и в колата ще мирише на коч laugh.gifkristian написа:Овча лой е най-добре biggrin.gif laugh.gifrudolf написа:а свинска мас,или тя е само за естествена кожа?
Поддръжка на пластмасово табло
- TATI
- Благодарил/а: 22 пъти
- Получена благодарност: 163 пъти
- Обратна връзка:
desSs, купуваш си една гъбичка за обувки и това е. От време на време забърсваш праха, за да ти е комфортно и нищо повече не му трябва на таблото. Има и разни спрейове, ама почва много да блести и ако не караш със слънчеви очила е меко казано кошмарно. Аз веднъж като я мих бях забравил да им кажа да не го мацат и после ми се ....
Прочетете правилата на форума!
Hi-Ace 1979, 2.2 D, manual
Corolla Sedan 1998, 1.6i, automatic Terra
Avensis Wagon 2005, 2.0, D-4D, manual Sol
Kia Cee'd 2007, 1.6 CVVT EX, automatic
Hi-Ace 1979, 2.2 D, manual
Corolla Sedan 1998, 1.6i, automatic Terra
Avensis Wagon 2005, 2.0, D-4D, manual Sol
Kia Cee'd 2007, 1.6 CVVT EX, automatic
На мойта го мия само с влажна микрофибърна кърпа,само не тр да е напечено ! пластмасата се чувства добре намазана, отново на хладно с силиконовите гъби за обувки, имам си и такава ! Относно лятната жега,верно е,че ако сложиш онова блестящо защитно фолио,дето се залепя на предното стъкло+отворени 1 см предни прозорци ,топлината,която се образува и излиза през отвореният джам е различна от тази,която се образува при затворени прозорци !
Апропо кога ще покажеш белязаното си дупе ?/стикере/демек ?

Бах мааму - глицерин .....desSs написа:мда, предупредиха ме за тоя ефект с блясъка.
благодаря на всички, явно няма нужда да се престаравам толкоз, купувам сенник и глицерин и тва е
ама според мен си е течен силикон де. Както и да е- аз това ползвам. Както обаче някой написа - недостатъка е че посъбирва прах. Друг спомена микрофибърна курпа - е аз я използвам за обиране на праха именно !
е в волво-нали само екологични и природни материяли използват за новите си автомобили,,,Kiki написа:Еййй -големи зевзеци стеrudolf написа:biggrin.gifkristian написа: Овча лой е най-добре biggrin.gif laugh.gif
ее зависи от каква кожа е салона,,,аз за по масовите модели говоря biggrin.gif
сега защитниците на животните ги съдят за използването на свински опашки

Овча кожа.С косъма навън!!!!rudolf написа:biggrin.gifkristian написа:Овча лой е най-добре biggrin.gif laugh.gifrudolf написа:а свинска мас,или тя е само за естествена кожа?
Мажеш лой и разресваш Ярето biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Всъщност това наисина върши чудесна работа.Не съм виждал друго да обира прахоляка така добре.Полепва по кърпата,не остават валсинки и като се зацапа-бум в пералнята.jamie написа:............ микрофибърна курпа - е аз я използвам за обиране на праха именно !
По отношение на спрейовете,за мен най-доброто което см ползвал беше на Ma-Fra,Пикадили го продаваха,но скоро не съм го виждал.Изцяло черен флакон ,мисля около700мл беше.
- slowtraveler
- Автомобил: Nissan Qashqai 2008/2.0/AWD
- Благодарил/а: 334 пъти
- Получена благодарност: 364 пъти
Досега само с влажна кърпа съм ги си чистил колите....
Веднъж по погрешка ми намазаха таблото със силикон и започна много да блести и да събира праха....
След това естествено го избърсах с влажна кърпа няколко пъти и пак нямам проблем...
Виждал съм напукано табло на 15 годишен голф, модел 1980г (моя до 14 годишен нямаше проблеми)..., но не смятам да робувам на колата и да мъкна сенници, отражатели и т.н....
По лесно ще ми е да я сменя, като стане на 8г, щото и без това на толкова годинки ще е навъртяла доста километри biggrin.gif
Веднъж по погрешка ми намазаха таблото със силикон и започна много да блести и да събира праха....
След това естествено го избърсах с влажна кърпа няколко пъти и пак нямам проблем...
Виждал съм напукано табло на 15 годишен голф, модел 1980г (моя до 14 годишен нямаше проблеми)..., но не смятам да робувам на колата и да мъкна сенници, отражатели и т.н....
По лесно ще ми е да я сменя, като стане на 8г, щото и без това на толкова годинки ще е навъртяла доста километри biggrin.gif
Toyota Avensis 1.6 VVT-I / 2002г --> Mazda6 /2008 --> JGC 3.0/2014 --> ???
Chevrolet Kalos 1.4/16V/2004-> Nissan Qashqai 2.0 4x4 2008
Chevrolet Kalos 1.4/16V/2004-> Nissan Qashqai 2.0 4x4 2008
biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif laugh.gif laugh.gifkristian написа:Овча кожа.С косъма навън!!!!rudolf написа:biggrin.gifkristian написа: Овча лой е най-добре biggrin.gif laugh.gif
Мажеш лой и разресваш Ярето biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

сега се сетих, аз забърсвам праха с тия мокрите кърпички, обикновено винаги имам в колата, много са удобни, лесни, обират праха, а и антибактериализират

трябва да пробвам тази кърпа дето много я хвалите, микрофибърната

stay up and keep shining!!
slowtraveler каза: Срещу мен на около 150м имаше спрели фарове - един мерцедес с модните по него време (пък май и сега) борци, които на въпроса ми дали имат лопата отговориха, че имат само пистолети и бухалки
slowtraveler каза: Срещу мен на около 150м имаше спрели фарове - един мерцедес с модните по него време (пък май и сега) борци, които на въпроса ми дали имат лопата отговориха, че имат само пистолети и бухалки