Дискусии, коментари, идеи, предложения, срещи, история, интересни факти
-
LordDigital
- СупраДжия
Мнение
от LordDigital » 25 Май 2008 09:51
Celica написа:
Аз ще три помогна... избираш си 2 зелени 2 червени и 2 пенбени...
Кво пише не е важно (нещо като "Всички сме за София!!!"
)
Ако искаш да разбереш какво точно пише на тях... първо прочиташ Една къса тема относно Стикери като цяло, но понеже и там не са представени как тчно изглеждат, мисля че малко по назад има още 1-2 теми... почнати преди година две прочиташ и тях!... Там е заровен file с изображнието.
Незнам ще получиш ли по добър отговор, аз питах поне 2 пъти, но или пиша на китайски... или не съм достатъчно Попюлар, за да ме удостоят с отговор :+)
Малей ,мерси за помоща. А може ли да видим как биха изглеждали китайски иароглифи във бембяно?

LordDigital
-
LordDigital
- СупраДжия
Мнение
от LordDigital » 25 Май 2008 09:54
newmiro написа:ето единия стикер. другите 2 вида се различават по това, че черните букви са бели или сиви

на аватарът на колегата Ael , се вижда ясно как стои стикерът който той сам си направи

Е тва вече по-бива ,като гледам само за десет минути си успял да изровиш за какво всъшност са говори във таз тема

LordDigital
-
LordDigital
- СупраДжия
Мнение
от LordDigital » 25 Май 2008 09:55
Kiki написа:LordDigital написа:Тука организираната Анархия цари във пълна сила - така и не разбрах какви са тез Стикери?
Това на Град София ли са ?- РАСТЕ НО НЕ СТАРЕЕ ли пише на тях - за какво говорим ,кви са тез теми??
Приятепю.Ти не четеш ли какво съм писал най-отгоре,като съобщение?
Ти са са опитваш да ме изкараш сляп - или просто и прнципно е вдяяш??
LordDigital
-
chaval
Мнение
от chaval » 25 Май 2008 10:49
Kiki написа:Колеги, впредвид на това,че анкетата не позволява гласуване за повече от един цвят Ви моля:Всеки,който иска повече от един цвят да гласува за някой цвят и да пише: Гласувах за ....,но искам още еди колко си от еди кой си цвят. Само така ще може да се удовлетворят всички желания.Надявам се разбирате какво искам да Ви кажа.
Така да бъде - Гласувах за 2бр. бели, но искам и х2бр. от другите два цвята[/code]
chaval
-
DodoIwanow
Мнение
от DodoIwanow » 25 Май 2008 10:59
Добре де... ама драги ми софианци... За какво са ни тея стикери като ние не се виждаме на некви редовни срещи... Ае като си ги сложиме мисля че е крайно време да се организираме. Да знам че това е друга тема и че не е тук мястот да пиша за това, ама наистина е крайно време да се поорганизираме. Айде да идват тия стикери по бързо и Кики, няма да ги даваш на всеки поотделно ми ще кажеш едикога си в едиколко си часа едикъде си и всички идваме и си ги зимаме и от тогава нататък всеки такъв ден на същото място. Примерно на панчарево при водопадчето на паркинга или на камбаните или некво такова друго място на природа примерно. Ти си избери.
DodoIwanow
-
Kiki
- Автомобил: РАВ 4 ХА 30
- Благодарил/а: 4 пъти
- Получена благодарност: 14 пъти
Мнение
от Kiki » 25 Май 2008 11:33
DodoIwanow написа:Добре де... ама драги ми софианци... За какво са ни тея стикери като ние не се виждаме на некви редовни срещи... Ае като си ги сложиме мисля че е крайно време да се организираме. Да знам че това е друга тема и че не е тук мястот да пиша за това, ама наистина е крайно време да се поорганизираме. Айде да идват тия стикери по бързо и Кики, няма да ги даваш на всеки поотделно ми ще кажеш едикога си в едиколко си часа едикъде си и всички идваме и си ги зимаме и от тогава нататък всеки такъв ден на същото място. Примерно на панчарево при водопадчето на паркинга или на камбаните или некво такова друго място на природа примерно. Ти си избери.

laugh.gif

biggrin.gif

Kiki
-
DodoIwanow
Мнение
от DodoIwanow » 25 Май 2008 11:50
Радвам се че одобряваш предложението. А имаш ли си някаква идея горе долу кога ще станат? Щото ако ще е след една година е малко тъпо да стоим и да чакаме дотогава, че да почнеме да се събираме.
DodoIwanow
-
Kiki
Мнение
от Kiki » 25 Май 2008 12:08
DodoIwanow написа:Радвам се че одобряваш предложението. А имаш ли си някаква идея горе долу кога ще станат? Щото ако ще е след една година е малко тъпо да стоим и да чакаме дотогава, че да почнеме да се събираме.
Jingo каза,че другата седмица ще са готови и ще ги изпрати до София по "Еконт". Като ги получа ще пиша. Проблема е ,че колегите от Соффия изглежда още ни са видяли анкетата и са гласували много малко до сега.
Kiki
-
DodoIwanow
Мнение
от DodoIwanow » 25 Май 2008 12:26
Едва ли не са я видели. А той как ще ти ги прати? Направо у вас ли ще ти ги прати или в офиса до поискване. Питам, защото ако ще те заангажира това допълнително може да ми ги прати на мене. На мене работата ми е такава, че всеки получавам пратки с еконт и ми идва на място при мене. И знаеш ли колко струва това удоволствие. Имам предвид стикерите.
DodoIwanow
-
Extravaganza
Мнение
от Extravaganza » 25 Май 2008 13:09
абе сори за въпроса, ама на мен не ми стана ясно белите и черните стикери точно какви са - смисъл за черната ми кола - бял или черен стикер трябва?
черният - черен фон с бели букви ли е или обратното?
за белия същото?
някой да каже
баси, някой няма ли да каже?
Последно промяна от
Extravaganza на 26 Май 2008 00:26, променено общо 1 път.
BMW and Toyota driver :P
Extravaganza
-
mitoko
- Получена благодарност: 1 път
Мнение
от mitoko » 25 Май 2008 13:21
аз искам от всички цветове по един брой
mitoko
-
Kiki
Мнение
от Kiki » 25 Май 2008 13:38
DodoIwanow написа:Едва ли не са я видели. А той как ще ти ги прати? Направо у вас ли ще ти ги прати или в офиса до поискване. Питам, защото ако ще те заангажира това допълнително може да ми ги прати на мене. На мене работата ми е такава, че всеки получавам пратки с еконт и ми идва на място при мене. И знаеш ли колко струва това удоволствие. Имам предвид стикерите.
Благодаря ти за желанието да ми помогнеш,но след като вече съм поел ангажимента,смятам да го доведа до край.
Последно промяна от
Kiki на 25 Май 2008 17:28, променено общо 1 път.
Kiki
-
DodoIwanow
Мнение
от DodoIwanow » 25 Май 2008 13:42
ОК. И без това след като ти го предложих и вече съжалявах и си мислех дано да не се навиеш biggrin.gif
Не обичам да съм много отговорен biggrin.gif
DodoIwanow
-
Дон Хуан
-
Обратна връзка:
Мнение
от Дон Хуан » 25 Май 2008 22:31
Гласувах за 2 сиви стикера, но може ли някой да ми каже какъв размер са защото искам да ги сложа на задните странични прозорци на Селиката ми - дано да не са по големи!
CHEERS
Дон Хуан
-
Kiki
Мнение
от Kiki » 25 Май 2008 22:40
Дон Хуан написа:Гласувах за 2 сиви стикера, но може ли някой да ми каже какъв размер са защото искам да ги сложа на задните странични прозорци на Селиката ми - дано да не са по големи!
CHEERS
Човека,който ги пачата каза,че ще бъдат 15 на 5см.Но да ти кажа не съм много сигурен. На малкото странично стъкло сигурно ще станат.
Kiki