не те ям, човек. даже предпочитам с тебе да хапваме и да пийваме някъде:)
съгласен съм със всичко, аз искам по 1 стикер от 3те вида. ще помагам с каквото мога. за разпространението също мога да помогна, защото пътувам често по цялото черноморие, и до софията също.
другият вариант е да преброим гласовете дотук, колегата го е направил. предлагам да направим 100 бройки, за да има и излишни. ако не, може да направим по 50 примерно ти и аз, хем по-лесно ще ги разпространим. ако пък не ти е проблем ти да ги направиш, като слизам към бургас ще се видим, да дадеш част от стоката, аз пък ще нося парите;)
понеже участвах малко в разпространението на стикери в друг клуб, по-лесно става да се разпратят на колеги от големи градове, на по 20 бройки примерно, или най-добре, понеже има хора, които пътуват много, да ги разнесат те, и после пичовете от по-големите градове, ще ги раздадат на другите около тях. хем това се получава един повод за среща

stay up and keep shining!!
slowtraveler каза: Срещу мен на около 150м имаше спрели фарове - един мерцедес с модните по него време (пък май и сега) борци, които на въпроса ми дали имат лопата отговориха, че имат само пистолети и бухалки