Buksa za komputyr
Buksa za komputyr
Dnes hodih na diagnostika v serviza na toyota za proverka na klapanite na za goliamo o4udvane nemojaha da nameriat buksata za vyrzvaneto s koputyra napravo me smaiha ogledahaia cialata kola s fener4eta , obajdahase 4ak do Gabrovo zada pitat i te obiasniha 4ese namirala niakyda v dvigatelia otpred i triabvalo da pihe niakyde " Diagnostik"-sys svetlini kodove ,maistorite pak ia gledaha i pak nemojaha daia nameriat .Ako niakoi moje dami kaje kyde to4no se namira tazi buksa hte sym mu mnogo blagodaren i dali ima vyobhte takava stava vypros za buksa za vyrzvane kym komputyra - kolata e Avensis 1 98 godina
- Me4oKyX
- Получена благодарност: 1 път
- Обратна връзка:
Колега, буксата е точно под волана, право под таблото!! просто няма как да го пропуснеш
Има една капачка, която пада елементарно, но щом тия пичове им е трудно намирането, наистина по-добре не ходи при тях biggrin.gif На повечето коли е на подобно място, под волана, точно където е ръба на пластмасата! И да, всички Авенсиси имат такава букса! А ако не е тайна, за какво искаш да я закачаш и колко пари ти искат за тази услуга??!?! Защото ако е просто диагностично, а парите са цифра, по-лесно и за без пари и аз мога да ти направя даигностика 

Prosto niamam dumi za predstavitelstvoto na toyota vyv V.Tyrnovo
hora koito triabva kydeto i kakvoto gi popitah po avtomobil toyota dago znaiat -da ama ne pulna tragedia .
Ta po syhtestvo diagnostikata mi tribva za da razbera dali triabva dase nastroivat klapanite zahtoto pri prazen hod na dvigatelia se 4uva syvdem leko 4ukane ama nemoga da razbera dalie ot klapanite ili ot injektorite zahtoto 4ukaneto e po silno ot kym injektorite .Puk do kolkoto znam tiahnata rolia e da vpryskvat gorivo i nebi triabvalo da 4ukat ama neznam

Ta po syhtestvo diagnostikata mi tribva za da razbera dali triabva dase nastroivat klapanite zahtoto pri prazen hod na dvigatelia se 4uva syvdem leko 4ukane ama nemoga da razbera dalie ot klapanite ili ot injektorite zahtoto 4ukaneto e po silno ot kym injektorite .Puk do kolkoto znam tiahnata rolia e da vpryskvat gorivo i nebi triabvalo da 4ukat ama neznam

-
- Местоположение: VARNA 1999-toyota corolla AE 111 2007-honda accord sport
- Обратна връзка:
напротив,инжекторите си издават типичен шум,който лесно може да бъде объркан със чукане на клапани от неспециалист,с какво масло караш ако не е тайна,по принцип и моите чукаха леко първите 10-15 секунди при студен мотор когато карах със синтетика ,сега карам с мотул полусинтетика и не се чуват[/list]