TOYOTA ПИКНИК 3...6 Май '2008. Всеки е добре дошъл!
Определено варианта 19.04.08 беше по добър, но някой настойваше да промени нещата, а сега бяга laugh.gif
Първосигналната реакция /да се видим хапнем и пийнем за една вечер, и да си тръгнем/ винаги е по добра от дълбокопланираните мероприятия
П. С. Времето е такова, каквото го желае компанията и не може да ми промени плановете. Вярвам, че ще е приятно не се отказвайте
Първосигналната реакция /да се видим хапнем и пийнем за една вечер, и да си тръгнем/ винаги е по добра от дълбокопланираните мероприятия

П. С. Времето е такова, каквото го желае компанията и не може да ми промени плановете. Вярвам, че ще е приятно не се отказвайте

- Ael
- Получена благодарност: 4 пъти
- Обратна връзка:
Е сега хубава работа. 20 страници уговорки ,така ша бъде онака ша бъде,пет теми се пуснаха, развалиха се други по ранни уговорки и накрая прогнозата за времето ви уплаши
. Малко несериозно се получи, даже не знам дали да питам кой ще присъства в такъв случай. Идеята беше да видим много хубави коли на едно място. Ако все още има желаещи достатъчно да кажат че да знаем какви планове да си правим за почивните дни...

колеги изложихте марката пред новобранцитеrudolf написа:от лични наблюдения,,,30% от заявилите участие,,намират много необичайни извинения за да не присъстват.jamie написа:Nuke --> deratizacia na rajona v radius 20km...![]()
Kolegi, uspokoite se de

краен срок -август за завършване на проектите,и среща на морето...за проба надежността на машините,,,,тръгване на малки състезателни серий-италиянско преследване от по два автомобила,снабдени с инструменти , въже за теглене антифриз, полусинтетично и плажно масло,,,финиш и първа плажна ивица.
Дотук най-сериозните по въпроса за събирането са: newmiro, ael, Me4oKyX, alex72bg, alex0378, jingo, jane_nik и Max-2. Има и други колебаещи се, има и още 2 дни, така че нещата могат да се получат. Ще се радвам да има купон, да стане добре и после да пуснете малко снимкиMe4oKyX написа:Аз съм все още с двете ръце ЗАВъпросът е остава ли Св. Кирик или ще се спретне нещо бързо и за по-малко или знам ли.... Мен времето не ме плаши особено, ама ще е доооста тъпо да сме 3 коли
Няма да е лошо все още останалите идващи да кажат, че да знам и аз какво трябва да правя

Toyota Avensis D4-D, 2.0, 116 hps, SOL, комби. Произведена в UK на 14.12.2003. Добрич-Варна с разход 3.6л/100км!
evgeniim, както и останалите: от Me4oKyX разбрах, че напоследък не му остава много време да седне на PC-то, в движение е. Но това не му пречи да организира нещата за срещата. От Пловдив е колегата и смятам че ще се справи по-добре от мен с организиарнето на купона.
Тъй като и малко време остава: най-добре звъннете му на мобилният телефон 0899 868618 за да се развиват нещата по-бързо.
По напред в темата описах точно как се стига до Св. Кирик. Поствам го отново, за да се види отново от всички:
Как се стига до Свети Кирик:
Мястото на пикника е полянка до хотелски комплекс "Свети Кирик", където и ще нощуваме. Когато се шофира от посока Пловдив към Асеновград, съвсем малко преди Асеновград - на около 1 км има отбивка надясно за село Горни Воден. Наблизо има и село Долни Воден, което е по към Пловдив - да не се бърка с него. Отбивката е между 2 високи дървета, наблизо има и бензиностанция, някакви автокъщи. Тръгвате по нея, влизате в с. Горни Воден (което вече се води квартал на Асеновград), след центъра му пътят прави чупка наляво и след това надясно, при стръмно изкачване. Излиза се на една равна площадка, където се прави осморка, за да може да се продължи по пътят нагоре. Защото е успореден на този, по който сте дошли на площадката. След около 2-3 км нагоре стръмно изкачване и завои първо идва споменатата голяма поляна вдясно с чешма и малко след това пътят свършва при бариерата на комплекса.
Тъй като аз няма да идвам, съответно няма да има генератор и ток на поляната - носете колкото се може повече акумулаторни фенери, всякакви фенерчета и всичко, което става за осветление.
Тъй като и малко време остава: най-добре звъннете му на мобилният телефон 0899 868618 за да се развиват нещата по-бързо.
По напред в темата описах точно как се стига до Св. Кирик. Поствам го отново, за да се види отново от всички:
Как се стига до Свети Кирик:
Мястото на пикника е полянка до хотелски комплекс "Свети Кирик", където и ще нощуваме. Когато се шофира от посока Пловдив към Асеновград, съвсем малко преди Асеновград - на около 1 км има отбивка надясно за село Горни Воден. Наблизо има и село Долни Воден, което е по към Пловдив - да не се бърка с него. Отбивката е между 2 високи дървета, наблизо има и бензиностанция, някакви автокъщи. Тръгвате по нея, влизате в с. Горни Воден (което вече се води квартал на Асеновград), след центъра му пътят прави чупка наляво и след това надясно, при стръмно изкачване. Излиза се на една равна площадка, където се прави осморка, за да може да се продължи по пътят нагоре. Защото е успореден на този, по който сте дошли на площадката. След около 2-3 км нагоре стръмно изкачване и завои първо идва споменатата голяма поляна вдясно с чешма и малко след това пътят свършва при бариерата на комплекса.
Тъй като аз няма да идвам, съответно няма да има генератор и ток на поляната - носете колкото се може повече акумулаторни фенери, всякакви фенерчета и всичко, което става за осветление.

Toyota Avensis D4-D, 2.0, 116 hps, SOL, комби. Произведена в UK на 14.12.2003. Добрич-Варна с разход 3.6л/100км!
за съжаление няма да мога да дойда, тъй като бях повален от гаден вирус
вече 2 дни пазя къщата и с тая температура и всякви екстри не виждам как ще се оправя до вдръгиден. много ме е яд, че няма да дойда, тъй като преди 2 дни потвърдих(точно същата вечер ме повали гадният вирус, мамка му
). много се бях надъхал за срещата. по-кофти е че никой друг не е казал нито не нито да. надявам се, ако все пак се съберете, а има поне няколко сериозни хора, да си изкарате приятно и да покажете и някоя друга снимка после. успех и извинения от моя страна. 

вече 2 дни пазя къщата и с тая температура и всякви екстри не виждам как ще се оправя до вдръгиден. много ме е яд, че няма да дойда, тъй като преди 2 дни потвърдих(точно същата вечер ме повали гадният вирус, мамка му

stay up and keep shining!!
slowtraveler каза: Срещу мен на около 150м имаше спрели фарове - един мерцедес с модните по него време (пък май и сега) борци, които на въпроса ми дали имат лопата отговориха, че имат само пистолети и бухалки
slowtraveler каза: Срещу мен на около 150м имаше спрели фарове - един мерцедес с модните по него време (пък май и сега) борци, които на въпроса ми дали имат лопата отговориха, че имат само пистолети и бухалки

Да всеки изчаква за да види колко коли ще има на никои не му се бие път и като пристигне да се окаже че е сам.Не и вярвайте много на тази прогноза де и за вчера го даваха да вали ама не,поне при нас не валя де,чесно казано и аз незнам какво да кажа.Бих казал ,че ако се саберем по голяма компания идвам,но как да знае човек колко хора ще сме ,е аз и жена ми двама и само двамата да сме пак ще изкараме добре де.Аиде не се стесняваите пишете да или не,или поне пишете ,че ако се съберем повече хора тогас ще идвате и така като се съберем тези с акото пак ще стане