иначе мерси за мненията

A v drugite benzinostancii poneje ne idvat na proverka ot darjavnata agencia za metrologia???? A zashto ne kajesh primerno,che edinstveno v Petrol/Lukoil ne slagat dobavki v gorivata,a prodavat na sashtite ceni kato ostanalite,koito slagat dobavki,daje Lukoil prodavaha s 1 stotinka po-skapo!!! Ne znam dali oshte e taka,zashtoto ne im i poglejdam benzinostanciite.A zashto ne kajesh sashto ,che ako zaredi ot stara petrol,ima mnogo goliama veroiatnost pompite da zasmuchat tiniata ot danoto na rezervoarite na benzinostanciata,koito sa stari i korozirali,az lichno sam si patil s takav benzin,zashtoto takav kato tebe samo mi gi hvaleshe i zaredih 95H i kolata se zapushi i stana iako spanata,dokato ne zaredih ot OMV da otpushi shlakite ot Petrol.DodoIwanow написа:Znaesh li kakwo... raboteh na benzinostanciq poweche ot dwe godini. Bqh 1 godina uprawitel. Bqh w Petrol w druvba do na Audi serwiza a posle w Lukoil-Petrol na wypzarow (sega e samo petrol). Mi ponqtie kato kofti nafta nqma. Na wseki 3 meseca (ne znaeme tochno koga i koj) minawa dyrvawna agenciq za kontrol na kachestwoto. Wzema probi ot wseki rezerwoar i meri na 20 litra kakwo otklonenie shte dadesh. Sipwaj samo tam (w Petrol) Ne mu prawq reklama. Goriwata ne sa nishto osobeno, no pone nqma da popadnesh na bokluk. A imaj predwid, che e mnogo weroqtno da ne e ot goriwoto. Imash kompjutri, wyzduhomeri, MAV senzori... Abe ma...a si e e..lo... No ot syrce ti povelawam da e ot goriwoto. Naprawo tochi wsichko i smenqj goriwen filtyr, promiwka i shte razberesh dali e ot nawtata.
Kakav monospolist?? Petrol e osnoven "igrach" na pazara s nai-mnogo NEefektivni benzinostancii v stranata,nasledeni ot erata na komunizma,no tezi panelni baraki sa daleche ot vsiakakvi svetovni standarti za izpalnenie na benzinostancii.Otedlno ,che efektivnostta im e niska.Na nashia pazar sa svetovnite golemi-Shell i OMV,koito sashto imat dosta obekti,koito obache otgovariat na svetovni standarti v oblastta.DodoIwanow написа:Znachi... Petrol i Lukoil nqmat weche nishto obshto. Lukoil i Petrol ne se obichat mnogo mnogo. Lukoil osydi Petrol za strashno mnogo pari. Lukoil se opitwa da precaka Petrol zashtoto Petrol imamt nad 500 obekta w stranata. Towa e monopolista na BG pazara. Lukoil obache poneve kupiha rafineriqta w Burgas i iskat te da sa si monopolisti che da si diktuwat cenite w BG. Taka che Lukoil iskat da precakat Petrol po wsichki paragrafi i w obshti linii ako moveha chrez kachestwoto na goriwata... dosega da sa go naprawili otdawna. No poznaj... Ne mogat ;)
Naistina zarevdajte w petrol be hora. No w po hubawite im benzinostancii. Na tiq starite e twyrde weroqtno da wi izlyvat s nqkoj drug lityr... Nqkoj pyt na masa moga da wi razkava i ot kakwo da se pazite ;)
Нормално в нашата мила родина всеки е тарикат и мошенник...COSTA написа:Рафинерията в Румъния е в Исакча, и да наистина горивото им е хубаво, там не пускат лукойл:)
и под секрет........ на баровците от лукойл служебните коли не се зареждат от тяхното гориво, сами си отговорете защо /Ауди, БМВ, Мерц/
Потребители разглеждащи този форум: Ahrefs [Bot] и 4 госта