И от тази седмица малко Пловдив 10.05.08
-
- Обратна връзка:
Re: q da vidim sq ..
Maina, pusni edna temichka s kartinki. Shte ia sledim s udovolstvie, samo deto mi se struva che tochno ti si edin ot tia deto mnogo znaiat na prikazki.
Purvo da se napravi edna kola RWD of FWD se iziskvat mnogo sredstva, vreme i umenie, vtoro che niama smisal shtoto taia celica e tejichka ta ako vaobshte shte pravish neshto po-dobre da si vzemesh drug avtomobil deto si e RWD.
i ima mnogo hora tuka vav foruma deto sami sme si napravili kolite tai "pochopli" oshte malko vav foruma puk togava prikazvai.
Purvo da se napravi edna kola RWD of FWD se iziskvat mnogo sredstva, vreme i umenie, vtoro che niama smisal shtoto taia celica e tejichka ta ako vaobshte shte pravish neshto po-dobre da si vzemesh drug avtomobil deto si e RWD.
i ima mnogo hora tuka vav foruma deto sami sme si napravili kolite tai "pochopli" oshte malko vav foruma puk togava prikazvai.
foxx написа:malko se draznq ....ot hora koito malko ili mnogo razbirat ot koli tuning i taka natataka.. i samo 4oplqt foromite..momci lesno e s mnogo kinti da sedne6 i da si dade6 kolata nqkade da ti q saberat-kato po4ne6 ot toyaga,valsport i kade li ne o6te q da vidim oba4e kolko sa si napravili ne6to sami po avtomobila-broikat se na prasti nali?????????
i taka kakto sam se izponanervil ot trafika sutrinta sq si sipq malko ot du6ata tuka----zaqjdaite se kolkoto si izkate kolata s i varvi i 6te q gledate o6te pone polovin godina taka-imam adski mnoo rabota po neq kato se zapo4ne ot smqna na cveta i se stigne do razduvane na kalnicite i opit za prehvarlqneto i ot predno na zadno zadvijvane.....ta razbira4i q se zamislqte celica 1.6l sti ss zadno??????da vi otvorq po vaprosa-----mojete da sporite
4efte powered tercel (201 whp @ 14psi)
Che toi foxx si go tyrsi ..... bash v toia forum bash takova izkazvane si e belia na glavataspeedking написа:ugabuga stiga ste se zaqjdali s foxx ne e pusnata tazi tema za da se merite koi kolko razbira ili umee. koi kolkoto moje i tva e

Niama, povtariam NIAMA forum na avto marka v BG s poveche mods.
Ima samo edin avtomobilen takyv - no toi si e specializiran v tova.
Re: q da vidim sq ..
ма то акустиката няма да се промени много- ако я направиш RWD???foxx написа:malko se draznq ....ot hora koito malko ili mnogo razbirat ot koli tuning i taka natataka.. i samo 4oplqt foromite..momci lesno e s mnogo kinti da sedne6 i da si dade6 kolata nqkade da ti q saberat-kato po4ne6 ot toyaga,valsport i kade li ne o6te q da vidim oba4e kolko sa si napravili ne6to sami po avtomobila-broikat se na prasti nali?????????
i taka kakto sam se izponanervil ot trafika sutrinta sq si sipq malko ot du6ata tuka----zaqjdaite se kolkoto si izkate kolata s i varvi i 6te q gledate o6te pone polovin godina taka-imam adski mnoo rabota po neq kato se zapo4ne ot smqna na cveta i se stigne do razduvane na kalnicite i opit za prehvarlqneto i ot predno na zadno zadvijvane.....ta razbira4i q se zamislqte celica 1.6l sti ss zadno??????da vi otvorq po vaprosa-----mojete da sporite

- Georgimitrovich
- Georgimitrovich
e bravo bravo
dobrem zapo4vam da vqrvam 4e moje i da se razrastne tova sabitie..hihihiihih
toku vij se polu4ilo ne6to malko po golqmo i ot sabiraneto na BMW kluba.....no pak i za6to ne tq pistata v Kaloqnovo si sedi,pak i e dobre razpolojena ---gore dolo e v centara na BG koeto moje da se kaje 4e 6te e udobno za edno sabirane na vsi4ki toyotajii,no vsi4ko s vremeto si....Makar 4e kato vreme gore dolo sega i do kam sredata na drugiq mesec e nai dobre za ne6t opo golqmo----za6toto vse se namira i nakoi koito da zabegnat kam moreto i balkana za po4ivka..
toku vij se polu4ilo ne6to malko po golqmo i ot sabiraneto na BMW kluba.....no pak i za6to ne tq pistata v Kaloqnovo si sedi,pak i e dobre razpolojena ---gore dolo e v centara na BG koeto moje da se kaje 4e 6te e udobno za edno sabirane na vsi4ki toyotajii,no vsi4ko s vremeto si....Makar 4e kato vreme gore dolo sega i do kam sredata na drugiq mesec e nai dobre za ne6t opo golqmo----za6toto vse se namira i nakoi koito da zabegnat kam moreto i balkana za po4ivka..
celica s peika....ama si e moq