стикери, по колко и от кой цвят? (приблизително)

Дискусии, коментари, идеи, предложения, срещи, история, интересни факти
Публикувай отговор

какви и колко стикера искате?

1 черен
11
18%
2 черни
10
17%
3 черни
6
10%
1 сив
6
10%
2 сиви
6
10%
3 сиви
1
2%
1 бял
10
17%
2 бели
8
13%
3 бели
2
3%

Общо гласове: 60

Аватар
kristian

Мнение от kristian » 23 Май 2008 21:38

Jingo,знаеш ли къде се намира ХЕИ-Варна?
Там има доста удобно масто-по точно си е цял комплекс-Петрол+бар ,места за паркиране ит.н.
http://www.vbox7.com/play:124bedab
TOYOTA PICNIC 3S-FE
"TOYOTA" 807

Аватар
Kiki
Автомобил: РАВ 4 ХА 30
Благодарил/а: 4 пъти
Получена  благодарност: 14 пъти

Мнение от Kiki » 23 Май 2008 21:43

jingo написа:СЯ ДА КАЖА-ЕКОНТ ИМАТ УСЛУГА ЗА ПРАЩАНЕ С НАЛ ПЛАТЕЖ,ТАКА ЧЕ ,СОФИЯ,ВЕЛИКО ТЪРНОВО,ПЛОВДИВ ИДР ГРАДОВЕ ДАЙТЕ МИ ПО 1 АДРЕС ДА ГИ ПРАТЯ ДР СЕДМИЦА ! ПРОПУСНАХ ДА СПОМЕНА ,ЦЕНА ЗА БРОЙКА 1 ЛЕВ /ЕДИН ЛЕВ/ В НЕЯ Е ВКЛЮЧЕНО ХОДЕНЕТО МИ ,ДЕМЕК ВРЕМЕТО МИ, ЦЕНАТА НА УСЛУГАТА ЗА ИЗПРАЩАНЕ !
Здравей Jingo. Аз нямам нищо против,да изпратиш на мен стикерите за София и аз да ги раздавам на колегете от София,а защо не и от региона около София.Единственния проблем е ,не знам колко бройки и какви по цвят. За получаването на парите от твоя страна също трябва да се разберем.

jingo

Мнение от jingo » 23 Май 2008 22:26

kristian написа:Jingo,знаеш ли къде се намира ХЕИ-Варна?
Там има доста удобно масто-по точно си е цял комплекс-Петрол+бар ,места за паркиране ит.н.
laugh.gif Знам естествено ! Разберетесе и потвърдете ! Малко по надолу май и е Бързата помощ !

jingo

Мнение от jingo » 23 Май 2008 22:28

Kiki написа:
jingo написа:СЯ ДА КАЖА-ЕКОНТ ИМАТ УСЛУГА ЗА ПРАЩАНЕ С НАЛ ПЛАТЕЖ,ТАКА ЧЕ ,СОФИЯ,ВЕЛИКО ТЪРНОВО,ПЛОВДИВ ИДР ГРАДОВЕ ДАЙТЕ МИ ПО 1 АДРЕС ДА ГИ ПРАТЯ ДР СЕДМИЦА ! ПРОПУСНАХ ДА СПОМЕНА ,ЦЕНА ЗА БРОЙКА 1 ЛЕВ /ЕДИН ЛЕВ/ В НЕЯ Е ВКЛЮЧЕНО ХОДЕНЕТО МИ ,ДЕМЕК ВРЕМЕТО МИ, ЦЕНАТА НА УСЛУГАТА ЗА ИЗПРАЩАНЕ !
Здравей Jingo. Аз нямам нищо против,да изпратиш на мен стикерите за София и аз да ги раздавам на колегете от София,а защо не и от региона около София.Единственния проблем е ,не знам колко бройки и какви по цвят. За получаването на парите от твоя страна също трябва да се разберем.
Щом икаш нямаш проблем,само тр да пуснеш анкета КОЙ ,КОЛКО И КАКВИ ИСКА,ДА КАЖЕШ ОБЩА БРОЙКА,А ПОСЛЕ Е ЛЕСНО ! СЛЕД ПОНЕДЕЛНИК ЩЕ СА ГОТОВИ ВСИЧКИ !

Аватар
newmiro

Мнение от newmiro » 23 Май 2008 22:31

значи мястото е ясно. паркинга на палах център (както каза desSs:)
ще се срещнем там, а пък утре, jingo, обади се плс преди да тръгнеш от бургас, за да се уговорим след 2 часа примерно. ок? :thumbsup: smile.gif
а пък ние като звъннеш на един, той ще се обади на другите smile.gif
stay up and keep shining!!

slowtraveler каза: Срещу мен на около 150м имаше спрели фарове - един мерцедес с модните по него време (пък май и сега) борци, които на въпроса ми дали имат лопата отговориха, че имат само пистолети и бухалки tongue.gif

jingo

Мнение от jingo » 23 Май 2008 23:27

ОК ,ЧЕ ДРЪННА КАТ ТРЪГВАМ ! :cheers: :cheers:

Аватар
newmiro

Мнение от newmiro » 24 Май 2008 11:40

trinity написа:Може ли и аз да се присъединя към срещата, защото и аз искам 2 сиви стикера? tongue.gif
разбира се, срещата ще е около 3 часа на паркинга на палах център, онова над хеи-то.
пращам ти телефон.
всички от варна, а и не от тук:), са добре дошли, но часа все още не е уточнен. :thumbsup:

slowtraveler каза: Срещу мен на около 150м имаше спрели фарове - един мерцедес с модните по него време (пък май и сега) борци, които на въпроса ми дали имат лопата отговориха, че имат само пистолети и бухалки tongue.gif

Аватар
newmiro

Мнение от newmiro » 24 Май 2008 13:17

срещата е 15.45ч. на паркинга на палах център (мно странно име:)

RC

Мнение от RC » 25 Май 2008 13:33

Искам един сив и един черен.
Българино - пиши на КИРИЛИЦА!!!

Аватар
Дон Хуан
Обратна връзка:

!!!

Мнение от Дон Хуан » 25 Май 2008 22:37

Желая 2 сиви стикер но имам няколко въпроса:
-някой да ми каже какъв размер са защото искам да ги сложа на задните странични прозорци на Селиката ми - дано да не са по големи!
-сивото тъмно ли е или светло?
-дали ще има възможност да ми ги пратите в плик до Кипър (като предварително ще Ви преведа парите за стикерите и марките за плика)

Редно е да има една японка с БГ стикери и в Кипър wink.gif

CHEERS

jingo

Мнение от jingo » 26 Май 2008 10:38

Размер : 200мм х 40мм ,сивото е светло,подовно на сивметалик,но не блести !

Аватар
kristian

Мнение от kristian » 26 Май 2008 22:11

Колеги от Варна,
в мен има няколко броя стикери,които донесе Jingo(благодаря му за което) в събота.Ако някой желае да драсне на ЛС
http://www.vbox7.com/play:124bedab
TOYOTA PICNIC 3S-FE
"TOYOTA" 807

Аватар
Kiki
Автомобил: РАВ 4 ХА 30
Благодарил/а: 4 пъти
Получена  благодарност: 14 пъти

Мнение от Kiki » 26 Май 2008 22:43

Колеги от София,ако някой иска стикери,да гласува в анкетата "Стикери за София"

Аватар
newmiro

Мнение от newmiro » 27 Май 2008 11:37

стикерите са страхотни, лепнах уж за проба един от първите(пробните, с фон които са) и направо заспа smile.gif
jingo, поздравления човече, за усърдната и добра работа :thumbsup:
ей сега ще сложа и една снимка на задника на колата:Р

Аватар
newmiro

Мнение от newmiro » 27 Май 2008 11:55

smile.gif rolleyes.gif
туй съм аз
Прикачени файлове
Изображение010.jpg
Изображение010.jpg (208.72 KiB) Преглеждано 2941 пъти

Публикувай отговор