се отвориха. Ама може и да си прав и удара да не е бил точно челен. Не знам. Ама бях с колан и след това ми нямаше нищо. Само малко ме боля вратът. Абе с колан или без колан няма значение за безопастността май. Май всичко зависи само от това как точно ще се удариш.

Аватар
Nedkow
Благодарил/а: 1 път

Мнение от Nedkow » 28 Май 2008 23:45

То всичко си е късмет може тъкмо да слезе най-примерният водач от аутото си и друг най-примерен водач поглеждайки километража да не е в нарушение да го размаже laugh.gif :ctf:

Публикувай отговор