Streets Of Willow Trackday - 10/05/2008

Дискусии, коментари, идеи, предложения, срещи, история, интересни факти
Аватар
lz2lps
Обратна връзка:

Мнение от lz2lps » 23 Май 2008 23:40

И моята така :whistle: . За съжаление в близките 2 месеца времето ми ще е свързано предимно с работа и подготовка за евентуално следваща такава. Плановете ми тотално се измениха - но ако ми остава време събота/неделя може да попревеждам малко.

Поразрови се из архивите си, мисля че бях ти дал една добра книга на английски - такива книги поне се четат лесно и без превод :).
"Одни трусят, бросают вёсла, ложатся на дно баркаса, и их разбивает о скалы! А другие крепче берутся за весла, и гребут, гребут, навстречу ветру, наперекор буре гребут, и они побеждают стихию!" (с) "Повесть о настоящем человеке"

Аватар
rudolf
Обратна връзка:

Мнение от rudolf » 24 Май 2008 14:06

lz2lps написа:И моята така :whistle: . За съжаление в близките 2 месеца времето ми ще е свързано предимно с работа и подготовка за евентуално следваща такава. Плановете ми тотално се измениха - но ако ми остава време събота/неделя може да попревеждам малко.

Поразрови се из архивите си, мисля че бях ти дал една добра книга на английски - такива книги поне се четат лесно и без превод :).
е ти ако лесно ги четеш--трябва срещите да си като климент охридски:)...аз само архивите в хонда съм прочел,,,

Публикувай отговор