ехо, някой няма ли да каже?Extravaganza написа:абе сори за въпроса, ама на мен не ми стана ясно белите и черните стикери точно какви са - смисъл за черната ми кола - бял или черен стикер трябва?
черният - черен фон с бели букви ли е или обратното?
за белия същото?
някой да каже
Стикери за София
- Extravaganza
BMW and Toyota driver :P
- juri_galev
За черната ти кола трябва или сив или бял.Имаме един аурис черен с бял стикер ето как изглеждаExtravaganza написа:ехо, някой няма ли да каже?Extravaganza написа:абе сори за въпроса, ама на мен не ми стана ясно белите и черните стикери точно какви са - смисъл за черната ми кола - бял или черен стикер трябва?
за белия същото?
някой да каже

- Прикачени файлове
-
- img_0503ed_133.jpg (110.65 KiB) Преглеждано 3032 пъти
Последно промяна от juri_galev на 26 Май 2008 01:06, променено общо 2 пъти.
аз вече казах душата:)
черните стикери, са с черни букви (като изключим червените)(както на снимката)
белите стикери са с бели вместо черните букви
сивите също по този начин;)
черните стикери, са с черни букви (като изключим червените)(както на снимката)
белите стикери са с бели вместо черните букви
сивите също по този начин;)
stay up and keep shining!!
slowtraveler каза: Срещу мен на около 150м имаше спрели фарове - един мерцедес с модните по него време (пък май и сега) борци, които на въпроса ми дали имат лопата отговориха, че имат само пистолети и бухалки
slowtraveler каза: Срещу мен на около 150м имаше спрели фарове - един мерцедес с модните по него време (пък май и сега) борци, които на въпроса ми дали имат лопата отговориха, че имат само пистолети и бухалки

-
- Extravaganza
За недочулите и незнаещите казвам :СТИКЕРИТЕ ВЕЧЕ СА ОТПЕЧАТАНИ,ЧАКАМЕ С КИКИ ДА СИ ПОПЪЛНИТЕ ИСКАНЕТО ЗА БРОЙКАТА !DodoIwanow написа:Радвам се че одобряваш предложението. А имаш ли си някаква идея горе долу кога ще станат? Щото ако ще е след една година е малко тъпо да стоим и да чакаме дотогава, че да почнеме да се събираме.

Това е моят Аурис и е тъмно-сив,стикера е бял ! на тъмна кола светъл стикер,на светла обратното !juri_galev написа:За черната ти кола трябва или сив или бял.Имаме един аурис черен с бял стикер ето как изглеждаExtravaganza написа:ехо, някой няма ли да каже?Extravaganza написа:абе сори за въпроса, ама на мен не ми стана ясно белите и черните стикери точно какви са - смисъл за черната ми кола - бял или черен стикер трябва?
за белия същото?
някой да каже

- toyoda_nippon
- Благодарил/а: 3 пъти
- toyoda_nippon
- Благодарил/а: 3 пъти
- juri_galev
Не се вижда мн добре от снимката ама нали делтонизма е мъжка болест така чеjingo написа:Това е моят Аурис и е тъмно-сив,стикера е бял ! на тъмна кола светъл стикер,на светла обратното !juri_galev написа:За черната ти кола трябва или сив или бял.Имаме един аурис черен с бял стикер ето как изглеждаExtravaganza написа:
ехо, някой няма ли да каже?На тия стикери нема фон,фонът ти е цвета на колата ти !