Тойота среща на море 21-22 Юни с. Крапец

Дискусии, коментари, идеи, предложения, срещи, история, интересни факти
Публикувай отговор
Аватар
Nedkow
Благодарил/а: 1 път

Тойота среща на море 21-22 Юни с. Крапец

Мнение от Nedkow » 30 Апр 2008 23:53

Ако има желаещи ще трябва да го организираме по рано, защото резервациите са месец напред инфо тук: http://www.krapets.com/bg/hotel_yanitza.html

Аватар
rudolf
Обратна връзка:

Мнение от rudolf » 01 Май 2008 04:04

бах,,,дет познавам българия уж,,,за пръв път чувам това село:(
много съм за,,идеята е много яка,,,подкрепям летната активност, съчетанието на жега,полезно ,приятно и прочие.....

лошото е че съм си казал че без тойотката няма да ходя на авто посещения,по чужди жени и на пазар за тесни тениски за малка талия :(

иначе подобна оферта изобщо не ме интересува дали сме 2ма или 20..и пришпорвам всичките 115 коня,,,,ма сега са трайно разседлани sad.gif

ако вие дет ви вървя тойотите и си имате наблизо море-продължите да ни дразните,с тошко ще ви контра-атакуваме с оферти за водно колело на панчарево biggrin.gif

Аватар
gringo359
Автомобил: Corolla Sedan MT 2020
Обратна връзка:

Мнение от gringo359 » 01 Май 2008 21:51

Крапец :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
Къде ти Панчарево?
Тука кеф ти концерти в Каварна,кеф ти Вама Веке в Румънско (~90 км от Варна и 1 км от границата)-много чисто и свежо местенце със супер плаж.
Освен това отсечката е сравнително приятна за каране.
Corolla Liftback 1.3 12V carb. EE90
Corolla Sedan 1.6 MT 2020

Аватар
rudolf
Обратна връзка:

Мнение от rudolf » 02 Май 2008 00:50

gringo359 написа:Крапец :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
Къде ти Панчарево?
Тука кеф ти концерти в Каварна,кеф ти Вама Веке в Румънско (~90 км от Варна и 1 км от границата)-много чисто и свежо местенце със супер плаж.
за панчарево беше шега,,,

иначе идеята е супер,,,ако ми вървеше тойотката-щях да съм първа писта...без значение-накрая дали някой друг ще дойде

Аватар
Nedkow
Благодарил/а: 1 път

Мнение от Nedkow » 07 Май 2008 23:42

rudolf написа:
Къде ти Панчарево?

иначе идеята е супер,,,ако ми вървеше тойотката-щях да съм първа писта...без значение-накрая дали някой друг ще дойде
Долети до Варна с Wizz air, а от там с тойотка ще те откарам до с.Крапец и после ще те върна :thumbsup:

Аватар
rudolf
Обратна връзка:

Мнение от rudolf » 08 Май 2008 20:21

Nedkow написа:
rudolf написа:
Къде ти Панчарево?

Долети до Варна с Wizz air, а от там с тойотка ще те откарам до с.Крапец и после ще те върна :thumbsup:
мне,,,идеята е друга-всички средства се съсредоточават ударно върду тойотата--и после си правя кефа-до крепец,

Аватар
desSs

Мнение от desSs » 08 Май 2008 20:32

точно по това време се очертава да не съм във Варна, но ако ми се отмени ангажимента, ще дойда smile.gif

Аватар
rudolf
Обратна връзка:

Мнение от rudolf » 08 Май 2008 20:35

desSs написа:точно по това време се очертава да не съм във Варна, но ако ми се отмени ангажимента, ще дойда smile.gif
мен ме пишите от края на август--най оптимистично,,ама един познат видя колата и каза- за другото море sad.gif

Аватар
newmiro

Мнение от newmiro » 09 Май 2008 02:28

студент съм, и имам сесия по това време. мисля че на 21 ми е последният изпит. ако наистина се окаже последният:), веднага след него се мятам на королката и идвам;) отсега ми е рано да кажа със сигурност. :thumbsup:
stay up and keep shining!!

slowtraveler каза: Срещу мен на около 150м имаше спрели фарове - един мерцедес с модните по него време (пък май и сега) борци, които на въпроса ми дали имат лопата отговориха, че имат само пистолети и бухалки tongue.gif

Аватар
HooLigaN

.

Мнение от HooLigaN » 09 Май 2008 11:11

хаха дайте напрао да идем вав румания а каде е тва селце на 10 км от шабла а шабла на карая е на карая света я нещо кам созопол несебар примарско китен

Аватар
gringo359
Автомобил: Corolla Sedan MT 2020
Обратна връзка:

Re: .

Мнение от gringo359 » 09 Май 2008 14:04

HooLigaN написа:хаха дайте напрао да идем вав румания а каде е тва селце на 10 км от шабла а шабла на карая е на карая света я нещо кам созопол несебар примарско китен
Хаха,ето хора,които приказват за неща,които не познават.
Тази част на черноморието ни има свой невероятен чар,нещо наистина различно и за щастие не толкова похабено.
Колкото до Созопол - "беше малък град..."(нататъка предполагам се сещате),който вече (от 1-2 години) не мога да позная и вече предпочитам да го подминавам с минимум 100 км/ч.
Corolla Liftback 1.3 12V carb. EE90
Corolla Sedan 1.6 MT 2020

Аватар
rudolf
Обратна връзка:

Re: .

Мнение от rudolf » 09 Май 2008 16:58

HooLigaN написа:хаха дайте напрао да идем вав румания а каде е тва селце на 10 км от шабла а шабла на карая е на карая света я нещо кам созопол несебар примарско китен
бе то нали сме автомобилисти,,,разбирам да е тираджийски форума-да питаме кой ще ни плати курса ако срещата е далече..

Аватар
desSs

Мнение от desSs » 09 Май 2008 17:26

дайте да направим срещата в Сливен, че тъкмо по това време ще съм там tooth.gif пък и хем е по средата на България, ще се състезавате на летището или по пътя за Стара река или Карандила...пък ако сте до десетина души, барбекюто ше е у нас laugh.gif

Аватар
lpcrooks

Мнение от lpcrooks » 09 Май 2008 17:42

desSs написа:дайте да направим срещата в Сливен, че тъкмо по това време ще съм там tooth.gif пък и хем е по средата на България, ще се състезавате на летището или по пътя за Стара река или Карандила...пък ако сте до десетина души, барбекюто ше е у нас laugh.gif
А ако съм само аз ще запалиш ли барбекюто? laugh.gif

Аватар
rudolf
Обратна връзка:

Мнение от rudolf » 09 Май 2008 17:57

lpcrooks написа:
desSs написа:дайте да направим срещата в Сливен, че тъкмо по това време ще съм там tooth.gif пък и хем е по средата на България, ще се състезавате на летището или по пътя за Стара река или Карандила...пък ако сте до десетина души, барбекюто ше е у нас laugh.gif
А ако съм само аз ще запалиш ли барбекюто? laugh.gif
е мечокух нали ти го пали?? tongue.gif

отворете нова тема за среща у десс,,,тая си е за съвсем друго

Публикувай отговор