Въпрос за ксенон
Въпрос за ксенон
Здравейте, ще слагам ксенон на авенсиса и попаднах на Luxima. Интересувам се някой купил ли си е такива ксенони и доволен ли е. Цената им е доста добра и затова търся мнения.
Споделете впечатления, препоръчайте откъде да взема ксенони.
Благодаря предварително!
Споделете впечатления, препоръчайте откъде да взема ксенони.
Благодаря предварително!
Последно промяна от lubosh на 13 Май 2008 11:41, променено общо 1 път.
- Me4oKyX
- Получена благодарност: 1 път
- Обратна връзка:
От тук незнам някой да е взимал от тях, но от на Ланча форума определено не останаха впечатлени ... Цената не виждам да им е много добра чак, особено за качеството, което предлагат, но това го знам аз, защото съм ги тествал дори и тяхните ксенони доста преди да се пръкнат на пазара
И незнам само на мен ли ми прави впечатление, но фирмата е Пи Си Ай Компютри, другаде гледах реклама за газови уредби и най-долу - И КСЕНОНИ laugh.gif Общо взето от много места можеш да вземеш комплект, но какъв късмет ще извадиш с тях не е ясно
Моите цени не са като тяхните, но пък досега няма недоволни клиенти, а и на каквато и кола да съм сложил, задължително са светнали без никакви проблеми, дори най-новите мерцедеси и БМВ-та
За твоята Тойота колега, дори най-обикновен и евтин ксенон ще светне, защото няма никакви защити и притенции, но все пак аз не бих те посъветвал да взимаш тези. http://www.xenon-bg.net/ са доста по-сериозни то Луксима ако щеш, но не и бюджетния комплект де 

Ме4о, аз по никакъв начин не съм предизвикал такава реакция от теб. Разгледах много подробно всички теми в които си писал по въпроса. Направи ми добро впечатление и не разбирам реакцията ти. Мисля, че човек е хубаво да събира информация, за нещо, което смята да направи, а си няма никаква представа от него. Пък още повече, по този начин, хората може да ти направят още реклама. Вместо да реагираш по този начин, кажи с какво са по-добри системите, които ти предлагаш. Зариби дет се казва. Кажи плюсове, минуси. Ти го казваш все е едно ме кълнеш да си сменям фаровете. Не е хубаво така.
Благодаря!
Благодаря!
- Me4oKyX
- Получена благодарност: 1 път
- Обратна връзка:
Далеч съм от мисълта да те кълна или да ти мисля лошото. Просто като изказах мнение, можеше да кажеш едно ДОБРЕ, ДРУГИ!? или нещо такова, а не Айде кажете нещо, все едно аз съм си плямпал на Михаля..... Вярваш или не, това са реалните впечатления, а с какво са по-добри вече съм обеснявал ... Но накратко - имат всички видове защити, за да не ти почернеят фаровете, фокусното разстояние е същото като на нормалната крушка, баластите са по-добри от ако искаш дори от Хела, спрямо начин на палене на крушката - палят бавно и постепенно, като така запазват живота на крушката. Като светнат фаровете, пред колата няма петна, няма криви линии дори като я сложиш пред стената. Цвета на двете крушки е винаги еднакъв - ако ли не се заменя веднага. За разлика от другите комплекти, моите светват на ВСИЧКИ коли, без изключения! Днеска си строших ръцете по едно от най-новите Ауди А6 - къси и дълги ксенони светнаха без дори да се замислят! Луксимата ще светне на това Ауди малко след Пу**ин ден
светенето и живота на крушката зависи много от баласта и стартирането. При студено време досега не е имало баласта или крушка, която да не запали, дори при -22 градуса на балкана! Други комплекти при студено време - разбирай дори 10 градуса премигват, защото баластата препалва крушката, защото горивния процес изстива, което пък същевременно дразни и скъсява живота на крушката..... Мога да ти изпиша още две страници преимущества, но сам можеш да се увериш в думите ми, като погледнеш темата ми в Tuning.bg - http://www.tuning.bg/forum/viewtopic.php?f=11&t=45285
За почти 2 години вече, няма нито един човек, който да е писал в темата, че е недоволен!!! А темата е абсолютно отворена за всеки един мой клиент - има ли нещо кофти може да го сподели
Но просто няма недоволни
P.S. Имаше ЕДИН недоволен, който се оплака, че ксенона му светел много силно laugh.gif А той не очаквал да има такава разлика ......

За почти 2 години вече, няма нито един човек, който да е писал в темата, че е недоволен!!! А темата е абсолютно отворена за всеки един мой клиент - има ли нещо кофти може да го сподели

P.S. Имаше ЕДИН недоволен, който се оплака, че ксенона му светел много силно laugh.gif А той не очаквал да има такава разлика ......

Преди месец два бях попаднал случайно на линка по горе,да ти кажа за малко не звъннах,но отложих за известно време ! Доста попрочетох и твоите доводи също ,така че ще те имам предвид ! пък и някои хора са чували с хубаво за теб ,та само да направя и др неща и съм при теб,хем по бира ще пийнем ! Това което предлагаш като качество, практически по някои параметри идентично и марковата стока ! Та затова са доволни хората !
Хубава стока ,Добър монтаж=доволен клиент !