USB

Аватар
RogueT

xTenza

Мнение от RogueT » 20 Мар 2008 21:16

Едно ГОЛЯМО питане към vesko ... :)

Със Авенсис 2004 съм и преди време търсих някакво решение за връзка на Ipod (30GB video) към заводското радио на колата. Намерих тогава само кабел със контролер на фирмата Denison (IceLink) за 140 GBP, което ми се стори доста скъпо и си взех Ipod FM Transmitter. Не съм доволен от качеството на звука от трансмитера, още повече като пътувам по-дълго време трябва да търся свободни FM честоти, което меко казано ме дразни.

Разкажи повече за решението на xTenza които предлагаш, в сайта им не можах да намеря необходимата ми информация, цени наличност в БГ и от къде може да се купи, респ. да се сложи.

Благодаря!!

Аватар
desSs

Мнение от desSs » 20 Мар 2008 22:01

аз пък да ви вкарам един ламерски въпрос - ако си запиша мп3-ките на ДВД дискове, ша ли тръгне на плейъра на ярито rolleyes.gif

Аватар
kristian

Мнение от kristian » 20 Мар 2008 22:10

desSs написа:аз пък да ви вкарам един ламерски въпрос - ако си запиша мп3-ките на ДВД дискове, ша ли тръгне на плейъра на ярито rolleyes.gif
Точно колкото грамофонните плочи.Ще ти се да изпраскаш цялата музика от компа на един диск,ама ако ти бяха сложили DVD четец в колата ,щяха да ти сложат и монитор ,ако ще и няколко инчов да е.Така че "надежда всяка тука оставете" хубавице..... :whistle:
http://www.vbox7.com/play:124bedab
TOYOTA PICNIC 3S-FE
"TOYOTA" 807

Аватар
desSs

Мнение от desSs » 20 Мар 2008 22:28

благодаря, спести ми една проба smile.gif

Аватар
Vesko
ЗАВИНАГИ С НАС.....
Обратна връзка:

Мнение от Vesko » 21 Мар 2008 09:22

Ako niakade po panela na player-a pishe MP3 shte tragne :)

Аватар
desSs

Мнение от desSs » 21 Мар 2008 09:32

Vesko написа:Ako niakade po panela na player-a pishe MP3 shte tragne :)
пише unsure.gif ама то ясно че ше е мп3, въпроса е за носителя

Аватар
RogueT

Мнение от RogueT » 21 Мар 2008 22:31

Силно ме съмнява да е DVD плеър заводски инсталиран в колата (коя година е Яриса?), но нищо не ти пречи да си изпечеш едно DVD, дисковете не струват почти нищо, ако не ти тръгне което е 99% вероятност да стане, ще си имаш резервно копие на мп3 колекцията, не забравяй, че има и DVD-RW за презаписване.

Аватар
desSs

Мнение от desSs » 21 Мар 2008 22:42

абе и мен ме съмнява biggrin.gif 2007-ма е яриса, ама япончето чак толкоз да се е престарало не вярвам biggrin.gif

Аватар
speedermarto

Мнение от speedermarto » 02 Май 2008 13:45

A а аз да попитам, на моята Ярис 1.5 2001 къде и как мога да си сложа нов сд плеър? Тази конзола доло под уредите за климатизация ли трябва да се махне и да се сложи друга с легло за плеър или как? Ако трябва да се сменя в тойота ли да го търся?

guffa

Мнение от guffa » 04 Май 2008 18:51

http://www.xcarlink-bg.com/
колежке погледни това и ако си намериш снимката на твоето аудио там сигурно ще стане. Аз съм с Авенсис 2001 и моето ги има и сигурно ще пробвам ама по-нататък, че сега има други приоритети sad.gif
А иначе ако някой колега го е пробвал да драсне два реда

Аватар
desSs

Мнение от desSs » 08 Май 2008 21:01

казаха ми за някакъв FМ модулатор, дето се пъхал в запалката, имало си и едно малко дистанционно към него. може да си ползвам USB-то през него. имало евтини по 35-40 лева. някой ползвам ли е такова?

diver

Мнение от diver » 08 Май 2008 21:22

desSs написа:казаха ми за някакъв FМ модулатор, дето се пъхал в запалката, имало си и едно малко дистанционно към него. може да си ползвам USB-то през него. имало евтини по 35-40 лева. някой ползвам ли е такова?
мдам...аз имам такова. Учудващо бачка....Последно в Метро взех за приятел беше 50лв, ма сигурно още са паднали.
Изображение
maggkrabar написа:останах без пукната пара....
Bad Dog написа:Курвите имат висок разход на градско.

Аватар
kristian

Мнение от kristian » 08 Май 2008 21:23

desSs написа:казаха ми за някакъв FМ модулатор, дето се пъхал в запалката, имало си и едно малко дистанционно към него. може да си ползвам USB-то през него. имало евтини по 35-40 лева. някой ползвам ли е такова?
Имам такъв и в склада продава ме такива.Нямам ядове със шумене и прекъсване.
Има дистанционнно,избор м/у 10 различни честоти(за да няма съвпадение с някоя ефирна радиостанция),чете USB Flash Drive (демек "флашка") и SD Card -това дето е навряно в телефоните.Цената му е 30лв.-с гаранция.Мисля че мога да предложа цена с 1-2 лв надолу.
Ако те интересува пиши на ЛС.
Моля това да не го приемаш като пост от купува/продава.Ти и всички във форума.
Нямам желание да правя търгащини с никого от този форум.Просто казвам какво мога да намеря/предложа на някакви едрови цени!!!!!!!!!!!!!!
http://www.vbox7.com/play:124bedab
TOYOTA PICNIC 3S-FE
"TOYOTA" 807

diver

Мнение от diver » 08 Май 2008 21:26

kristian написа:
Има дистанционнно,избор м/у 10 различни честоти(за да няма съвпадение с някоя ефирна радиостанция),чете USB Flash Drive (демек "флашка") и SD Card -това дето е навряно в телефоните.Цената му е 30лв.-с гаранция.Мисля че мога да предложа цена с 1-2 лв надолу.
Нямам желание да правя търгащини с никого от този форум.Просто казвам какво мога да намеря/предложа на някакви едрови цени!!!!!!!!!!!!!!
на 30 кинта за подарък е супер....
Изображение
maggkrabar написа:останах без пукната пара....
Bad Dog написа:Курвите имат висок разход на градско.

Аватар
desSs

Мнение от desSs » 08 Май 2008 21:28

kristian написа:
утре се прибирам във Варна и ще ти пиша да си взема един. така или иначе цената е добра и си струва да се рискува. благодаря на деб и дайвър за отговора, че в БМВ-форума ме наплашиха с някви смущения и ала-бала biggrin.gif

Публикувай отговор