Дискусии, коментари, идеи, предложения, срещи, история, интересни факти
-
newmiro
Мнение
от newmiro » 13 Май 2008 22:16
мно яки йанти:)
дай един стикер
дай да поръчаме 1 кв.м. вътрешни? ще направят ли?

stay up and keep shining!!
slowtraveler каза: Срещу мен на около 150м имаше спрели фарове - един мерцедес с модните по него време (пък май и сега) борци, които на въпроса ми дали имат лопата отговориха, че имат само пистолети и бухалки

newmiro
-
tribalistas
Мнение
от tribalistas » 14 Май 2008 08:57
Искам и за мене ако ми кажеш от каде и аз ще отида.Дай координати моля.

tribalistas
-
tribalistas
Мнение
от tribalistas » 14 Май 2008 09:06
jindo.Джантите тойота ли са или са някакви други?
Аз не дадох за оригинални щото са на безумна цена.Сега мисля за некви баници да сложа е като дойде колата де,но пък какво толкова джантите не карат колата

tribalistas
-
jingo
Мнение
от jingo » 14 Май 2008 09:09
Здр на всички ! Стикери имам още 9 бр ,ако някой минава през Бургас да се обади ! Джантите не са на Тойота,радвам се,че и на Вас Ви харесаха,погледни темата за джанти !А си взех втори джанти заради зимните гуми -компл . Смятам да си поръчам още 10 бели стикера и малко да ги поизнудя за обработката,че не ми харесва как са ги направили !
jingo
-
Ael
- Получена благодарност: 4 пъти
-
Обратна връзка:
Мнение
от Ael » 14 Май 2008 10:49
Jingo джантата е мноо яка, ма тоя грозен стикер да го махаш. Седи като кръпка. Бялото ще седи малко по добре ,но пак ще е гадно. Като гледам изпълнението ,най вероятно е водна база така че до 2 месеца ще избелее от слънцето и от водата. Ако я миеш на мивка по често и след месец ще имаш един правоъгълник от прозрачно фолио. За това място където сме ги лепнали единствено рязано фолио върши работа а и няма падане (както е моя вариант. Отиди някъде да ти го изрежат от бяло фолио на плотер и няма да имаш проблеми никви. Лошото е както казах и преди че за такъв стикер се хвърля повече матрял от колкото е самата квадратура на лепенката. За това е и по скъпо. Но ако съберете 10-20 бели применрно тогава ше са значитено по ефтини. Така е при нас ,в Бургас мисля че седят нещата по същия начин ,имали сме офис една година там.

1G-FE
Ael
-
chaval
Мнение
от chaval » 14 Май 2008 11:07
Може ли да ми пратите файла и на мен
casparcho@abv.bg , че имам един приятел дет работи на плотер та да вида той какво ще направи като качество и каква цена ще даде
chaval
-
jingo
Мнение
от jingo » 14 Май 2008 11:24
АЕЛ имаш ЛС ! Съгласен съм ,но нали тр да пробвам ! Пропуснах да кажа,че събота и неделя ще съм Пампорово на конференция,та ако има желаещи да се видиме !
jingo
-
tribalistas
Мнение
от tribalistas » 14 Май 2008 12:30
Приятелю можеш ли по куриер да ми пратиш 2 стикера ще ти ги платя,към бургас ми е още рано,но ако нямаш против и ще черпя....

tribalistas
-
jingo
Мнение
от jingo » 14 Май 2008 16:37
Изчакай да видя какво ще ми искат,като тези на АЕЛ и тогава,а малко по горе пише къде ще съм в края на седм,така че ако някой има път към пловдив,ще е по-лесно,инак тр да даваш 5-6 лв ,за нещо което струва 60ст ?
jingo
-
jingo
Мнение
от jingo » 14 Май 2008 16:40
Ael написа:Jingo джантата е мноо яка, ма тоя грозен стикер да го махаш. Седи като кръпка. Бялото ще седи малко по добре ,но пак ще е гадно. Като гледам изпълнението ,най вероятно е водна база така че до 2 месеца ще избелее от слънцето и от водата. Ако я миеш на мивка по често и след месец ще имаш един правоъгълник от прозрачно фолио. За това място където сме ги лепнали единствено рязано фолио върши работа а и няма падане (както е моя вариант. Отиди някъде да ти го изрежат от бяло фолио на плотер и няма да имаш проблеми никви. Лошото е както казах и преди че за такъв стикер се хвърля повече матрял от колкото е самата квадратура на лепенката. За това е и по скъпо. Но ако съберете 10-20 бели применрно тогава ше са значитено по ефтини. Така е при нас ,в Бургас мисля че седят нещата по същия начин ,имали сме офис една година там.
Споко,махнах го нали беше за проба,а колата я мия често ,днеска ме осра един гларус/чайка ,че спешно я мих пак

,но като го махах ми се стори,че няма да има проблем с мивката и дъжда ,все пак 60ст не са сума и мога да си го менкам с разл цвят ако щеш всеки ден

jingo
-
jingo
Мнение
от jingo » 14 Май 2008 16:42
newmiro написа:мно яки йанти:)
дай един стикер
дай да поръчаме 1 кв.м. вътрешни? ще направят ли?

Ще направят както искаш и каквото искаш,тр да случа с по малко хора в офиса,че беше лудница...ще кажа по късно що се е получило !
jingo
-
newmiro
Мнение
от newmiro » 14 Май 2008 17:31
аз тръгнах в интерес на истината да поръчвам, обаче бат джейми ме спря и ми иззе силите:) иначе пича дето ги дава по 90 стотинки, стават мно хубави. съдя по стикерите на нисан форума. и са вътрешни, което за мен е по-добре. мога да отпочна с нови сили ако искате, пък джейми ако може да асиства от време на време супер, защото е в софия. иначе и във варна мога да се заинтересувам, ама не ми се занимава, тъй като вече знаем качествата и цената на тези стикери, за които ви говоря.

slowtraveler каза: Срещу мен на около 150м имаше спрели фарове - един мерцедес с модните по него време (пък май и сега) борци, които на въпроса ми дали имат лопата отговориха, че имат само пистолети и бухалки

newmiro
-
jingo
Мнение
от jingo » 14 Май 2008 18:27
ДО ВСИЧКИ ИНТЕРЕСУВАЩИ СЕ ОТ СТИКЕРА Знаачи : 100 бр-35 лв като тези на АЕЛ ,над тази бройка по ефтино ! Предлагам Админ да направи списък по градове .После ми казвате и поръчвам ,после ми се дава един адрес за всеки град и пращам,пари обратно в некви уж документи,щото по куриер фирми пари не се пращат ,доставка за ваша сметка ! Стават за следващия ден ! Ако одобрявате кажете ! Днеска си поръчах един за 3.20лв ! Смятайте умувайте и решете !

jingo
-
newmiro
Мнение
от newmiro » 14 Май 2008 18:40
много скъпо бе човек. вътрешни не искате ли? мисля ще е по-добре. освен накрая всеки сам да си прави, ама то ще излезе по-скъпо така. поне ако ще е така да е от този стикер, в трите му цвята. да няма сто тойоти из БГ с различни стикери:)

newmiro
-
Kiki
- Автомобил: РАВ 4 ХА 30
- Благодарил/а: 4 пъти
- Получена благодарност: 14 пъти
Мнение
от Kiki » 14 Май 2008 18:50
newmiro написа:много скъпо бе човек. вътрешни не искате ли? мисля ще е по-добре. освен накрая всеки сам да си прави, ама то ще излезе по-скъпо така. поне ако ще е така да е от този стикер, в трите му цвята. да няма сто тойоти из БГ с различни стикери:)
Какво му е скъпото бе човек? Един литър нафта-в кой свят живееш?
Kiki