TOYOTA ПИКНИК 3...6 Май '2008. Всеки е добре дошъл!

Дискусии, коментари, идеи, предложения, срещи, история, интересни факти
Публикувай отговор

Ще присъствам ли на тази среща-пикник?

Анкетата свършва на 05 Май 2008 20:31

Да, със сигурност
11
31%
Още се колебая - ще кажа по-късно
9
25%
Бих дошъл, но тогава немога - имам други планове
13
36%
Не, не ми допада идеята.
3
8%

Общо гласове: 36

novozagorski

Мнение от novozagorski » 02 Май 2008 10:11

Ами аз при това положение няма смисъл да идвам дори за един следобед,както смятах!Наистина организацията е нулева!
Просто нямам думи като прочетох днес коментарите,че дори и "организатора" се е отказал!И то заради времето!А,да,и някакви каравани... :censored:
И не мога да укорявам част от колегите,които предпочитат да идат на БМВ,просто там нещата стоят съвсем другояче,задружни са,организирани...
А тези момченца тук,които пишат редовно и са по на 15 най-добре занапред да не заблуждават с коментарчетата си във форума,че са много надъхани за среща,че имат планове и т.н. ...А накрая да се окаже,че просто мама им се е скарала,а тати след 2-3 шамарчета му е избил от главата всякакви идеи за сборове и т.н.
Ами това е!До скоро!До другата "сбирка"!
DAEWOO Espero 1.8i, 95ps, 1996 year.

jingo

Мнение от jingo » 02 Май 2008 10:17

Добре де ALEX ,само ти и аз ли ще сме на срещата,айде ако има и други да се обадят поне ! Инак с валежите е яснаа работата,вчера преваля за 15 мин и те това беше ! А кви шаранчета хванах след работа biggrin.gif ! Та дилемата е дали да си седя на язовира и дали да чекам някой да дойде на срещата ! Все пак едно е да бъхтиш 40 ,а друго 400 км :whistle:

Аватар
Me4oKyX
Получена  благодарност: 1 път
Обратна връзка:

Мнение от Me4oKyX » 02 Май 2008 11:38

novozagorski - прави си тихичко, моля те, спести си дивните коментари и си заминавай на Збирката на ония трошки mad.gif Айде който чака да се каже нещо, да вземат да кажат НЕЩО!!!! Един човек ми се е обадил до момента! Айде казвайте най-накрая ще идвате ли, ще пазя ли резервации ?!? До момента сме двама човека и ще се съберем на 100% квото ще да е! Ако никой не ми се обади и не каже дори, че няма да идва ще псувам индивидуално laugh.gif Среща ЩЕ ИМА, както каза Рудолф, ако ще и сам да съм drunk.gif tooth.gif Аз не съм си го мислил толкова време, да си наглася всичко, накрая да мълчим кат ..... камили tongue.gif ДЕЙСТВАЙТЕЕЕЕЕ ЕЕЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙ smile.gif

jane_nik27

Мнение от jane_nik27 » 02 Май 2008 11:42

Ей Господа много сте несериозни sad.gif . С Ме4оКуХ се чухме и решихме като най сериозни , че ние сме на линия и до утре/ събота/ към обяд който иска да идва да му звънка и да се събираме в неделя.Ако сега не се събереме /дори и малко хора/ значи никога няма да стане.

alex0378

Мнение от alex0378 » 02 Май 2008 12:23

Ок прави сте,че трябва да стане,но при мен плановете бяха други-да дойда в събота по обяд и в неделя по обяд да изчезвам че съм на работа,а сега няма смисъл при положение ,че ще се засечем само за час горе доло

roumen68
Обратна връзка:

Мнение от roumen68 » 02 Май 2008 12:38

novozagorski написа:Ами аз при това положение няма смисъл да идвам дори за един следобед,както смятах!Наистина организацията е нулева!
novozagorski, твоето "евентуално" идване за един следобяд нещо сериозно ли щеше да се нарече? Значи всички са се погрижили да се приготви мястото за пикник, направили са покупките за 2 дни напред според броя на хората, платили са го това, рязали са салати, белили са картофи, опушили са се около скарата. И изведнъж идва някой ни в клин ни в ръкав, сяда юнашки, хапва, пийва с две-три "ха наздраве" и си изчезва пак така по живо по здраво. Нали ти е ясно, че такива "гости" може и да не са желани от останалите?

А "организатора" за твое сведение не е туроператорска фирма, на която се плаща за услугата и се търси отговорност след това. И "организатора" има същите права като всички останали в един момент да прецени че може и да не отиде. Като преди това отдели доста от личното си време да докара нещата до почти готов вид. Като се погрижи и да намери на кого да прехвърли по-нататък нещата. Да не говорим, че имаше и лични разходи покрай правенето и уточняванията на резервацията. Това май не се брои? Най лесното, но и най Бай Ганьовско е да търсиш кусурите, гледайки сеир отстрани със скръстени ръце.

Пожелавам купона да се получи чудесен, даже и да не е с много хора. Наздраве от мен на всички които ще се съберат! :drinkers:

Довечера заминавам, така че чак след седмица ще разбера какво и как се е получило! А след това ще разкажа как се държи Авенсис дизел 116 к.с. с каравана 1100 кг wink.gif
Toyota Avensis D4-D, 2.0, 116 hps, SOL, комби. Произведена в UK на 14.12.2003. Добрич-Варна с разход 3.6л/100км!

alex0378

Мнение от alex0378 » 02 Май 2008 12:41

А в неделя за кое време става на въпрос вечерта или по обяд.Аз специално ще направя всичко възможно да доида и ако се измъкна ще звънна на мечо направете го всички за да знае какво да прави човека p.s-а за организатора (Румен) ЗА ДЕТ СЕ ОТКАЗА ВЕЧЕ ИМА НЕЩО ОБЕЩАНО И НЕ ЗНАМ КОГА ,МОЖЕ БИ НА ДРУГАТА СРЕЩА ,НО ЩЕ СИ ГО ТЪРСИМ ВСИЧКИ,а може и на гости да му идим кат се прибере та да си почерпи за караваната,че да я поогледаме ,че и на мен ми трябва една :thumbsup:

alex0378

Мнение от alex0378 » 02 Май 2008 12:45

А да РУМЕНЕ ЛЕК ПЪТ НА ТЕБ и умната ей :thumbsup:

roumen68
Обратна връзка:

Мнение от roumen68 » 02 Май 2008 13:03

alex0378 написа:А да РУМЕНЕ ЛЕК ПЪТ НА ТЕБ и умната ей :thumbsup:
Благодаря! Да, ще имам и да черпя и да разказвам, живот и здраве smile.gif
Toyota Avensis D4-D, 2.0, 116 hps, SOL, комби. Произведена в UK на 14.12.2003. Добрич-Варна с разход 3.6л/100км!

Аватар
newmiro

Мнение от newmiro » 02 Май 2008 14:28

времето не знам какво го дават, но във варна е много яко, направо невероятно. а най-много ми е яд, че седя тука с печката и температурата и се потя dry.gif dry.gif mad.gif дайба гадниоте вируси и простотии, така яко щяхме да си изкараме... много ме е яд, откога чакх тази почивчица, пък сега ше кисна вкъщи...
а ножозагорски или там който си, кат се обаждаш вече гледай да е по-намясто или кат не ти харесва нещо, направи го както ти знаеш и можеш, е и явно затова не си направил нищо :thumbsup:
stay up and keep shining!!

slowtraveler каза: Срещу мен на около 150м имаше спрели фарове - един мерцедес с модните по него време (пък май и сега) борци, които на въпроса ми дали имат лопата отговориха, че имат само пистолети и бухалки tongue.gif

Аватар
Me4oKyX
Обратна връзка:

Мнение от Me4oKyX » 02 Май 2008 15:00

Ей сега бях до Св. Кирик - мястото е просто супер! Лесно сравнително го намерих, при положение, че никога преди не бях ходил там happy.gif Тъпото е, че май май ще сме дооста по-малко отколкото се очакваше, а 2-3 човека незнам как ще си донесем всичко за пикник..... Jane е сигурна, но други до момента не са се появили.... Почвам чак да се дразня от несериозно отношение и до утре обяд ако няма повече отказвам резервацийте и с jane ще си праим квото ни дойде в крайна и до Кирика ще отидем..... А ако ще и сам пак ще си ида.... Иначе за срещата на Метро - всичко си остава, че ако има и някой закъснял пак ще скокна да го взема :thumbsup: Айде по-сериозноооо happy.gif

Аватар
Ael
Получена  благодарност: 4 пъти
Обратна връзка:

Мнение от Ael » 02 Май 2008 15:04

Аз да ви кажа чесно не бях толкова за пикника ,колкото за това да се съберем народ и да си поприказваме за Тойотки, което е нормално щото всички имаме такива. Пикник винаги може да се направи лятото когато времето няма да е толкова капризно. Ако имаше голямо желание за збирка можеше дори и да се съберем всички в някоя кръчма по обяд да направим една красива колона от 20-30 коли да се порзатъпчем ,хапнем, пийнем и после по живо по здраво до следващата среща. Аз твърдо се отказвам вече така че някой ако ме брои някъде да знае. Ще следя тука за евентуални бъдещи срещи и накрая дано вече нещо да се получи. Поздрвави!
Изображение1G-FE

Аватар
Me4oKyX
Обратна връзка:

Мнение от Me4oKyX » 02 Май 2008 15:13

Ael - пикника надали ще се състои като гледам бързината, с която ми се обаждат желаещите, така че ще е като събиране, може и дотам да се отиди за разнообразие, но аз все пак ще отида на Метро в 11:30, пък най-много да си остана с чакането unsure.gif

Аватар
Georgimitrovich

Мнение от Georgimitrovich » 02 Май 2008 19:18

ako 6te e samo kato subirane az sum navit da doida, no tva s hodeneto do polqnata da hapnem i piinem ne me broite. Za sre6ta sum na 100% samo nqkoi da napi6e kakvo 6te e i kade e sborniq punkt, da znam kak da si pravq planovete 4e utre nqma da sqdam na kompa.

Mersi predvaritelno.

Аватар
Me4oKyX
Обратна връзка:

Мнение от Me4oKyX » 02 Май 2008 19:31

Аз ли идиотски пиша, вие ли нищо не четете от вече писаното...... wacko.gif

Публикувай отговор