За или Против Катализатора?

Дискусии, коментари, идеи, предложения, срещи, история, интересни факти

За или Против Катализатора?

За
34
83%
Против
7
17%

Общо гласове: 41

Аватар
madafaka

Мнение от madafaka » 02 Май 2008 12:17

По-скоро ми се струва че идеята на анкетата е да се разграничим от дребния тарикатлък и от побългаряването. Да това е една от идеите, и съм съгласен с всички вас, вярно е,че всеки гледа да лапа кинти и не го боли за мръсотията и че катализатора е капка в морето, но реално погледнато тфа е наи малкото което може да направи обикновен човечец,да отдаде сфоя принус към каузата.(капка по капка вир става) Тфа за Кремиковци сигурно също е така ама аз съм си шеф на моита кола и джиткам с Ката, а ако бех на Кремиковци щях да сложа Катализатори на Лаинобълващите Кумини на Кремиковци и на Тецовете и т.н. ама нали не съм :)
п.с. Сори за Правописа ама така си говора.

Аватар
Bass_Man
Благодарил/а: 2 пъти
Получена  благодарност: 1 път

Мнение от Bass_Man » 02 Май 2008 17:36

Да разбира се , а понеже не можеш да направиш нищо на кремиковци , китай и тн. може след някой друг ден да си купим и по един противогаз ей така . То даже е по-лесно вместо да поумняваме ( глобално ) да си слагаме противогази , да взимаме химия против отлагане на радиация , токсини и тежки метали в организма . Да купуваме най-новите антибиотици и тн химикали за най-новите и готини вируси и да се радваме на тих и спокоен живот в люлката на великата ни цивилизация biggrin.gif .
Пък , като тръгнат чаветата с по 15 пръста на ръка и с по две глави ще сме много умни и ще можем да се базикаме с ДНК-то и да си ги моделираме и правим каквито щем . А пък и ще можем да се клонираме и да си сменяваме части по нас , като по колите . Аве мноо яко :thumbsup: .

Аватар
rudolf
Обратна връзка:

Мнение от rudolf » 02 Май 2008 18:29

madafaka написа:По-скоро ми се струва че идеята на анкетата е да се разграничим от дребния тарикатлък и от побългаряването. Да това е една от идеите, и съм съгласен с всички вас, вярно е,че всеки гледа да лапа кинти и не го боли за мръсотията и че катализатора е капка в морето, но реално погледнато тфа е наи малкото което може да направи обикновен човечец,да отдаде сфоя принус към каузата.(капка по капка вир става) Тфа за Кремиковци сигурно също е така ама аз съм си шеф на моита кола и джиткам с Ката, а ако бех на Кремиковци щях да сложа Катализатори на Лаинобълващите Кумини на Кремиковци и на Тецовете и т.н. ама нали не съм :)
п.с. Сори за Правописа ама така си говора.
ако си съпричатен с екологията в тоя ред на мисли- не трябва да имаш кола.....или да я консервираш и д ане я ползваш--всичко друго е като планувана изповед след прелюбодейство...
на цената на един катализатор сме еколози-возим си месата и правим каквото е измислено за природата.....звучи като фелациото-не е изневяра

Аватар
madafaka

Мнение от madafaka » 02 Май 2008 19:54

xaxaxxaxaxaxxxxaxaxxxxxaxax laugh.gif laugh.gif laugh.gif

Аватар
rudolf
Обратна връзка:

Мнение от rudolf » 02 Май 2008 23:40

madafaka написа:xaxaxxaxaxaxxxxaxaxxxxxaxax laugh.gif laugh.gif laugh.gif
biggrin.gif
виж процентите в анкетата 89% за -10% против 1 %-умре от замърсяването:)

Аватар
Bass_Man
Благодарил/а: 2 пъти

Мнение от Bass_Man » 03 Май 2008 02:52

Дето викаше една позната " една свирка на никого няма да навреди " laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif

mitoko

Мнение от mitoko » 03 Май 2008 13:24

Bass_Man написа:Дето викаше една позната " една свирка на никого няма да навреди " laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif
laugh.gif :thumbsup:

Аватар
K-A-N-U

Мнение от K-A-N-U » 06 Май 2008 17:47

Az sam Za i protiv katalizatorite.

Vsekidnevna kola - da neka da si ima katalizator za da ne naru6ava normalniq i proces na rabota

Sportna, mo6tna, tuningovana, systezatelna, bega4ka, ili kakvato 6tete q nare4ete kola - protiv katalizator-a, toi samo zadu6ava dopalnitelno dvigatelq i nqma nikakyv performance gain ot nego.

Na moqta predi6na kola bqh mahnal katalizatorite i razlikata v povedenieto na kolata be6e zna4itelno, opredeleno be6e edin ot nai eftinite i polezni modifikacii koito sam i pravel. Dori i za sega6nata si kola omislqm varianti za down pipe bez katalizator, no da vidim.

Аватар
speedermarto

Мнение от speedermarto » 22 Май 2008 23:53

Днес бях в тойота да видят чека що свети. Е казаха - нов катализатор или 2500 лева. И сега вероятно ще слагам резонансно гърне или там както се казва. Кажете какво да правя? Просто не ми се дават 2500 лева за катализатор, а не знам дали ще може да се окъси датчика по някакъв начин такаче да не ми свети лампата нон-стоп :confused2:

tm-3s-ge

h

Мнение от tm-3s-ge » 23 Май 2008 00:28

АЗ САМ ЗА КАТАЛИЗАТОРА,НО МЕ ДРАЗНЯТ ЗАКОНИТЕ В НАШАТА АБСУРДНА ДЪРЖАВА.НЕМОЖЕ АЗ ДА ПЛАЩАМ 200ЛВ.ДАНЪК,ЗАЩОТО КАРАМ КОЛА НАД 100 К.С.И НЯМАМ НИКАКВИ ПРЕФЕРЕНЦИИ,ЧЕ ИМАМ КАТ. И ТО ЯПОНСКИ,А НЯКАКВА ЛАДА ИЛИ ТРАБАНТ които са все още в изобилие ДА ПЛАЩАТ НЯКАКВИ СИМВОЛИЧНИ ДАНЪЦИ.КОЙ АВТОМОБИЛ ЗАМЪРСЯВА ПОВЕЧЕ ОК.СРЕДА?МОЯ С КАТ.И 156 К.С.ИЛИ ДВУТАКТОВИЯ БОКЛУК С 28 К.С.?ЕБАТИ ДЪРЖАВАТА!ША ЗЕМА ДА СА МАЙНА ОТ ТУК

Аватар
rudolf
Обратна връзка:

Re: h

Мнение от rudolf » 23 Май 2008 01:50

tm-3s-ge написа:АЗ САМ ЗА КАТАЛИЗАТОРА,НО МЕ ДРАЗНЯТ ЗАКОНИТЕ В НАШАТА АБСУРДНА ДЪРЖАВА.НЕМОЖЕ АЗ ДА ПЛАЩАМ 200ЛВ.ДАНЪК,ЗАЩОТО КАРАМ КОЛА НАД 100 К.С.И НЯМАМ НИКАКВИ ПРЕФЕРЕНЦИИ,ЧЕ ИМАМ КАТ. И ТО ЯПОНСКИ,А НЯКАКВА ЛАДА ИЛИ ТРАБАНТ които са все още в изобилие ДА ПЛАЩАТ НЯКАКВИ СИМВОЛИЧНИ ДАНЪЦИ.КОЙ АВТОМОБИЛ ЗАМЪРСЯВА ПОВЕЧЕ ОК.СРЕДА?МОЯ С КАТ.И 156 К.С.ИЛИ ДВУТАКТОВИЯ БОКЛУК С 28 К.С.?ЕБАТИ ДЪРЖАВАТА!ША ЗЕМА ДА СА МАЙНА ОТ ТУК
аз вървящ трабант скоро не съм виждал,,,а и лада за 600 лева,,която прави по 2000 километра на месец на бензин-не съм ,,по иконмически причини....но си напълно прав.
преди 5 години искаха да ми вземат 12 лева-в данъчното за газова инсталация,,,вместо да ми приспаднат нещо -еко..

Публикувай отговор