Нашите автомобили TOYOTA - /2004-2022/
-
- Обратна връзка:
моята Корола
Това е моята Корола- 2.0 дизел ,95г хечбек biggrin.gif
- Прикачени файлове
-
- IMG0100A.jpg (23.76 KiB) Преглеждано 3703 пъти
Убий скоростта ,не камилата!!!!
- speedermarto
За този форум може да съм нова, но опит във форумното пространство определено имам.
Иначе Бабата много слуша. Харчи малко 6/100. Има що годе приличен вид като за 24 годишна старица. Пести си маслото и понеже е с чисто нов радиатор няма проблеми със загряването. Оня ден обаче по едни павета чух нещо да трака и може да е шарнир. Ще постна снимки тези дни да я видите.
@ronin, много си мил Тенкс! biggrin.gif
Иначе Бабата много слуша. Харчи малко 6/100. Има що годе приличен вид като за 24 годишна старица. Пести си маслото и понеже е с чисто нов радиатор няма проблеми със загряването. Оня ден обаче по едни павета чух нещо да трака и може да е шарнир. Ще постна снимки тези дни да я видите.
@ronin, много си мил Тенкс! biggrin.gif
аз пък съм набор на колата ти:), може да си паснем:РРР
..с нея ли с тебе ли..:РР
П.С> и аз имам шапка на тойота:РР
П.П.С>колега, сори, обаче конкуренцията е голяма, все пак малко жени се навъртат тук:РР
П.П.П.С>все пак и ме има в списъка на едни от най-добрите любовници във форума, трябва да защитавам името:РР
..с нея ли с тебе ли..:РР
П.С> и аз имам шапка на тойота:РР
П.П.С>колега, сори, обаче конкуренцията е голяма, все пак малко жени се навъртат тук:РР
П.П.П.С>все пак и ме има в списъка на едни от най-добрите любовници във форума, трябва да защитавам името:РР
stay up and keep shining!!
slowtraveler каза: Срещу мен на около 150м имаше спрели фарове - един мерцедес с модните по него време (пък май и сега) борци, които на въпроса ми дали имат лопата отговориха, че имат само пистолети и бухалки
slowtraveler каза: Срещу мен на около 150м имаше спрели фарове - един мерцедес с модните по него време (пък май и сега) борци, които на въпроса ми дали имат лопата отговориха, че имат само пистолети и бухалки

celica
eto i moqta no imam o6te dosta da pravq po neq .
- Прикачени файлове
-
- 05.jpg (286.72 KiB) Преглеждано 3816 пъти