Онзи ден една мома докато се опитва да се навре между две коли, рече да ми отнесе мигача, предната броня и калника за по-направо. Дойдоха господата, написаха и акт, дадоха ни по един протокол и ся какво - да си го туря в тоалетната за стимул или мога да отида някъде да го размахам и да ми се зарадват, да кажат - ела днес в сервиза утре си готов, което никъде и никога няма да стане щото за тоз Аустин нема никъде части, да не говорим втора упротреба. Пари на ръка не знам дали дават, а и от тях ползва за колата - йок, предната броня с поръчка от Англия е 300 лири, мигач последния път немаха.
Сам ли трябва да ида при нейниге застрахователи или да я търся - става въпрос за гражданската само?
Някакви идеи ? и насоки?
Мерси
След произшествие на паркинг - накъде?
мисля че трябва да отидеш с протокола при нейните застрахователи. обаче има срок да си предявиш претенцията, май че беше 7 дни. я иди още днес, да не би пък да е 3 дни и да пиеш една студена вода.
за парите нямам представа, дали ги дават на ръка, или ще те пратят в техен сервиз. май си зависи от компанията, щото вече кви ли не неща съм чела, дори и за каското
за парите нямам представа, дали ги дават на ръка, или ще те пратят в техен сервиз. май си зависи от компанията, щото вече кви ли не неща съм чела, дори и за каското
не знам как става, но тия от нейната гражданска трябва да изплатят далаверките, поне кинти да ти дадат. тя явно не е предложила услугите си, питай ченгетата? или иди и й кажи че и ти ще и блъснеш колата ако не ти оправи твоята:) ако ще ходиш, обади се, ще взема оная джипка, да я бутнем. оня ден знайш как изкъртих един неправилно спрял на завой голфаджия:)

stay up and keep shining!!
slowtraveler каза: Срещу мен на около 150м имаше спрели фарове - един мерцедес с модните по него време (пък май и сега) борци, които на въпроса ми дали имат лопата отговориха, че имат само пистолети и бухалки
slowtraveler каза: Срещу мен на около 150м имаше спрели фарове - един мерцедес с модните по него време (пък май и сега) борци, които на въпроса ми дали имат лопата отговориха, че имат само пистолети и бухалки

Незнам дали са се променили много нещата,но ме беше тряснала една булка и нямах каско.Плати ми нейният застраховател по гражданската(в него случай и аз и тя бяхме в Булстрад).Пъвоначален оглед и след 2 седмици ми дадоха отговора.Можеше да ги викам за допълнителен оглед,но ако сумата надвишеше (мисля че беше около 500лв тогава-2001-2002г),трябваше да чакам много време за отговор и за плащан,щото трябвало да мине през София и т.н..Колата ми беше стара,платиха ми в брой,по оценка от Швакито.
Гражданската покрива нанесени щети,а не понесени.b0by написа:С портокола от кат , който са ти дали , отиваш кадето ти е гражданската на теб , и ти правят оглед и евентуално ти дават кинти или незнам другите процедури кви са за сервиз , а след това твойте застрахователи си се оправят с нейните! Това е процедурата когато нямаш каско ами само граждански!
Поне така си мисля аз.
Виждам в подписа на SluchaenFen,нещо по отношение на застраховките,може би той е по-наясно.Ама не съм срещал скоро негови мнения-може и да си почива човека
- Vesko
- ЗАВИНАГИ С НАС.....
- Обратна връзка:
С протокола от КАТ се ходи при застрахователя по гражданска отговорност на виновника. също така може при твоятзастраховател по каско застраховка ако имаш, той ти поправя колата и си търси парите от застрахователя по ГО на виновният водач. Имай предвид че обещетенията по ГО се намаляват с вазрастта на колата и ако е много стара си е проблем.
Re: След произшествие на паркинг - накъде?
Да ти дам професионален отговор, ако можеproscrip написа:Онзи ден една мома докато се опитва да се навре между две коли, рече да ми отнесе мигача, предната броня и калника за по-направо. Дойдоха господата, написаха и акт, дадоха ни по един протокол и ся какво - да си го туря в тоалетната за стимул или мога да отида някъде да го размахам и да ми се зарадват, да кажат - ела днес в сервиза утре си готов, което никъде и никога няма да стане щото за тоз Аустин нема никъде части, да не говорим втора упротреба. Пари на ръка не знам дали дават, а и от тях ползва за колата - йок, предната броня с поръчка от Англия е 300 лири, мигач последния път немаха.
Сам ли трябва да ида при нейниге застрахователи или да я търся - става въпрос за гражданската само?
Някакви идеи ? и насоки?
Мерси

Отиваш при нейния застраховател поглени в протокола там е отбелязан кой е. При положение, че колата ти е до 8г. имаш право на техен сервиз или да представиш фактура. В противен случай само по експертна оценка, но непречи да настояваш за виси от служителите, ако искат да те примамят за каско може да ти издействат нещо

П.С. Кой е застрахователя и