стикери, по колко и от кой цвят? (приблизително)
дайте направо една срещичка да си ударим, може и по бира да отразим;) , малка;)kristian написа:Jingo,аз съм на работа до около 13.30 в събота.Ако Newmiro е ангажиран мога и аз да те посрещна.само нямам идея клко и какви стикери трябва да взема.Както и да кажеш каква готовност трябва да имам за пари,при условие че се видиш с мен.
аз днеска ходих до несебър, викам дали да се отбия до бургас, ама ти нямах тел-а. пращам моя на лс.
stay up and keep shining!!
slowtraveler каза: Срещу мен на около 150м имаше спрели фарове - един мерцедес с модните по него време (пък май и сега) борци, които на въпроса ми дали имат лопата отговориха, че имат само пистолети и бухалки
slowtraveler каза: Срещу мен на около 150м имаше спрели фарове - един мерцедес с модните по него време (пък май и сега) борци, които на въпроса ми дали имат лопата отговориха, че имат само пистолети и бухалки

е, не че не ни се пие:Р, ама нали към обед ще е, пък и после на колите ще се мятаме пак, не подкрепяме пиенето и карането:)
(всеки да си носи по един резервен шофьор:РРР)
(всеки да си носи по един резервен шофьор:РРР)

така, явно срещата прерастна във варненско-бургаска big time среща:Р
desSs пращам ти телефон да се уговорим;)
само да ви кажа.. аз повече спрайтове не пия:) (надявам се:)
П.С> jingo, дай да се уговорим за ориентировъчен час от предния ден, ако ти е удобно. явно може да се съберем повече хора. значи всеки като те почерпи по бира за стикер..

desSs пращам ти телефон да се уговорим;)
само да ви кажа.. аз повече спрайтове не пия:) (надявам се:)
П.С> jingo, дай да се уговорим за ориентировъчен час от предния ден, ако ти е удобно. явно може да се съберем повече хора. значи всеки като те почерпи по бира за стикер..

В събота ще сам до към 13ч на бач,после тръгвам,центъра го познавам добре ! Ще ходя и до Фотосинтезиса .Ще взема вс готови стикери ! В района на Руското консуство съм живял,но в момента незнам как стоят нещата,та предложете място,ако може как се е казвало от преди 10-15 години. Всеки е добре дошъл на малката регионална среща по хубав повод ! biggrin.gif