Последно време ходя наОМВ имат ръчно миене с същата пръскалка,1лв шампоан с топла вода,1лв изплакване,та ако съм мн мръсен с 5 лв се опраям и после си я забърсваш ,а на автомивките тукаа с под 15 лв вътре и вънка без четки ...не може да се оправиш !desSs написа:във Варна е към 9-12 лв вътрешно и външно
Колата ти не е измита.... = глоба 10лв
-
- Получена благодарност: 1 път
jingo написа:Последно време ходя наОМВ имат ръчно миене с същата пръскалка,1лв шампоан с топла вода,1лв изплакване,та ако съм мн мръсен с 5 лв се опраям и после си я забърсваш ,а на автомивките тукаа с под 15 лв вътре и вънка без четки ...не може да се оправиш !desSs написа:във Варна е към 9-12 лв вътрешно и външно
аз повече от 7лв. за външно не съм давал никога, а вътре си я чистя аз за 20 минути...
и аз така,,ма с тая разлика че не давам,,и вътре не си я чистяmitoko написа:jingo написа:Последно време ходя наОМВ имат ръчно миене с същата пръскалка,1лв шампоан с топла вода,1лв изплакване,та ако съм мн мръсен с 5 лв се опраям и после си я забърсваш ,а на автомивките тукаа с под 15 лв вътре и вънка без четки ...не може да се оправиш !desSs написа:във Варна е към 9-12 лв вътрешно и външно
аз повече от 7лв. за външно не съм давал никога, а вътре си я чистя аз за 20 минути...

xaxa
S tiq tapotii prosto Legaliziraxa Korupciqta, 6toto taka ili ina4e si davame dejurnite 10-20 leva kato ni sprat za kakvoto i da e naru6enie taka 4e se 200 dali gi davame na ruka na katajiqta ili pak gi davame samo 4e sreshto fi6
a
za taq tapotiq za mrusnata kola nema da im dam 1 stotinka ako shte kolata mi da idva sled rali da kar. ako trebva i do boi 6e stigna s katajiqta, da me sudat ama 1 stotinka nqma da im dam na boklucite mrusni ne me ebe voob6te. tova za kolata si e vapros na li4en izbor i na sredstva, az kato jiveq v apartament na 8-mia etaj i ne moga da si q miq v dvora i moje da nqmam 8-10 leva za mifka kfo? da im dam 10 za globata? NIKOGA. izvinqvam se za latinicata ama mi se razvali kirilicata :(

za taq tapotiq za mrusnata kola nema da im dam 1 stotinka ako shte kolata mi da idva sled rali da kar. ako trebva i do boi 6e stigna s katajiqta, da me sudat ama 1 stotinka nqma da im dam na boklucite mrusni ne me ebe voob6te. tova za kolata si e vapros na li4en izbor i na sredstva, az kato jiveq v apartament na 8-mia etaj i ne moga da si q miq v dvora i moje da nqmam 8-10 leva za mifka kfo? da im dam 10 za globata? NIKOGA. izvinqvam se za latinicata ama mi se razvali kirilicata :(
Toyota Paseo 1.5 оди като 2.5 арчи като 0.7 зимата е 4wD .. Remus, Tuning, 4ip Tuning, Turbo Tuning, Qko tuning AMG CDI CRD GTI GTD HDI JTD CRDTI TYPE RRR ono e neveroyatno 

мхм, ей ся ше си я затъркам сама, как пък не laugh.gif е, ако съм на някое село, с маркуча на улицата по-може, ма на ОМВ абсурд biggrin.gifjingo написа:Последно време ходя наОМВ имат ръчно миене с същата пръскалка,1лв шампоан с топла вода,1лв изплакване,та ако съм мн мръсен с 5 лв се опраям и после си я забърсваш ,а на автомивките тукаа с под 15 лв вътре и вънка без четки ...не може да се оправиш !desSs написа:във Варна е към 9-12 лв вътрешно и външно
- Kiki
- Автомобил: РАВ 4 ХА 30
- Благодарил/а: 4 пъти
- Получена благодарност: 14 пъти
Не си казал!? Веднага завеждаме делото,ама не може им платим таксите!jingo написа:Предлагам референдум за мръсните улици ,че белким ги опраят ! Ех ако съм адвокат веднага щях да заведа дело в Страсбург,за това че,Държавната агенция по пътищата не ми осигурява норм път за движение,а аз си плащам данъците !Kiki написа:А ние как да ги глобяваме за мръсните улици,които ни цапат колите?
@ desSs Вече неугледен вид означава черна кола, на един ден престой на някой "много чист" столичен булевард... В самото инревю репортерите посочиха една съвсем леко изцапана кола и попитаха, дали тази кола е за глоба... Отговорът беше ДА
А м/у другото, къде ги намирате тия евтини автомивки??? Аз джипа за по-малко от 8лв не мога да го измия(външно), а за комплексно 20лв не ми мърдат!!!
Но поне едно е ясно!!! ВЕЧЕ НЯМА ДА ИМА КОРУПЦИЯ ПО ПЪТИЩАТА!!! Ще има РЕКЕТ, грничещ с ПЛАДНЕШКИ ОБИР!!!! "Всичко ти е наред, ама дай 10лв, щото реших че ти е мръсна колата!" - това ще бъде новата реплика на КАТ-аджиите, заместваща старата - "Аууу, ами сега какво ще правим????"

А м/у другото, къде ги намирате тия евтини автомивки??? Аз джипа за по-малко от 8лв не мога да го измия(външно), а за комплексно 20лв не ми мърдат!!!
Но поне едно е ясно!!! ВЕЧЕ НЯМА ДА ИМА КОРУПЦИЯ ПО ПЪТИЩАТА!!! Ще има РЕКЕТ, грничещ с ПЛАДНЕШКИ ОБИР!!!! "Всичко ти е наред, ама дай 10лв, щото реших че ти е мръсна колата!" - това ще бъде новата реплика на КАТ-аджиите, заместваща старата - "Аууу, ами сега какво ще правим????"
Новия правилник за движение по пътищата:
http://www.zazz.bg/play:406f755d
hahahahahah taq mi e lubimata prosto ahahahaAlx написа: "Аууу, ами сега какво ще правим????"

Toyota Paseo 1.5 оди като 2.5 арчи като 0.7 зимата е 4wD .. Remus, Tuning, 4ip Tuning, Turbo Tuning, Qko tuning AMG CDI CRD GTI GTD HDI JTD CRDTI TYPE RRR ono e neveroyatno 

Аз отивам да живея в Добрич!!!!Vesko написа:
В Добрич до ЖП гарата мият комплексно за 7лв. лека кола

Така... Вече си имаме първия полицай заял се по темата "мръсна кола".
Вчера са спрели един от техниците на фирмата и е имало:
"- Амиии... ти сега имаш ли резервни крушки???
- ДА!!! Ето ги...
- Ама дай сега да огледаме дали ти е мръсна колата...
- Ами ето гледайте....
- Ауууу ами то гледай тука какви петна има!!!(служебните коли са бели и се мият всяка неделя и става въпрос за пръски от локви)
- Ама то тва е от локви?!
- Абе, мойто момче, за глоба си ама понеже си от *****(няма да споменавам името на фирмата), този път ще ти се размине фишчето, ама следващия път внимавай!!!"
БЕЗ КОМЕНТАР.....
То името го пише на колите с много големи букви за кьорави куки... ама понякога нещо им обягва от погледа, та и това не помага много.... Ма ако искате да ви раздадем рекламни стикери???