TOYOTA ПИКНИК 3...6 Май '2008. Всеки е добре дошъл!
момци всичко си е супер,но румен леко попрекали с ентусиазма,,,и от среща стана - 3 дни виенски валс,край барбекюто в маскарадна форма...по едно време леко ми беше смешно -кой с кой ще танцува кат сме предимно мъже....
просто идеята е за среща,,,една кръчма,,запознаване,,,раздуфка за тойотите,,нещо такова -леко и незаангажиращо...
има хора от пловдив,,,ако на някой му се остава,ходи на дискотека или каквото и да е- сигурен съм че домакините са гостоприемни,,,но без да сме се виждали , и без да знаем колко хора е се срещнем- е леко оптимистично...
та идеята е ,,вместо авто разходка,,до някоя забележителност ,обяд и прибиране,,да е посещение на кирик или пловдив,,лаф и прибиране..невиждам причина хората от пловдив или който му се разхожда -да не отиде -защото ще сте 2ма или 5ма,,,тъй че прекарайте един приятен ден,обменете мнения и се повеселета както всички правим всеки ден в форума..
п.с.:аз няма още от началото си казах че няма да присъствам ,защото тойотата ми е трайно в бокса, пътуването с сегашната ми кола-ми доставя анти-удоволствие,,,стане ли тойотата -ще търся всеки повод да я разхождам,,,,
просто идеята е за среща,,,една кръчма,,запознаване,,,раздуфка за тойотите,,нещо такова -леко и незаангажиращо...
има хора от пловдив,,,ако на някой му се остава,ходи на дискотека или каквото и да е- сигурен съм че домакините са гостоприемни,,,но без да сме се виждали , и без да знаем колко хора е се срещнем- е леко оптимистично...
та идеята е ,,вместо авто разходка,,до някоя забележителност ,обяд и прибиране,,да е посещение на кирик или пловдив,,лаф и прибиране..невиждам причина хората от пловдив или който му се разхожда -да не отиде -защото ще сте 2ма или 5ма,,,тъй че прекарайте един приятен ден,обменете мнения и се повеселета както всички правим всеки ден в форума..
п.с.:аз няма още от началото си казах че няма да присъствам ,защото тойотата ми е трайно в бокса, пътуването с сегашната ми кола-ми доставя анти-удоволствие,,,стане ли тойотата -ще търся всеки повод да я разхождам,,,,
-
- Ael
- Получена благодарност: 4 пъти
- Обратна връзка:
И ся кво нямаше среща предполагам, като гледам отзивите. Мисля че не трябва да се отказваме от опитите и скоро вече да направим нещо смислено. Оня ден (на 2-ри) като тръгвах за Габрово на Лукойл на Карловска видях пичовете от BMW форума се бяха събрали и запрашваха на някъде. Въпреки че са им грозни количките все пак си бяха много грозни коли на едно място и пак беше супер яко.А ние тука нищо не може да измъдрим. Ако искате нещо неангажиращо както предложи Рудолф аз съм ЗА!

- Me4oKyX
- Получена благодарност: 1 път
- Обратна връзка:
Вие не бяхте на среща, ама аз сега се прибирам чак laugh.gif Нищо, че срещата беше с един приятел с Корола Версо, но така или иначе мазалото беше мнооооогооо яко
Тойотите ги зарязахме в един момент, ама купона си продължи на МАХ
А ако бяхме повече, щях да накарам и клуб 1 да работи само за нас, без задръжки
Иначе първата среща за мен протече мноооо добре... Първо едно хуаво ядене на супер кръчме, после пиене, накрая малко денс да отпуснем душата
Този път толкова, другия, ако решите заповядайте laugh.gif
Първа среща - 7+ си пиша, а ако някой има претенции за оценката да пита присъстващите 
Темата за срещата приключи, може спокойно да я махате или поне да я заключите, че да четат и да ги е яд laugh.gif

Темата за срещата приключи, може спокойно да я махате или поне да я заключите, че да четат и да ги е яд laugh.gif

баси а аз на крака ти дойдох и ми отказа да прайм тойота срещаrudolf написа:аз само го чакам тошко да се върне-и ги почваме тойота срещите:)Me4oKyX написа:Мои приятели, ама срещата беше добра laugh.gif Не че не се виждаме през ден, но това беше Тойота срещаВярно, че след първото уиски прибрахме тойотите, но идеята продължи