Pomognete PLS! Yaris
Pomognete PLS! Yaris
Svalih si akumolatora za 1 vecher da go pozaredq zashtoto ne beshe palena otdavna i na sutinta kato go slojih ne iska da pali ... SECURUTI-to mi miga dori i kato kliu4a e tam startera vyrti no ne pali .. qvno si e zagubila pamett-a na kliuchovete ... nqkoi da znae neshto po vyprosa kak da go aktiviram otnovo .. v prochem imam dva kliucha i s dvata e syshtata rabota .. niakoi da ima i na ideq kak se opravq tova ? BLAGODAIA predvatitelno !!!
Yaris 2004 1.3 vvti
Celica 1992 1.6 st-i
Nissan Cherry 1.5
Ford Ka 1.3
Celica 1992 1.6 st-i
Nissan Cherry 1.5
Ford Ka 1.3
-
- Получена благодарност: 1 път
Re: Pomognete PLS! Yaris
Имобилайзер не може да си загуби кода току-така. За алармата можеш да си препрогарамираш сам ключовете, но за имобилайзера ти трябва сервизна апаратура.dextarr написа:... niakoi da ima i na ideq kak se opravq tova...
Последно промяна от Scott на 11 Май 2008 22:22, променено общо 1 път.

Yaris 2004 1.3 vvti
Celica 1992 1.6 st-i
Nissan Cherry 1.5
Ford Ka 1.3
Celica 1992 1.6 st-i
Nissan Cherry 1.5
Ford Ka 1.3
- Bass_Man
- Благодарил/а: 2 пъти
- Получена благодарност: 1 път
Всъщност бях писал за подобни проблеми ама малко никой не ми повярва преди време
. На всички нови автомобили ( разбирай след 2000 година някъде ) свалянето на акумулатора и държането на колата без акумулатор за дълго време може да предизвика много интересни последствия , като например твоите .
За да си най-сигурен , че всичко е наред трябва с дилърски скенер/програматор да ти оправят ключовете и проверят за евентуални проблеми при останалите модули по колата .
И следващия път си включи зарядното направо на колата за да нямаш ядове .
За парите могат да ти вземат между 50-200 лв. Ама няма къде да ходиш да не ги дадеш ако не си в гаранция .
ПС :
Това не се отнася само за Тойота !!!

За да си най-сигурен , че всичко е наред трябва с дилърски скенер/програматор да ти оправят ключовете и проверят за евентуални проблеми при останалите модули по колата .
И следващия път си включи зарядното направо на колата за да нямаш ядове .
За парите могат да ти вземат между 50-200 лв. Ама няма къде да ходиш да не ги дадеш ако не си в гаранция .
ПС :
Това не се отнася само за Тойота !!!
:)
vyprosa kolegi e che po4ti sym go izdokaral da zapali kiuftenceto malko drebno... otvoriha mi komputyra prekaraha chip-a za kliu4ovete vsi4ko kaza si e na mqsotto pazqt se kodovete ... dobre drug e vyprosa che ne ugasva security-to i che na kontakt ne shte za se cklu4i komputyra i da otchete za greshki i takiva raboti ..
) ne znam kakvo shte stava...

Yaris 2004 1.3 vvti
Celica 1992 1.6 st-i
Nissan Cherry 1.5
Ford Ka 1.3
Celica 1992 1.6 st-i
Nissan Cherry 1.5
Ford Ka 1.3
mm ne pri edin chovek koito dosta poveche razbiora ot serviza v toyota ..
kato vidqh s kakvi tehnologii boravi.... i sam si pravi vsi4ki uredi razpoi mi edin chip na komputyra pregleda go vytre bqha kodovete za kliu4ovete... abeee chvoeka samo s tova se zanimava.. prosto vno ne dostiga tok do komputyra nqkyde .. dnes shte se razbere vsi4ko
) nadqvam se .. ochakvaite skoro otogovor ..
kakvo i e imalo na typata toyotka

Yaris 2004 1.3 vvti
Celica 1992 1.6 st-i
Nissan Cherry 1.5
Ford Ka 1.3
Celica 1992 1.6 st-i
Nissan Cherry 1.5
Ford Ka 1.3
- TATI
- Благодарил/а: 22 пъти
- Получена благодарност: 163 пъти
- Обратна връзка:
Така като слушам какво е пипал по компютъра ти не съм много навит да разбира толкова много. Ако беше отишъл до сервиза на Тойота, точно за 10 мин проблема ти щеше да бъде решен и то без никакви разпоявания на чипове и тем подобни. Това не е шега работа да се бърника в компютъра, но ти си знаеш най-добре. Дано не ти се наложи да си купуваш и нов компютър.
Успех и напиши ако искаш каква е била повредата
Успех и напиши ако искаш каква е била повредата
Прочетете правилата на форума!
Hi-Ace 1979, 2.2 D, manual
Corolla Sedan 1998, 1.6i, automatic Terra
Avensis Wagon 2005, 2.0, D-4D, manual Sol
Kia Cee'd 2007, 1.6 CVVT EX, automatic
Hi-Ace 1979, 2.2 D, manual
Corolla Sedan 1998, 1.6i, automatic Terra
Avensis Wagon 2005, 2.0, D-4D, manual Sol
Kia Cee'd 2007, 1.6 CVVT EX, automatic