Toyota MR-2
Toyota MR-2
Здрасти на всички....имам следният въпрос към тези които разбират...:
Имам Toyota MR-2 /156 к.с./ и искам да и подменя двигателя със същият само че VVTi /176 к.с. - след 1991-1994 год./ обаче не знам дали ще пасне скоростната кутия към по-новият двигател...., и ако пасва на такъв....то дали от Селика с 4-те фара /1994+/ става? Питам и за по-новата Селика защото има вариянт и такъв двигател турбо да си намеря...обаче основен проблем ми е скоростната кътия.
На отговорилите които са 100% сигурни в отговорите си - Благодаря предварително.
Имам Toyota MR-2 /156 к.с./ и искам да и подменя двигателя със същият само че VVTi /176 к.с. - след 1991-1994 год./ обаче не знам дали ще пасне скоростната кутия към по-новият двигател...., и ако пасва на такъв....то дали от Селика с 4-те фара /1994+/ става? Питам и за по-новата Селика защото има вариянт и такъв двигател турбо да си намеря...обаче основен проблем ми е скоростната кътия.
На отговорилите които са 100% сигурни в отговорите си - Благодаря предварително.
Без С.Т.Р.А.Х.
Toyota MR2 1UZ-FE
Toyota MR2 1UZ-FE
аз съм от тия дет имат проблеми с сигурността,,,та не ме слушай много,но 176 коня версията е след 1994 и е без VVT,,,
и ако се придържаш към мотри от една модификация примерно-3s***,,моторите би трябвало да станат на скоростите,,
http://en.wikipedia.org/wiki/Toyota_3S-GE#Gen_3
и ако се придържаш към мотри от една модификация примерно-3s***,,моторите би трябвало да станат на скоростите,,
http://en.wikipedia.org/wiki/Toyota_3S-GE#Gen_3
MR2
Zna4iii i ti si prav....Az ne sam mnogo siguren 4e tezi deto sa 176 h.p. sa VVTI. mai VVTi-tata sa dosta po-mo6tni...Mislq 4e sa ot sorta na 200 h.p.
Oba4e nqma kade da vidq takav MR-2.
No da otgovorq na vaprosa ti....Da, 6te se pridarjam kam 3S**** generaciite. Abe, v kraina smetka ako ne namerq takav 6te si kupq 2000 Turbo, ama s nego nqma da moga da karav v Bojuri6te i Sliven...Prosto otivam v nai-visokiq klas, apak taaaam e....Skyline......sorry for the rest players~!~~~~
No da otgovorq na vaprosa ti....Da, 6te se pridarjam kam 3S**** generaciite. Abe, v kraina smetka ako ne namerq takav 6te si kupq 2000 Turbo, ama s nego nqma da moga da karav v Bojuri6te i Sliven...Prosto otivam v nai-visokiq klas, apak taaaam e....Skyline......sorry for the rest players~!~~~~
Без С.Т.Р.А.Х.
Toyota MR2 1UZ-FE
Toyota MR2 1UZ-FE
Re: MR2
Staff_Ko написа:Abe, v kraina smetka ako ne namerq takav 6te si kupq 2000 Turbo, ama s nego nqma da moga da karav v Bojuri6te i Sliven...Prosto otivam v nai-visokiq klas, apak taaaam e....Skyline......sorry for the rest players~!~~~~

GT-Four ST205
Re: MR2
не мисля че наградните форндове по бг-панайрите си струва да оскъпиш и окуциш колата ,само и само да си в някакъв клас- 5-6 пехливански състезания в годинатаStaff_Ko написа:Zna4iii i ti si prav....Az ne sam mnogo siguren 4e tezi deto sa 176 h.p. sa VVTI. mai VVTi-tata sa dosta po-mo6tni...Mislq 4e sa ot sorta na 200 h.p.
Re: MR-2
аха...и накрая ще си купиш истинска бегачка....Staff_Ko написа:Zna4i....pravi ste, ne e 4ak tolkova vajno da ostana v nqkakav klas...Vajno e udovolstvieto...taka 4e mai kato mu doide vremeto da ima dostata4no levove 6te si kupq 2000 Turbo, posle Mega Scuirt, posle GReddy Turbo i vsi4ko 6te si e "Just Fine"....

maggkrabar написа:останах без пукната пара....
Bad Dog написа:Курвите имат висок разход на градско.
Aaaa, 4uvstvam se ubiden...diver написа:аха...и накрая ще си купиш истинска бегачка....Staff_Ko написа:Zna4i....pravi ste, ne e 4ak tolkova vajno da ostana v nqkakav klas...Vajno e udovolstvieto...taka 4e mai kato mu doide vremeto da ima dostata4no levove 6te si kupq 2000 Turbo, posle Mega Scuirt, posle GReddy Turbo i vsi4ko 6te si e "Just Fine"....

Az imam bega4ka....Toyota MR-2 SW-20 3S-GE.....da ne si si pomisli 4e mislq da si kupuvam...az imam, no mislq da i smenqm dvigatelq s po-silen....
Apa ako govorim za istinski bega4ki....za men tq e samo edna:
Lamborghini Reventon.........na dali nqkoi moje da ospori mnenieto mi!
http://lambocars.com/rev/revi1.php
http://lambocars.com/rev/revi2.php
http://lambocars.com/rev/revi3.php
http://lambocars.com/rev/revi4.php
Samo ostava me4tata da q imam.......ama tam e rabotata 4e sa samo 20br. i vaob6te ne e vapros na pari....
Без С.Т.Р.А.Х.
Toyota MR2 1UZ-FE
Toyota MR2 1UZ-FE
аз не с лошо бре ;) ма след кат сам си стигнал до извода, че двигателчето е слабо....после требе да смениш и спирачките, окачването и накрая ще стигнеш до моя извод...за съжаление нищо от това няма да оправи "кривото" управление...Staff_Ko написа:Aaaa, 4uvstvam se ubiden......

MR-2
Nqma zna4enie brat...az sam dovolen ot kolata...za tolkoz pari - tolkoz...
Ina4e oka4vaneto 6te e na "D2" /reguliruemo + coil overs/, spira4kite 6te pretarpqt promeni samo otpred i to samo diskovete i nakladkite, bez aparatite, a dvigatelq posledno re6ih da e 2000 Turbo /3S-GTE/ 208 h.p. mislq 4e e i togava 6te za vzeme "GReddy Turbo" i MegaScuirt i 6te vidim kvo 6te stane....malko po malko....
Vse pak ima i ne6tastnici koito karat Golf-ove....gospod da se smili nad prostotiqta im.....
Ina4e oka4vaneto 6te e na "D2" /reguliruemo + coil overs/, spira4kite 6te pretarpqt promeni samo otpred i to samo diskovete i nakladkite, bez aparatite, a dvigatelq posledno re6ih da e 2000 Turbo /3S-GTE/ 208 h.p. mislq 4e e i togava 6te za vzeme "GReddy Turbo" i MegaScuirt i 6te vidim kvo 6te stane....malko po malko....
Vse pak ima i ne6tastnici koito karat Golf-ove....gospod da se smili nad prostotiqta im.....

Без С.Т.Р.А.Х.
Toyota MR2 1UZ-FE
Toyota MR2 1UZ-FE
а сега 3сг-те 208 коня,,,това някакъв от началото на 80десетте ли??Staff_Ko написа:Nqma zna4enie brat...az sam dovolen ot kolata...za tolkoz pari - tolkoz...
Аха, те тука се прескачат такива....Всяка втора е с такъв мотор...За съжаление в Булгаристан купуваме каквото има а не каквото искаме...Slayer написа:От края на 80-те всъщност (ST185).rudolf написа: а сега 3сг-те 208 коня,,,това някакъв от началото на 80десетте ли??
Staff_Ko, по-добре се насочи към 3-та генерация на 3S-GTE, която се слага на ST205 - 242 к.с. (255 к.с. Jap Spec).

MR-2
Да бе хора...всичко ми е ясно, обаче както Вие казвате че е малко невъзможно в БГ да се намери такъв двигател...
И + това този 3С-ГТЕ дето е 240+ коня е с различна скоростна кутия от тази на моя двигател....това само по себе си значи че освен ненормалната цена която трябва да платя за един 3С-ГТЕ ще ми трябва и скоростна кутия...ииии малко след това съм почти сигурен че излезе че ще трябват полуоски съответно към новата кутия...и това от където и да го погледна ще ми струва поне още едни 1500 лв....
Еми всичкото е хубаво ама аз нямам градинка с дървета дет пари растат по тях....ако имах лев щях да карам поне Corvette!!!
И + това този 3С-ГТЕ дето е 240+ коня е с различна скоростна кутия от тази на моя двигател....това само по себе си значи че освен ненормалната цена която трябва да платя за един 3С-ГТЕ ще ми трябва и скоростна кутия...ииии малко след това съм почти сигурен че излезе че ще трябват полуоски съответно към новата кутия...и това от където и да го погледна ще ми струва поне още едни 1500 лв....
Еми всичкото е хубаво ама аз нямам градинка с дървета дет пари растат по тях....ако имах лев щях да карам поне Corvette!!!
Без С.Т.Р.А.Х.
Toyota MR2 1UZ-FE
Toyota MR2 1UZ-FE