Nedkow, пък аз и всички някога помирисвали газчица, да не говорим за тия дет тва им е работата да мерят, не ти вярваме!
Ето моите първоначални аргументи в оригинал:
http://www.oeamtc.at/index.php?type=art ... nu_active=
Sparen beim Tanken
Außerdem fielen die Treibstoffkosten bei Erdgas um einiges geringer aus: Im Vergleich zum Diesel ist der alternative Antrieb um bis zu 30 Prozent, gegenüber dem Benziner um bis zu 50 Prozent günstiger.
Страницата е на австрийското АДАЦ или на австрийското СБА, според както ти харесва го превеждай и няма за цел да пропагандира каквото и да е biggrin.gif.
Превода оставям на теб.
П.С. В момента цената на дизела и бензина в Австрия е по ниска от тази в България, така че сравнението е УМЕСТНО!
Celica на метан???
- Georgimitrovich
метан
колега карал съм на метан бмв и мр2,нищо лошо немога да кажа.бавареца беше с уредба от 1996г.е наистина бях го настроил на икономия,ама мр2 съм и дал повече мъгел:по-слабо ускорява но 200на кофите при девня си ги вдигна.в посока към варна говоря,не по нанадолнището.разход при 120-150 км/ч-5,00лв/100км.Гарантирам го
Дори гори по-малко от бавареца-беше 316.Имам една уредба ,40+20,литра чисто нова,ама не е инжекция,ако те интересува още нещо питай,че нямам време да се разпростирам сега
Дори гори по-малко от бавареца-беше 316.Имам една уредба ,40+20,литра чисто нова,ама не е инжекция,ако те интересува още нещо питай,че нямам време да се разпростирам сега
metan
колега доскоро минавах за година по 120к/120 000/бавареца го продадох и нищо не бях пипал ,освен 1-2 настройки на празния ход.не съм имал абсолютно никакви проблеми с метана.правих проба -запали на метан при минус 20,е малко трудно но запали,а на пропан дали ще може......а при много километри изборът е ясен като икономия говоря.